Şimdi Ara

Arama yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birisini aradığımda operatör "Bu aramayı yapma yetkiniz bulunmamaktadır" diyor ve ekranda "Giden çağrılar engellendi" yazıyor ve arama sonlanıyor...

Ama başkası beni aradığında konuşabiliyorum.Sorun nedir? (Kamu tarifesi var)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arama Yapamamanızın Nedenleri ve Çözümleri

"Türk Telekom arama yetkiniz bulunmamaktadır" veya "Bu aramayı yapmak için yetkiniz bulunmamaktadır" mesajlarıyla karşılaşmanız, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yetersiz bakiye: Bazı durumlarda, arama yapabilmek için hesabınızda yeterli bakiye bulunması gerekir. "Arama yapabilmeniz için lira yüklemeniz gerekmektedir" mesajı, bu durumu belirtmektedir.
    • Engellenmiş numara: Aradığınız numara, operatörünüz tarafından engellenmiş olabilir. Bu durumda, "Bu numarayı arama yetkiniz bulunmamaktadır" mesajı alabilirsiniz.
    • Teknik sorunlar: Operatörünüzün veya telefonunuzun teknik sorunları nedeniyle de arama yapamayabilirsiniz.
    • Numara taşıma işlemi: Yeni bir operatöre geçtiyseniz, numara taşıma işleminin tamamlanması için bir süre beklemeniz gerekebilir. Bu süre zarfında arama yapamayabilirsiniz.

• Bakiyenizi kontrol edin ve gerekirse yükleme yapın.
    • Aradığınız numaranın engellenip engellenmediğini kontrol edin. Engellenmişse, operatörünüzle iletişime geçin.
    • Telefonunuzu yeniden başlatın ve teknik sorunların giderilip giderilmediğini kontrol edin.
    • Numara taşıma işleminizin tamamlanmasını bekleyin.

Yukarıdaki çözümleri denemenize rağmen hala arama yapamıyorsanız, operatörünüzle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ##002#
    ##004# DENE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xR4d

##002#
    ##004# DENE.

Yaptım, bişeyleri devre dışı bıraktığını yazdı ekranda ama yine aynı. Bakalım bir Avea şubesine uğrayacağım sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xR4d

##002#
    ##004# DENE.

bu kodlar yönlendirme iptal eder engelleme kodu yukarda yazıyor artık arama yapıyor heralde cevap gelmediğine göre
  • bungee20'nin verdiği koduda yaptım yine olmadı, sonra Avea'yı aradığımda bana faturanın yatmadığını söylediler. Otomatik talimat verince ara sıra böyle aksaklıklar oluyor işte, daha önce LigTV'de de olmuştu aynısı. Neyse yarın halledicem yani, sorunu bulmuş olduk.

Yardımlarınız içinde sağolun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

bungee20'nin verdiği koduda yaptım yine olmadı, sonra Avea'yı aradığımda bana faturanın yatmadığını söylediler. Otomatik talimat verince ara sıra böyle aksaklıklar oluyor işte, daha önce LigTV'de de olmuştu aynısı. Neyse yarın halledicem yani, sorunu bulmuş olduk.

Yardımlarınız içinde sağolun :)

gözün aydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.