hatunla konuşuyorum ama merak ettim sadece benimle konuştuğunu söylüyor ama mesajlar geç geliyor. 1-2 program yükledim ama sadece pencereyi kapattığında haber veriyor. pencere küçülünce yada arka planda kalınca haber verene bir prgram yokmu? acil cevap lütfen
dstm, sana tek söyleyebileceğim sakin olmandır. paronaya yapma.
yok yok kıskançlık değil ama yinede çok önemli öğrenmem gerek.
Bari bir web cam hediye et ona özel bir günde filan yılbaşı geçti bayram hediyesi ver mesela web cam.Oradan izle hareketlerini:)
makinesine keylogger kakala
en garantilisi
yani vur deyince öldürmek diye buna denir arakdaşlar sanırım bu imkansız bişi halbuki ben yapılıyor diye hatırlıyordum hay aksi
Seni listesinden çıkartmıştı engellemiş mi onu gösteren bir program vardı ama hatırlayamıyorum.İşini görecekse öğrenebilirim yarın geceye.
banada lazım oyle birsey kimle konusuyor ne konusmus loglarını bana gonderecek birsey yokmu yaws..
quote:
Orjinalden alıntı: gezgin79
yani vur deyince öldürmek diye buna denir arakdaşlar sanırım bu imkansız bişi halbuki ben yapılıyor diye hatırlıyordum hay aksi
msn in bir versiyonunda penceren açılınca, adam sana yazı yamaya başlayınca..vs. uyarı yolluyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
en garantilisi
evt en garantilisi
quote:
Orjinalden alıntı: 17_Ocak
quote:
en garantilisi
evt en garantilisi
o ne oluyoo??
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote:
Orjinalden alıntı: 17_Ocak
quote:
en garantilisi
evt en garantilisi
o ne oluyoo??
bilgisayarda yazdığı her yazıyı yani klavyenin tuşlarından çıkan her yazıyı bir yere kaydediyor , internete bağlanıncada sana gönderiyor
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
quote:
Orjinalden alıntı: gezgin79
msn in bir versiyonunda penceren açılınca, adam sana yazı yamaya başlayınca..vs. uyarı yolluyordu.
evet o dmsn de var ama işte pencere açılıp kapandığında gösteriyor.benim merak ettiğim ise pencere arka planda kaldığında yada küçüldüğünde gösteren varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme