Silmarillion'u okuyalı uzun zaman oldu ama benim bildiğim en kuvvetli Manwe hatta Melkor ile çok yakınlar Manwe çok ufak önde diye biliyorum. Tulkas da sağlam ama bu ikisinden güçlü değildi sanki. Ayrıca Fingolfin çok sağlamdır aragornun şansı yok bana göre :D |
Aragorn mu yener fingolfin mi? (2. sayfa)

Aragorn mu yener fingolfin mi?
(En Son Oy Tarihi: 24.7.2024)
-
-
vikipedinde bile vaların kuvvetçe en üstünü melkor diyor.melkor daha güçlü manweden.
-
Balroglar maiar,yani Gandalf ile aynı mertebedeler. Nazgullar ile kıyaslanamaz bile.
Ayrıca Aragorn, witch kingi ne zaman yeniyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hem ak gandalfı yendiği falan da yok witch kingin. Karşılaştıkları sahne, kitaptakinden çok farklı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aragorn witch kingi fırtınabaşında yendi.ayrıca nazguller maiar kadar güçlüdürler.çünkü sahip oldukları yüzükler ve karanlık güçler onları maiar kadar güçlü yapmıştır.sauron ve öfke savaşında iyilerin ordusunu yöneten maia dışında bütün maiar dan daha güçlüdürler.witch king ak gandalfı filmde yeniyor.kitapta yenmese bile kitapta gandalf witch kingle dövüşmekten geri çekilmişti yanlış hatırlamıyorsam.witch king filmde gandalfı yendi mi yendi.haticeye değil neticeye bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıvikipedinde bile vaların kuvvetçe en üstünü melkor diyor.melkor daha güçlü manweden.
Doğru olabilir ama devasa fark yoktu diye hatırlıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıaragorn witch kingi fırtınabaşında yendi.ayrıca nazguller maiar kadar güçlüdürler.çünkü sahip oldukları yüzükler ve karanlık güçler onları maiar kadar güçlü yapmıştır.sauron ve öfke savaşında iyilerin ordusunu yöneten maia dışında bütün maiar dan daha güçlüdürler.witch king ak gandalfı filmde yeniyor.kitapta yenmese bile kitapta gandalf witch kingle dövüşmekten geri çekilmişti yanlış hatırlamıyorsam.witch king filmde gandalfı yendi mi yendi.haticeye değil neticeye bak.
- çag orta dünyasında Ak gandalf ı yenebilecek birisi yok. neden inatla filmleri baz alıyorsun?. Gandalf ve diger wizard lar dünyaya gönderildiklerinde, kötü yola düşmesinler diye güçleri sınırlandırıldı. rakiplerinin güçleriyle kendi güçleri hep eşit gidiyor.
ayrıca melkorun güçleri uzun vadede azaldı zaten. nazgullere kafayı takmıssın fakat melkor un en güçlü birliklerini balroglar olusturuyordu. balgorlar da maia sonucta
-
yahu filmde witch king gandalfı yendi mi yendi.başka söze gerek var mı? peter jackson niye gandalfı yeniltsin durduk yerde? başka arkadaşta gandalf witch kingin kendisini yenebileceğini biliyordu o yüzden geri çekildi tarzında bir yazı yazmış.birinizin dediği diğerinizin dediğini tutmuyor.en doğru bilgi ilk çıkan lotr kitaplarındadır.ayrıca filmde witch king gandalfı yendi.haticeye değil neticeye bak.
-
Kitap okumazsanjz ne olur sorusunun cevabını çok iyi anlayalım diye bu arkadaşı göndermişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu silmarillion var bende.daha okumadım amerikaya taşınınca okuyacam.ayrıca gandalf balrog yendi gandalfıda witch king yendi.e bu durumda nasıl balroglar witch king ten daha güçlü oluyor? ayrıca isildur en güçlü maia olan saurona tek attı.fingolfin sauronuda yenebilir derseniz ben bu konuyu silerim arkadaş!!! fingolfin denilen pezevengi bu kadar göt üstünde tutmanın bir anlamı yok.orta dünya forumlarında bile fingolfin sauron ve aragorndan daha geride geliyor.bu dh üyeleri manyak herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıyahu filmde witch king gandalfı yendi mi yendi.başka söze gerek var mı? peter jackson niye gandalfı yeniltsin durduk yerde? başka arkadaşta gandalf witch kingin kendisini yenebileceğini biliyordu o yüzden geri çekildi tarzında bir yazı yazmış.birinizin dediği diğerinizin dediğini tutmuyor.en doğru bilgi ilk çıkan lotr kitaplarındadır.ayrıca filmde witch king gandalfı yendi.haticeye değil neticeye bak.
filmlerde tom bombadil de yok. eger kitapları okumadıysanız burda bosuna tartısıyoruz.
-
ben sadece lotr yüzük kardeşliğini okudum.hatta filmde frodo nazgulleri hisleriyle geleceklerini anlarken kitapta frodo gandalf geliyor zannedip şaka amaçlı saklanıyorlardı diğer hobbitlerle.ondan sonra tom bombadil gelip nazgulleri kaçırıyordu falan filan.hurinin çocukları hariç tüm orta dünya kitaplarını topladım. lotr 1-2-3 hobbit ve silmarillion.yakında çalışmak için los angelesa taşınıcam.bir eğitim kurumu iş için göndericek.o zaman bütün orta dünya kitaplarını okuyacam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıyahu silmarillion var bende.daha okumadım amerikaya taşınınca okuyacam.ayrıca gandalf balrog yendi gandalfıda witch king yendi.e bu durumda nasıl balroglar witch king ten daha güçlü oluyor? ayrıca isildur en güçlü maia olan saurona tek attı.fingolfin sauronuda yenebilir derseniz ben bu konuyu silerim arkadaş!!! fingolfin denilen pezevengi bu kadar göt üstünde tutmanın bir anlamı yok.orta dünya forumlarında bile fingolfin sauron ve aragorndan daha geride geliyor.bu dh üyeleri manyak herhalde.
Filmin sonunda troll de aragornu yeniyor, senin kafayla bakarsak troll balrogdan da güçlü
eowyn de witch kingi yeniyor.eowyn gandalftan daha mı güçlü? bunlar tamamen farklı durumlar.taş kağıt makas mantığı.anladın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıeowyn de witch kingi yeniyor.eowyn gandalftan daha mı güçlü? bunlar tamamen farklı durumlar.taş kağıt makas mantığı.anladın?
Taş kağıt makas değil boş mantık
kardeşim sen 47 kromozomlu musun? gerçek hayatı baz alıcam daha iyi anlaman için.şimdi bir aslan bir gergedanı yenebilir değil mi? yenebilir.peki bir kobra bir aslanı zehirleyerek yenebilir mi? yenebilir.bu durum gergedanın kobradan daha güçsüz olduğunu gösterir mi? hayır.ya da bir aslan bir bal porsuğu öldürebilir mi? öldürebilir.ama kobrada aslanı öldürür.bal porsuğuda zehire dayanıklı canlı olduğundan kobrayı öldürebilir mi? evet öldürür.bu durumda bal porsuğu aslanı yenen hayvanı yeniyor diye bal porsuğunu aslandan daha güçlü yapar mı? bal porsuğunun aslana yenildiği gerçeğini değiştirir mi? hayır değiştirmez.işte orta dünya karakterleri arasındaki güç dengeside bu örneklerdeki gibidir.nasıl ki gerçek hayatta doğanın bir dengesi varsa sibirya kaplanları hariç hiç bir canlı yenilmez değil ise orta dünyadada eru hariç hiç bir karakter canlı yenilmez değildir.the hobbitte okçu bard ejderhayı öldürdü.peki bu onun ejderhadan daha güçlü mü yapar? te allam.
-
Macro kullanan alır ama ban yer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X