Şimdi Ara

aradığım kızı bulabilicekmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 22 Yaklaşık 3yıldır sevgilim yok, benimde öyle girişimlerim olmuyor artık. Eskiden gözüme hoş gelen kızlarla çıkardım vs ama uzun bir süredir güzellikten daha fazla şey arar oldum ama buda beni tek başıma takılmaya yöneltti. Arkadaşlık belli bir yere kadar sürüyor ama insanın sevgiliyede ihtiyacı oluyor.

Nasıl biri aradımı bende tam bilmiyorum, ben çok rahat bir insanım ama aynı zamanda aşırı prensibleri olanda biriyim.

Benim gibi rahat ama aynı zamanda sınırlarını bilen.
    Kendini tanıyan, yani ilgi çekmeye çalısmayan bir insan. Hatta benle konusurken ilgi çekmek için yalan söylemeyen bir kişi
    bunalıma geç giren, günümüzde herkes herşeyden bunalıma giriyor. Şu şunu dediye kendini kaptırmayıp, önüne bakan (biraz bencillik lazım bunun için)
    mutlu günlerimde ben bir ton kız bulurum, bana sadece bu günlerde değil zor günlerdede yanımda olucak veya sabredicek
    sorunu düşünüp büyütmek yerine, soruna çözüm arıcak insan bulamadım

Bunlar olan bir kız bulamadım. Güzellik vs umrumda değil artık, çirkin olmasın, kilo olarakta normal biri olsun fiziksel olarak bana yeter. Bana kafa dengi biri gerek artık çok mu zor acaba böyle biri bulmak

• maybe one day
  • Okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ismi önerirmisiniz.
    19 yıl önce açıldı
    Şu şarkıyı arıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.