Şimdi Ara

Arada kaldım HITACHI L42VP01C vs toshiba 42x3030

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu lcd tv leri karşılaştırımısınız? Arasında hangisi en iyisi...burada philips biraz öne çıkıyor fakat arada fiyat farkı var acaba bu fiyat farkına değer mi?Birde bu toshiba modelleri arasındaki fark nedir?Fiyatlar aynı çünkü.Yardımcı olan olursa sevinirim.

    philips 7762 = 3.200 ytl
    toshiba 42x3030 = 2.760 ytl
    toshiba 42x3000 = 2.760 ytl
    hitachi L42VP01C = 2.600 ytl
    sony 40w2000 = 3.170 ytl

    Edit: şu an 2 tv arasında kaldım toshibe 3030 ve hitachi o nedenle başlığı değiştirdim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumspirospero -- 2 Şubat 2008; 22:37:32 >



  • toshiba 42x3030 u önerebilirim.
  • Öneri yapacak arkadaşlar önerilerine neye göre yaptıklarını söylerlerse sevinirim.Ayrıca bu toshiba modelleri arasındaki farkıda çok merak etmekteyim.Yardım bekliyorum arkadaşlar...
  • iki toshiba model arasındaki fark;3030 da DVB-T mevcut..
  • hdkara erdiğin bilgi için teşekkur ederim böylece 42x3000 i elemiş olduk aşağıda diğer tv ler kaldı....Arkadaşlar yok mu tavsiyede bulunacak başka biri...Bir yardım etseniz diyorum.

    philips 7762 = 3.200 ytl
    toshiba 42x3030 = 2.760 ytl
    hitachi L42VP01C = 2.600 ytl
    sony 40w2000 = 3.170 ytl
  • full hd alacaksan (digitürk veya konsol oyun) hitachi elbet.

    diğer yandan hd ready alacaksan sony 3000s en iyisi.

    ben 1 aydır araştırıyorum 2500-3000 ytl arası lcd leri.

    güvenebilirsin.

    birde bir ürün almadan önce başlık açma rekoruna ulaşmana az kaldı
  • Cevabın için teşekkurler...Çok fazla başlık açmadım aslında toplasan 3-4 tane zaten toplamda 23 mesajım var.Ama 2 gundur benzer başlıklar açıyorum çünkü kimse cevap vermiyor...Bu tv leri kullanan yada tv leri daha önce görüp karşılaştırmış olan birileri elbette forumda vardır fakat kimseden ses çıkmadı...kendim yazıp kendim okuyorum
  • Toshiba x3030 fiyatını sanırım istanbul bilişimden aldın. çünkü tnb bu model getirmiyor, 3000 getiriyor bildiğim kadarıyla. sadece x serisine özgün değil bütün 3000 serilerinin sonu 30 ile bitenlerinde dvb-t (dijital karasal yayın alıcı) var.
    mesela z serisini böyle getirdiler ama sanırım bu serinin dvb-t siz versiyonu olmadığı için.

    yazdığın modeller sadece full hd özellikleri ile öne çıkan modeller. yani pip pap gibi özellikler barındırmıyorlar.

    söylediğin gibi Philips biraz öne çıkıyor. kontrast ve gecikme hızı olarak önde gözüküyor ama en önemlisi 3 hdmi portu var. bu işine yarayabilir. ama ucuz olsun dersen toshibayı öneririm. tabii 42 sini. bendeki 37 ve 3200:1 lik kontrast bence yetersiz kalıyor. ama 42 bu problem yok 6000:1 kontrastı yeterli.

    Hitachi yi bilmiyorum. yeni çıktı sanırım piyasaya, görüp değerlendirmek gerekir ama teknik servis desteği ile değerlendirmek gerekir.




  • Narayan iliglendiğin için teşekkurler...toshiba 3030d nin fiyatını vatan bilgisayardan aldım...Şu anda en ucuz orda(istanbul bilişimden bile 30 ytl daha ucuz.) finans bank kartına indirimli ve 12 taksit...o nedenlede özellikle toshiba beni çok cezbetti çünkü vatan bilgisayar güvenilir bir yer ayrıca bizim evede yakın olduğundan bir problem olduğunda muhattap bulmak kolay olur.Hemde ücretsiz olrak tv yi getirip kuruyorlar bildiğim kadarıyla...Hitachi sadece akmarkez demirhome mağzasında var(mış).Bende gidip görmedim ve forumda bununla ilgili bir topic var ve alan arkadaşlar baya memnun hemde demirhome baya ilgili ve alakalı bir yermiş garanti ve servis konusunda problem olmadığını söylediler...Hitachi nin bi +tarafı 10000:1 kontrastı olması....ama yinede vatan ilgisayar demirhome dan daha güvenilir bir yer diye tahmin ediyorum fakat forumdaki arkadaşlar hitachiyi cok övduler özellikle fiyat performans oranı olarak...o nedenlede hitachi ve toshiba arasında kaldım diyebilirim...philips tabi özellik olarak iyi ama hem arada fiyat farkı var(fiyatı istanbul bilişimden aldım), hemde istanbul bilişimin servis olayı biraz beni kıllandırıyor açıkçası, ayrıcada aradaki fiyat farkına değer mi onuda bilmiyorum...eğer performasn ve görüntü açısından çok fark varsa philips i de tercih edebilirim...sony i de eleyeceğim sanırım çünkü o fiyatı verdikten sonra philips in sony den daha iyi olduğunu düşünüyorum....Aşağidaki liknde hitachinin özellikleri var ve forumdaki topic var ilgilenen arkadaşlar bunlarada göz gezdirip yardımcı olabilirse sevinirim.
    http://www.hitachidigitalmedia.com/product_techspec.do?pt=17&pg=68&proid=605
    http://forum.donanimhaber.com/m_20222014/tm.htm




  • bu arada bugün demirhome daydım. hitachi lcd 2600 den 3100 e çıkmış. almayanlar için geçmiş olsun. neyseki daha bir kaç gün önce almıştım.
  • Allah Allah enteresan ben bugun telefon açtım bana 2.599 olduğunu söylediler hatta ben dedimki fiyat aynı kalmış kdv indirimi yapmıyormusunuz dediğimde bu üründe yok malesef dediler...Birde ilk defa bir tv nin fiyatının arttığını gördüm demekki çok tutulmaya başladı
  • Arkadaşlar yarın gidip hitachi yi almayı düşünüyorum son olarak fikir beyan etmek siteyen var mı philips ve sony den vazgeçtim ama toshiba 3030d ve hitachi arasında hala kararsızım ama hitachinin kontrastı daha yüksek...fakat servis oalyı nasıldır o konuda tam emin değilim.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim özellikle hitachi ve toshiba kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • sayın @dumspirospero
    siz söyledikten sonra vatan bilgisayara gittim dediğiniz gibi 42 ve 37 nin X3030 larını getirmişler ama TNB mi getirmiş onu bilemiyorum. ama vatan sattığına göre TNB getirmiştir. Full hd tv piyasasını araştırırsanız buradaki 42X3030 fiyatından daha düşük üst kalite markada (philips lg samsung sony vs) bu boyutta full hd tv bulamazsınız. hele ki dvbt farkı için konuşursak vaktiyle 37WL68 de 700 ytl gibi bir fiyat istendiği düşünülürse bu fiyata 42X3030 un fiyatı daha iyi anlaşılır. 37WL68 (dvbt yok) ve 37WLT68(dvbt var) arasındaki farktan bahsediyorum

    hitachi konusunu bilmiyorum ama Türkiye de yeni satışa başlanmış hiç kullanılmamış dolayısı ile geri dönüşü olmamış bir cihaza güvenmek ne kadar doğru bilemiyorum.
  • arkadaşlar bende hitachi ve toshiba arasında kaldım, ps3 için kullanacağım. bu lcdler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. fiyatlar hemen hemen aynı bana toshiba biraz daha çekici geliyor, ama sizin de görüşlerinizi almak isterim.
  • Banada toshiba daha yakın gibi geldi .Vatan computer de olması da ayrı bir avantaj çünkü güvenilir bir yer...ama toshiba türkiyenin sitesinde bu model yok o da enteresan bir durum
  • şimdi bide 42a3000 kafamı karıştırdı 1.699 çok uygun, ama ps3 oynucam ve blu ray film izlemeyi düşünüyorum. nabcamı şaşırdım valla 1 milyar farkı vermeye değermi diye.
  • a serisi toshibanın giriş modeli (zaten dikkat edersen a'dan z'ye doğru fiyatlar yükseliyor ). Ben hiç görmedim ama A serisinin 32 ve 37 lerinde xbox ve ps3 te görüntüde kırılmalar yaşandığı ile ilgili şikayetler vardı. aratılınca çıkacaktır.
  • Sayın hoppus aradaki 1000 ytl fark çin verdiğiniz paraya deyecektir...ki zaten toshiba 3030 da özelliklerine göre fiyat olarak çok uygun bir tv...ama benim aklıma karıştıran şey bu modelin sadece istanbul bilişim ve vatan bilgisayardan başka hiçbiryerde satılmaması yani toshiba türkiyenin sitesinde bu ürün yok...ama genede vatan bilgisayar güvenilir biryer...
  • arkadaşlar şimdi baktımwww.toshibashop.com.tr de 42x3030 satışa sunulmuş. bu demektir ki vatandaki x3030 lcd tv ler TNB garantili, yani gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. toshiba shop taki fiyatıda görülme değer. tam 3600ytl yani vatanla arasında 900 ytl cik kadar KÜÇÜK bi fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narayan -- 4 Şubat 2008; 14:23:08 >
  • dumspirospero; dostum sonuçta toshiba bu ve tnb garantili oldunu sölemiş narayan, hitachi sadece demirhomelarda ve bir iki küçük işletmede satlıyo ona güvenmek daha kötü olur, o yüzden biz birer tane 42x303 kapıp gelelim. =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.