Şimdi Ara

Arada kaldım bi el atar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Ben boyundan atmalı Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Benim fikrimce en rahat Bluetooth kulaklık tipi. Neyse 3 4 tane ürün arasında kaldım fiyatları bir birine çok yakın. Sizce hangisini almalıyım? Siz olsanız tercihiniz hangisi olur ve neden?

    Ben Sony ürünlerine aşığım ürün ve ses kalitesi çok güzel. Ancak bu ürünleride deneyebilirim. 4 tane var.

    1. Sony Wİ-C400(20saat) Arada kaldım bi el atar mısınız

    Bu ürün biraz eski ve Bluetooth 4.1 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Ama sayfasında yazdığına bakarsak en fazla pil ömrü vaad eden bu. Kullananlar yazarsa sevinirim

    2. JBL Live 200BT(10 saat) Arada kaldım bi el atar mısınız

    Bu marka da çok güzel ürünleri olan bir marka. Ama hiç ürünlerini denemedim. Tipi falan çok hoşuma gitti. JBL olduğu için ses kalitesininde iyi olacağına inanıyorum. Kullananlar yazarsa sevinirim.

    3. Samsung Level U2(18 saat)
    Arada kaldım bi el atar mısınız

    Samsung da bildiğimiz bir marka ancak şöyle birşey var ki kulağa giren kısmı bu tip olan kulaklıklar bende pek durmuyor. Zorlasamda acı verme ihtimali yüksek. O yüzden pek yanaşmıyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kullananlar yazarsa sevinirim.

    4. Xiaomi Mi Neckband(8 saat)
    Arada kaldım bi el atar mısınız

    Kendim redmi note 8 pro kullanıcısıyım. Bu yüzden bu ürünü denemeyi düşünüyorum ama hem kullanım ömrü hemde kulaklık tipi(Samsung gibi) olarak pek tercih etmeyeceğim tip olduğu için o yüzden pek yanaşmıyorum. Kullananlar yazarsa sevinirim.

    İşte böyle. Evet arkadaşlar anlayan,bilen, kullanan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.







  • Diğerlerini denemedim ama 1-2 yıl boyunca Samsung Level U kullandım. Malzeme kalitesi berbattır. İlk aldığımda çok hoşuma gitmişti eşime de aldım. Aynı sürelerde ikisinin de malzemesi perte çıktı. Kauçuk kısmı bollaşıyor ya da kemik kısmı kırılıyor. Ayrıca birkaç farklı kulaklık denedim. Level U pek müzik dinlemek için değil. Verdiği ses temiz ama bass anlamında sıfır diyebilirim. Aslında kulak ucu çok rahat ama sürekli bir yere sürttüğünde silikonu yerinden çıkıyor, kayboluyor. Level U öncesinde de çakma bir LG kullanmıştım, yine boyundan askılı. O yüzden şekil olarak kıyas yapma şansım oldu. Kesinlikle kulaklığın ağırlığı önde olsun derim. Samsung'un arkada ve bu yüzden sürekli kulaklık geriye doğru gidiyor. Bir de ense kısmı kalın olduğu için daha çok terleme yapıyor, bu da mantara sebebiyet verebilir. Samsung kırılınca yine bu tip bir kulaklık almıştım Çin'den. Tip olarak Xiaomi'ye benziyor direkt, kabloları en ucundan çıkıyor. O şekilde çok saçma oluyor. Kulaklıklar çok fazla sarkıyor. Kesinlikle kablosu geriden gelsin derim diğer modellerdeki gibi. Hem görüntü olarak da kablo ucundan başlayınca kulağına taktığında çok kötü duruyor. LG'nin tasarımı çok işlevsel aslında, kulaklıkları direkt kemik kısıma tutturuyor. Samsung aşağı sallandırıp kulaklıkları birbirine tutturuyor. Öyle olunca da eğildikçe bir yerlere çarpabiliyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.