Şimdi Ara

Araçta 3000 devirden sonra gelen turbo sesi (turbo yok sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 16 valf polo sahibiyim enjektör temizliğinden sonra 3000 devirden itibaren turbo sesi geliyor işin ilginç yanı araçta bildiğim kadarıyla turbo yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O araçta turbo yok hocam hızlandıkça başka bir yer ses yapıyor
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Hava filtresini temizletmiştim sanırım ondan da çok güzel bir ses inşallah öyle kalır

• hava filtresi yerinden çıkmıştır... böğürme sesi gibi tok bir ses gelir... pistonlara toz toprak kaçmasın dikka...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Böğürme sesi değilde sadece enjektör temizliği yapıldı ondan sonra yapmaya başladı

• video çekerseniz yardımcı oluruz
    hafif tıslama geliyorsa hava filtresi yerine oturmamış olabilir
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Video şansım şuan için yok otoparkta eyer boş rolantide aynı sesi yaparsa video çekip atabilirim ama bir hafta önce temizlendi hava filtresi ve bir haftadır yoktu cumartesi günü enjektör temizliğinden beri yapmaya başladı ama böyle "fuuu" gibi bir ses turbo üflemesiyle aynı gibi diyebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Video şansım şuan için yok otoparkta eyer boş rolantide aynı sesi yaparsa video çekip atabilirim ama bir hafta önce temizlendi hava filtresi ve bir haftadır yoktu cumartesi günü enjektör temizliğinden beri yapmaya başladı ama böyle "fuuu" gibi bir ses turbo üflemesiyle aynı gibi diyebilirim

https://www.youtube.com/watch?v=6nDU-TyOep4
    böyle mi sesi

• Alternatör rulmanı bozulmuş olabilir yada kasnakların birinin rulmanı bozulmuş olabilir.

Gaz verdiklerinde çıkan ses benim araçta 3000 devirden sonra çıkan sesle neredeyde aynı
    Şu linteki sesle:https://www.youtube.com/watch?v=nPNkNytszHo&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 15 Mart 2016; 17:11:34 >
  • quote:

Gaz verdiklerinde çıkan ses benim araçta 3000 devirden sonra çıkan sesle neredeyde aynı

video benim gazı ben veriyorum
    dediğim gibi hava filtresinden yapıyodur eğer çok kirli kullandıysanız sonra temizleyince de araba daha rahat nefes alıyo olabilir ondan size değişik gelmiş olabilir
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Daha dün servisteydim bir problem yok araçta

Olabilir ama attığım videodaki gibi geliyor ses

• quote:

Olabilir ama attığım videodaki gibi geliyor ses

benim araba çift boğazlı karbratörlü ondan biraz değişiklik olabilir yenilere göre sizin filtre takılı olsa bile böyle tok ses verebilir 16v zaten
    çok güzel veriyor hem kulağa hoş geliyor hemde gazı köklemeniz için beyninizi yoldan çıkarmaya çalışıyor sürekli temizletirim ben bu kadar güzel ses verecekse
  • quote:

çok güzel veriyor hem kulağa hoş geliyor hemde gazı köklemeniz için beyninizi yoldan çıkarmaya çalışıyor sürekli temizletirim ben bu kadar güzel ses verecekse

Bu kadar sevdiyseniz açık hava filtresi taktirin bide ozaman duyun sesi :D

orjinalliğini bozmiyim aracın :D tam tadında şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.