Şimdi Ara

araçlarını satanlar neyin kafasını yaşıyorlar allah aşkına!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu araç alma işim uzadıkça uzadı. bu araçlarını satanlar şu son bir yıldır nasıl bir zihniyet içerisindeler anlamıyorum. herkesin aracı kendine değerli ama 2. el fiyataları uçtu diye eşşeğin kulağına su kaçırıyorlar almanlara ve japonlara zaten bakamıyorum 15 senelelik araçlar bile 20 binden başlıyor nerdeyse
    hani daha hesaplı diye genelde fransızlara bakıyorum yok arkadaş olmuyor. c4 ve 207 den birini tercih edecem ama 100 000 i devirmiş araçlar 25 000 ortalamayla ilan veriliyor
    bu araç sahipleri satabiliyor mu? eğer satıyor alanlar bu kadar keriz mi yahu?

• dostum boşver yamyamları sıfır araç bak benim gibi bunlara 26-27 vereceğime 33000 e sıfır arba veriyolar, ben sıfır bakıyorum artık
  • Eskiden sıfır araç fiyatları çok hızlı yükseldiği için, 2. el araçlar bile çok yüksek fiyatlara satılıyordu.

Şimdi de aynı durum var.geçen senelerde 25 bin liralara bile sıfır raba alınabilirken şimdi 45 bin liranın altında ciddi bir sıfır araç yok. Buyüzden 2.el de yükseldi.
  • aynı durumdayım.araba alamıyorum
  • Sıfır araba fiyatları bu kadar şişince ikinci eller de nasiplendi sanırım.
  • aynı durumdayım.
  • arabasını gerçekten satmak isteyenler satıyorlar makul fiyata gezmeniz lazım sahibindene bakmakla olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu akaşam pek çok model ve marka aracı favorilerime ekledim ve bir kaç günde bir bakacam bu ilanlara ne alemdeler diye satıldılar mı,fiyatta iskonto yaptılar mı diye istatistik tutacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

bu akaşam pek çok model ve marka aracı favorilerime ekledim ve bir kaç günde bir bakacam bu ilanlara ne alemdeler diye satıldılar mı,fiyatta iskonto yaptılar mı diye istatistik tutacağım

Benim favoriler dolu.

1 hafta boyunca gözlemlediğim şey ,

millet ya fiyat kırptı, ya da satmaktan vazgeçti.

30 ilandan sadece bir tanesi satıldı favorilerimden.

Ki düşünün, fiyat olarak en iyilerini favorime aldım, kazasız belasız olanları.

• Nerden baksanız 2 aydır kia cerato kategorisine haftada 1-2 kez bakarım artık oranın demirbaşı sayılabilecek 4-5 ilan var 2 aydır sürekli yeni ilan verip duruyorlar. E dayarsanız 2008 model 100bin kmye gelmiş araca 30bin civarı fiyatı işte böyle durmadan ilan tazeleyip durursunuz belki bi keriz düşürürüm umuduyla.
  • ÖTV zammından sonra markalar 1.6 araçlarına bile zam yaptı.buna paralel olarak da 2.el satıcıları aracımın 0 fiyatı şu kadar arttı bende 2.eli arttırıyorum dediler. eniştem 4 aydır araç arıyor ama bulamıyor millet sanki som altın satıyor.
  • bizim eski mahallede kahvecilik yapan adam devretmişti birine
    bugün uğradım , tekrar geri devralmış
    dedim kira ne kadar ?
    900 ama ben 1000 veriyorum dedi..

seninkide o hesap olmuş
    senin aracının piyasası 25000 olsa , o fiyata gidiyor olsa
    sen yok , 25 değil benimkinin gerçek ederi 23000 mi diyeceksin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 6 Şubat 2012; 23:42:31 >
  • Gercekten satmak isteyen makul fiyat isteyince zaten satiyor.

Agustos'tan beri az cok takip ediyorum sahibinden'i.Agustos'tan beri ilanini surekli yenileyip ama aracinin fiyatini dusurmeden satmaya calisan bir kac arkadas hala satmaya calisiyor.

Ya da bir enayi cikar bu fiyata ben arabami kakalarim ona diye dusunuyorlar ama 6 aydir daha bulamadilar o enayiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

bu akaşam pek çok model ve marka aracı favorilerime ekledim ve bir kaç günde bir bakacam bu ilanlara ne alemdeler diye satıldılar mı,fiyatta iskonto yaptılar mı diye istatistik tutacağım

Benim favoriler dolu.

Doğan çok fire vermişsin.

Favorilerime eklediğim ilanların en az yarısı makimum 2 gün içinde satılıyor. Geçenlerde kuzene ve kendime 20-25 bandında araçlar bakıyorduk 1 gün içinde tam 6 tane aracı kıl payı kaçırdık. Bakıyoruz, beğeniyoruz arıyorum adamı "1 saat önce sattım, şimdi pazarlığını yapıyorum" gibi cevaplarla dumur olduk hep. Dün mesela 2.0 bir Mondeo Ghia buldum sabah arayacaktım ki güzellik uykumdan uyanana kadar araç satılmış.

Arama sürecinde de bin bir türlü araca kayıyor insanın gözü. 1.2 Corsa ile işe başladım 2.0 Mondeo-Laguna ikilisine kadar geldik bakalım alana kadar işin ucu nereye varacak..Bir gün V6 ya da V8 aldım diye konu açabilirim.

• aynı durumdayım, uygun fiyatı geçtim ederinide geçtim ederinden yüksek vermeye razıyım, yine araç bulamıyorum. dediğin gibi eşşeğin kulağına su kaçırıyorlar. yani bile bile keriz olmanın manasıda yok.
  • Araba arayışım olmasa dahi ikinci el satış sitelerini hep gezerim. Şu sıralar 2.el araç alınacak zaman değil sanki.
  • 2004 rav4 almak için 3 aydır çırpınıyordum 35bin civarı iyi bişey tam buluyorum şimdi sattık gibi cevaplar aldım. 2005 model nadir bulunan bi rav4 buldum 190.000kmde adam 40tan aşağı inmiyor en sonunda kafam attı vericem 40bin lira sonra hurdayla mı uğraşıcam sonra ben nasıl satıcam bunu dedim gittim vwne zorda olsa 47500e sıfır comfortline jetta sahibi oldum. İyikide rav4 almamışım.
  • Daha 1-2 yıl öncesine kadar kış mevsimlerinde 2. el araç fiyatlarında bariz düşüşler gözlemlenirdi ama artık o da yok. Yeni araçların fiyatları yükseldikçe 2. el araç fiyatları da orantılı olarak sürekli artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

bizim eski mahallede kahvecilik yapan adam devretmişti birine
    bugün uğradım , tekrar geri devralmış
    dedim kira ne kadar ?
    900 ama ben 1000 veriyorum dedi..

seninkide o hesap olmuş
    senin aracının piyasası 25000 olsa , o fiyata gidiyor olsa
    sen yok , 25 değil benimkinin gerçek ederi 23000 mi diyeceksin ?

Aracın piyasası 25 değil zaten sorun orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Benim favoriler dolu.

Doğan çok fire vermişsin.

Favorilerime eklediğim ilanların en az yarısı makimum 2 gün içinde satılıyor. Geçenlerde kuzene ve kendime 20-25 bandında araçlar bakıyorduk 1 gün içinde tam 6 tane aracı kıl payı kaçırdık. Bakıyoruz, beğeniyoruz arıyorum adamı "1 saat önce sattım, şimdi pazarlığını yapıyorum" gibi cevaplarla dumur olduk hep. Dün mesela 2.0 bir Mondeo Ghia buldum sabah arayacaktım ki güzellik uykumdan uyanana kadar araç satılmış.

Arama sürecinde de bin bir türlü araca kayıyor insanın gözü. 1.2 Corsa ile işe başladım 2.0 Mondeo-Laguna ikilisine kadar geldik bakalım alana kadar işin ucu nereye varacak..Bir gün V6 ya da V8 aldım diye konu açabilirim.

Demek Vw'ler ve Opel Astra'lar ikinci elde yavaş.

En güzel ve en iyi fiyatlıları ekledim oysa ki.

1 haftada kıpırdanmalar dediğim gibi oldu.

Ya da millet 0 ayarında ki arabasına 0'a çok yakın fiyat çekiyor, kimse almıyor.

Benim ilanda benzeri 0'ı 62 bin TL. İlanım 58. Arayanı soranı çok ama satılmadı daha, satmayacağım sanırım, bir daha bu konforu bu kaliteyi zor bulurum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.