Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
4
Favori
169.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasko trafik sigortası için 35 yaşında biri mi yoksa 62 yaşında biri mi daha az öder. yaş ile ilgili aralıklar nedir? bilen varsa cevaplayabilir mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

Orijinalden alıntı: notredame_kamburu

arkadaşlar merhaba, bugün 2004 megan 1.6 16v dinamic sedan bir araç aldım. benim ilk aracım, aldıktan hemen sonra behcetoğulları reno içindeki sigorta bölümden zorunlu trafik sig. ve kasko teklifleri aldım. aldığıma alacağıma pişman oldum.

27 yaşında, kamu görevlisiyim, araç 34 plaka 2004 megan 2 sedan 1.6 benzinli dinamic.

orada axa, güneş, aksigorta, eureko vardı

en düşük trafik sigortası 486 tl
    en düşük kasko 2005 tl

aldıgınız fiyat teklifleri korkunç :/

Model: 2001

Araç : Golf Comfortline

Şirket : Neova Sigorta

Tutar : 910 TL ( 2 yıl hasarsızlık 2.kademe)

Kasko bedeli : 22.850 TL

sigortam.net ten bir sorgulatin derim

Neyini sorgulatayim hocam anlamadim dedigni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 z4 kasko bedeli 182 bin tl..
    ödedeğim miktar 5.900

sizce pahalı mı ?
  • transit connect aracımız vardı ruhsatta ticari, 7 sene kaskolu kullandik. simdi hususi binek bir araç aldık. Bu hasarsızlığı devam ettiren bir kasko firması var mı? grupama devam etmez diyor aksigortada oyle.
  • aman he ne olduğu belli olmayan şirketlere kasko yaptırmayın sayfada biri yazmış kasko fiyatıda Nasreddin hocanın 6 kağıt hikayesi gibi olur

• herkese merhabalar
    aracinizin plakasi tc kimlik numaraniz ruhsatinizda bulunan belge seri numarasi ve sizlere ulasabilecegim telefon numaranizi pm yada 05352888216 yada umaysigorta2@hotmail.com yollarsaniz sizler icin uygun kasko ve trafik policesi teklifleri hazirlayabilirim
    saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

transit connect aracımız vardı ruhsatta ticari, 7 sene kaskolu kullandik. simdi hususi binek bir araç aldık. Bu hasarsızlığı devam ettiren bir kasko firması var mı? grupama devam etmez diyor aksigortada oyle.

eski sigorta şirketinden araç değişikliği zeyiliyle yaptırabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

aman he ne olduğu belli olmayan şirketlere kasko yaptırmayın sayfada biri yazmış kasko fiyatıda Nasreddin hocanın 6 kağıt hikayesi gibi olur

Aynen hocam. Hergün mağdur olup gelen müşterilerle ilgilenmekten bıktım. Adamın kaskosu 80 TL fazla çıktı diye gitti G......... diye uyduruk biyere yaptırmış.Telefon açtı bak ben daha ucuza yaptırdım dedi. İyi dedim abi hayırlı olsun (adam da 5-6 senelik müşterimiz) Bigün bunun bi hasarı olmuş geçmiş gün hatırlamıyorum ne hasarı olduğunu , tabi ödememişler.GEldi bu ara da şunları ödesinler dedi neyse iyi niyetle aradık araya adamlar soktuk 3 ay sonra falan 300 lira mı ne ödeme yaptılar 2750 yerine. Dedim abi bak gittin ufak şirkete 80 lira yüzünden 2000 liradan oldun. İzah ettim bu adamlar keyfinden düşük primle yapmıyor.Elde paraları yok önce ucuza yapıp herkezi toparlıyolar sora zarar edip hasar ödeyemiyorlar. dedim 12 taksit ayda 6.6 lira fazla verseydin için rahat olurdu neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

aman he ne olduğu belli olmayan şirketlere kasko yaptırmayın sayfada biri yazmış kasko fiyatıda Nasreddin hocanın 6 kağıt hikayesi gibi olur

Aynen hocam. Hergün mağdur olup gelen müşterilerle ilgilenmekten bıktım. Adamın kaskosu 80 TL fazla çıktı diye gitti G......... diye uyduruk biyere yaptırmış.Telefon açtı bak ben daha ucuza yaptırdım dedi. İyi dedim abi hayırlı olsun (adam da 5-6 senelik müşterimiz) Bigün bunun bi hasarı olmuş geçmiş gün hatırlamıyorum ne hasarı olduğunu , tabi ödememişler.GEldi bu ara da şunları ödesinler dedi neyse iyi niyetle aradık araya adamlar soktuk 3 ay sonra falan 300 lira mı ne ödeme yaptılar 2750 yerine. Dedim abi bak gittin ufak şirkete 80 lira yüzünden 2000 liradan oldun. İzah ettim bu adamlar keyfinden düşük primle yapmıyor.Elde paraları yok önce ucuza yapıp herkezi toparlıyolar sora zarar edip hasar ödeyemiyorlar. dedim 12 taksit ayda 6.6 lira fazla verseydin için rahat olurdu neyse.

benim aklım almıyor üstadım 2000tl cep telefonu kullanırlar 100 lira için giderler ne olduğu belli olmayan yerlere birde bankadan araştırlar sanki kaza olunca şube müdürü ilgilenecekmiş gibi öve öve bitiremez

• quote:

quote:

quote:

benim aklım almıyor üstadım 2000tl cep telefonu kullanırlar 100 lira için giderler ne olduğu belli olmayan yerlere birde bankadan araştırlar sanki kaza olunca şube müdürü ilgilenecekmiş gibi öve öve bitiremez

Bankalar ayrı bir alem zaten , zorla sigorta yaptırıp takip etmiyorlar bir de yenileme zamanı , geçen ev sigortasını yaptığımız bir müşteri trafiği bankadan yaptırmış , işlemi yapan kızın tayini çıkmış başka biyere tabi kimse ilgilenmemiş. Polis çevirince trafiğin yenilenmediği ortaya çıkmış adam geldi nasıl dert yanıyor.

• hyunda santa fe suv 4x4
    2005 model kasko ücreti nedir ortalama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

hyunda santa fe suv 4x4

TC:
    Plaka:
    Belge Seri No(İsman yazan sayfanın sağ alt kısmında yazar) örn: AB 123456 şeklinde onu yazın PM olarak yollayın bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

hyunda santa fe suv 4x4

TC:
    Plaka:
    Belge Seri No(İsman yazan sayfanın sağ alt kısmında yazar) örn: AB 123456 şeklinde onu yazın PM olarak yollayın bakalım.

henüz araç almadım. bilgi amaçlı sormak istedim. yani plakası belli değil
    ortalama olarak sordum
  • sigortalarda artık ortalama fiyat olmuyor noter satışı ile aldıktan sonra net fiyat çıkar sağlıklı fiyat olmamasının nedenlerinden en önemlisi belki araç pertten çıkmadır bunun gibi nedenler

• SA ARKADAŞLAR 2010 MODEL 1600CC HONDA CİVİC ELEGANCE ARABA ALDIM İLK DEFA KASKO YAPTIRICAM 7 YILLIK EHLİYETİM VAR HİÇ KAZA İŞLEMİ GÖRMEMİŞ

BU ARACIN KASKO BEDELİ SİZCE NE KADAR OLUR ARACIN 2 YILLIK GEÇMİŞİNDE KAZA BELA YOK ALLAHA ŞÜKÜR BU ARADA 2 SİGORTA ŞİRKETİ

AXA :5080 TL

ANADOLU :2560 GİBİ UÇUK Bİ RAKAM CIKTI BU NASIL Bİ HESAPLAMADIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOKUZLAR

SA ARKADAŞLAR 2010 MODEL 1600CC HONDA CİVİC ELEGANCE ARABA ALDIM İLK DEFA KASKO YAPTIRICAM 7 YILLIK EHLİYETİM VAR HİÇ KAZA İŞLEMİ GÖRMEMİŞ

BU ARACIN KASKO BEDELİ SİZCE NE KADAR OLUR ARACIN 2 YILLIK GEÇMİŞİNDE KAZA BELA YOK ALLAHA ŞÜKÜR BU ARADA 2 SİGORTA ŞİRKETİ

AXA :5080 TL

ANADOLU :2560 GİBİ UÇUK Bİ RAKAM CIKTI BU NASIL Bİ HESAPLAMADIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Plaka :
    TC :
    Belge Seri No:

pm atın bakalım. ama aldığınız fiyatlar normal hem 2010 model hem de önceden gelen bir indirimi yok.
  • birde aksigortaya bakmanızı öneririm plaka 34 değilse eğer ama aksigorta yüksek verdiyse anadolu gayet iyi dilerseniz yardımcı olurum
  • Fiba sigortadan kesinlikle uzak durmanızı öneririm.Bu firmadan kasko yaptırmayın.Ben yaptırdım yaptırmaz olaydım.Mini onarım hizmeti var diye el kadarlık bir yere lokal boya yaptırdım.sözde hasarsızlığı bozmuyor diyorlardı.Ertesi yıl kasko yaptıracağım zaman fiba hariç tüm firmalar aracımı hasarlı görüyor tramerden ve kaskomu fahiş fiyatlarda çıkarıyorlar.bu durumu fiba ya ilettiğimde bu uygulamanın bir sonraki yılda fibadan yaptırılmak şartıyla olacağını söylediler.mecbur kaldım 1 yıl daha katlandım bu uyduruk firmaya 3.yıl üzerine gitmesem yine aynı tuzağı uygulayacaklardı.Ama başaramadılar.Sizlere tavsiyem kesinlikle acenteniz işten anlayan biri olsun.fiba gibi dandik sigorta şirketlerine ucuz diye kasko yaptırmayın.ben yaptırdım pişman oldum.grupama ,ergo veya koç alianz tercihiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadasahmet

Fiba sigortadan kesinlikle uzak durmanızı öneririm.Bu firmadan kasko yaptırmayın.Ben yaptırdım yaptırmaz olaydım.Mini onarım hizmeti var diye el kadarlık bir yere lokal boya yaptırdım.sözde hasarsızlığı bozmuyor diyorlardı.Ertesi yıl kasko yaptıracağım zaman fiba hariç tüm firmalar aracımı hasarlı görüyor tramerden ve kaskomu fahiş fiyatlarda çıkarıyorlar.bu durumu fiba ya ilettiğimde bu uygulamanın bir sonraki yılda fibadan yaptırılmak şartıyla olacağını söylediler.mecbur kaldım 1 yıl daha katlandım bu uyduruk firmaya 3.yıl üzerine gitmesem yine aynı tuzağı uygulayacaklardı.Ama başaramadılar.Sizlere tavsiyem kesinlikle acenteniz işten anlayan biri olsun.fiba gibi dandik sigorta şirketlerine ucuz diye kasko yaptırmayın.ben yaptırdım pişman oldum.grupama ,ergo veya koç alianz tercihiniz olsun.

Hadi Grupamayla Allianzı anlarım da Ergo ne ani sene sonunda iflas bayrağını çekecek adamlar.

• bugün sigortacım aradı fiyatlar şöyle
    kasko:%50 hasarsızlık ile 510 tl (sompo japan) (geçen sene anadolu 650 tl idi)
    trafik: %10 hasarsızlık ile 262 tl maphre genel
    şehir izmir,yaş 34,öğretmen.araç 2006 vw polo..

nasıl fiyatlar,yaptırmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.