Şimdi Ara

Aracınızla Düştüğünüz En Acayip Durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese paylaşırsa güzel bir konu olabilir. Bakalım ne ilginçlikler yaşanmış hayatta....

    Ben şöyle anlatayım.

    Yaşadığım yer Özbekistan Cumhuriyeti' nin başkenti Taşkent. Genelde arkadan takılan yanda sürttürüp geçmeyen çalışan bir sürü artist var. Burada Epica ve Captiva dolu. Çünkü GM in motor ve araç montaj fabrikası mevcut. Ek olarak araç Daewoo ve Chevrolet fiyatlarıda Ülkeme göre çok ucuz.

    Yaşadığım olaya gelirsek,

    Geçenlerde 4 şeritli yolda ilerliyorum. Işıklar da durdum yanıma bir tane Daewoo Nexia yanaştı. Basalım mı eke( Ağabey ) dedi. Hop Dedim (tamam) manasında.

    İçimden de sana Güzel bir ders vereyim dedim. benim aracın 0-100 ü 8 sn nexia ların normalde 10-11 sn civarıydı. adam resmen ok gibi fırladı bir de egzosttan ateş çıkarttı. toz duman oldu heryer, karıştı ortalık... Dedimki oha bee vay anasını satayım. Meğerse eşşek oğlu eşşek turbo takmış :DDDD

    Onun için siz siz olun her kuşun eti yenmez. Dikkat edin







  • Temel'in serçesinin benzini bitmiş. Yolda kalmış. Ferrarisi olan bir adam farketmiş bunu. Yardım etmek istemiş. Serçeyi Ferrariye bağlamışlar en yakın benzinciye doğru götürmek üzere. Kırmızı ışıkta durmuşlar. Yanlarına Porschesi olan bir adam gelmiş. Işık yeşile dönünce Porscheci aniden topuklamış. Ferraricinin zoruna gitmiş bu durum. Arkasında serçe olduğunu unutarak basmış aniden gaza. İki araba peşpeşe 300 km hıza çıkmışlar. Yarışa tutuşmuşlar. Bu arada bir benzin istasyonunun önünden geçmişler.

    Temel benzinciyi geçtiklerini görmüş ve uyarmak için selektör yapmaya ve kornaya basmaya başlamış.

    Bir polis noktasından geçerlerken polisin telsizinden şu anons duyulmuş.

    Otoyolda bir Porsche son surat yol alıyor. Hemen arkasında Ferrari ona yetişebilmek için son surat hız yapıyor. O da ne. Şokkk. Gözlerinize inanamayacaksınız. En arkada da bir serçe var. O da onları geçebilmek için sürekli selektör ve korna ile yol istiyor.

    @edit: Unutmayın. Görünüş aldatıcı olabilir.




  • bundan 6-7 yıl önce bende lada samara hb vardı bir gün geri geri parkederken aracın sol ön köşesini yeni boyanmış bahçedeki direğe sürttüm aracın tamponu boyayı kazıdı
    hemen sonra ailece sahil yoluna indik lüks bir aracın yanı boştu aracı bu aracın yanına bıraktım,bir iki saat sahilde turladık döndüğümüzde yanımdaki aracın sahibi yerlerde yuvarlanıyor sanki birşeyler arıyor aracın etrafında dört dönüyordu abartısız 15 dakika adamı izledim ne oluyor gibisinden,jeton geç düşmüştü benim tamponun köşesindeki boyadan adam kıllanmış kendi aracına sürttüğümü düşünmüş milim milim aracın röntgenini çekiyor yanınan yaklaştım.,
    -hayrola birader bi durummu var?
    -yok bir şey..
    -bir şey bulabildinizmi ?
    -..........
  • Kiralık aracı teslim almaya gelen görevliler araçda hasar varmı diye kontrol ederken geldikleri araçla kiraladığımız araca vurmuşlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı yeni almıştık. İkinci el olarak. Pikniğe gittik. Geri manevra yaparken tamponu ağaca vurdum. Naapıyorsun. Arkanı görmüyor musun. Aynaya baksana diye kızdı babam. Ben de kalabalığın içinde azarladığı için gururuma yediremedim. O zaman al sen yanaştır dedim. İndim arabadan.

    Araba çalışır vaziyette ve el freni çekili değil. hafif yokuş. Araba gitmeye başladı. Arabada da iki çocuk var. Babam, ulan naptın dedi. koşa koşa yetişti arabaya. Durdurdu.

    Çok korkmuştum. O olaydan sonra bir kaç gün arabayı kullanmadım. Kullanmayacağım dedim babama. Zoruma gitmişti çünkü. Babam dedi ki:

    -Eğer sen bu arabayı bugün kullanma. Ben de aşağıdaki sahanın ortasında benzin döküp yakmazsam namerdim. (Evimizin aşağısında acemilerin araba sürmeyi öğrendiği sahadan bahsediyor.)

    Korktum. Çünkü babam dediğini yapan, pireye kızıp yorgan yakan biridir. Kullandım bende.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzaffersan

    Kiralık aracı teslim almaya gelen görevliler araçda hasar varmı diye kontrol ederken geldikleri araçla kiraladığımız araca vurmuşlardı

    Güzelmiş...
  • Arnavutköyde aracı park ettiğim sokağı kaybetmiştim.. Dedim sorun değil.. Nasıl olsa sokak ismini biliyorum, lale sümbül sokak..

    Telefonun navigasyonunu açtım, ne göreyim, tüm sokaklar 45. Sokak 32. Sokak gibi numaralı, isim yok..

    Allahın tarlalık yerinde araba kayıp. Evim 50 km uzakta. Ayrıca arnavutköyde ne taksi var, ne de bizim tarafa giden toplu taşıma..

    Bi de yağmur başladı o anda.. Tam rezillik..

    Sonunda bir emlakçıya sordum, tarif etti sokağı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ djoz cidden iyiymiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 21 Kasım 2012; 18:57:07 >
  • Renault 9 Spring ile Bmw 3.20'ye sol şeritte sellektör yapmıştım. Hızım 140 civarlarıydı (spring böyle bir arabaydı işte)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.