Şimdi Ara

Aracinizi Baskasi Istese? Verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kuafor varda, muhabbetimiz vardir, iyi eleman falan neyse 3 saat once aradi, napiyosun falan bende napiyim annemle oturuyorum falan dedi, ha tamam o zaman oyle aradim dedi, bende soyle noldu dedim, oda araba lazimdida dedi

Simdi ben aracimi bugune kadar en yakin arkadasima dahi kullandirtmadim, hos hicbiride istemedi, ama istese verirdim. Ama tutupta araci kuaforum isteyince bi tuhaf oldum ne diyecegimi bilemedim, Benim durummuma dusenler mutlaka vardir, tabi kac kisinin kuaforu istedi onu bilemem, ama bu tur durumlarda ne diyosunuz merak ediyorum

• ben araba konusunda cok pinpirikliyim kimseye hayatta vermem. yada vermezdim

halam babamı aramış geçenlerde, kuzenimin nişanı için araba lazım demiş. (beni niye aramayıp babamı arıyosa neyse)

bende ilk baslarda vermem vs. dedim babama. dün babamın yanındayken kuzenim aradı babamı, babam da sorunca hayır diyemedim verdim. daha da 1 hafta önce bi sürü sey yaptırmıstım arabaya içim gitti.
  • vermem asla arabamı kimseye biz sanki onunla ayrılmaz ikiliyiz çok severiz birbirimizi
  • konuda tasinmis buraya yanlis yere acmisim anlasilan

Vermeyenler, ne cevap veriyo bu arada
  • Bir kere nolursa olsun başkasının arabasını istemek çok büyük yüzsüzlük. Ben annem ve babam haricinde kimseden araba istemedim, istememde. Araba lazım olacaksa illa kiralarım olur biter. Nolur nolmaz dünyanın binbir türlü hali var. Evin önüne koyarsın gece sarhoşun biri vurur kaçar, trafikte gelir arkadan vururlar, kırmızı ışıkta geçen adam gelir vurur. Hangi yüzle açıklayacaksınki bunu aracın sahibine. Benden araç isteyenle de çok fazla yakın olamam açıkcası. Zaten çoğu arkadaşımda bildiği için kimse araba istemedi benden isteyen olursa da açık açık vermiyorum derim
  • Bende vermezdim samimiysem sorar gerekirse pazarımı fena eder getirir götürürüm ama asla aracımı vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

ben araba konusunda cok pinpirikliyim kimseye hayatta vermem. yada vermezdim

halam babamı aramış geçenlerde, kuzenimin nişanı için araba lazım demiş. (beni niye aramayıp babamı arıyosa neyse)

bende ilk baslarda vermem vs. dedim babama. dün babamın yanındayken kuzenim aradı babamı, babam da sorunca hayır diyemedim verdim. daha da 1 hafta önce bi sürü sey yaptırmıstım arabaya içim gitti.

1 defa ablama verdim ki o zaman bende ehliyet yoktu yeni almıştım arabayı, ehliyet için evrakları bekliyordum . herneyse geri geri gelirken sağ köşeyi kamyona taktı yaptır da diyemedim kendisi söyledi yaptıralım diye zaten annemi hastaneye götürmüştük yani bizim iş için kullanmıştı .o günden sonra eniştem hariç kimseye vermedim . isteyen olmadı mı oldu en yakın arkadaşım istedi vermedim bozuk çalışmıyor usta gelecek dedim , bi akrabamız istedi ona da bozuk diyecektim bi baktım bize gelmiş arabayı istedi verdim ama oğlan o kadar kötü kullanıyor ki 3 yıl içinde konya gibi bir yerde nadiren abisinin arabasını kullanmasına ragmen 5 defa kaza yaptı hepsinde de bu suçlu . neyse buna bozuk diyemedik ama 2 gün önce lpgci ayar yaparken arkadaki vanayı görmüştüm buna arabayı vermeden önce vanayı kapattım bagajdan bir şey alıyormuş gibi zaten benzinde yoktu bide tutmuş beni getirip götürür mü içinde ki gaz demez mi . 2. sokagı dönerken araba stop etti , baktım habire marşa basıyor gittim yanına ne oldu araba stop etti filan dedi dur yakancan marşı dedim sinirlenmiş anlaşılan '' yanarsa yansın '' demesin mi in ben deneyim birazda dedim olmadı çalışmıyor filan dedim gönderdim bunu adam evin oraya itelim bile demedi iyiki de vermemişim
    ama cidden acil bir durum varsa hasta filan kendim götürürüm kendim getiririm parasını da almam ama vermem arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım_beyazıt -- 22 Ekim 2011; 23:35:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Henüz arabam yok ama olursa ben de vermem. Kimseden istemem. Dünyanın binbir türlü hali var. Muhtemelen ilk arabamı çok severek almış olucam. Ben hayatımda neyi hevesle alıp birine emanet versem başına bişey gelir, arabamı da hayatta vermem.

İsteyene o gün işim var derim veya kıramayacağım biriyse de kendim götürür getiririm.
  • Aracımı en yakınlarıma bile vermem,mecbur kalırsam gideceği yere ben getirip götürürüm.
  • Bi defasına bi komşumuz isedi annesini hastaneden çıkarmak için tamam dedik.Dedim abi ben de geleyim hem yol öğrenirim ehliyeti yeni almıştım o aralar kendime güvenemedim açıkçası.Neyse çıktık yola baktım düz yolda gittiği viteste rampa çıkmaya çalışıyo 5. viteste rampa mı çıkar bu araba eti budu belli(Şahin )Işıklarda durcak frene bascam diye gaza basıyo falan böğürtüyo arabayı.Dedim inş. sağ salim eve varırız.Eve bi geldik indi bu ben geçtim direksiyona baktım taşırma kabından sular fışkırıyo arabanın harareti yükseltmiş.Dedim bi daha kimseye araba yok,ben arabaya yapılan muameleyi gördüm yani,bi de düşünün araba gidiyo siz sanıyosunuz arabayı adam emanet diye kibar kullanıyo.Nerdeee

• Babam zamanında kardeşine, enişteme falan verirmiş arabayı, ama araba her seferinde abuk subuk şekillerde geri gelirmiş.
    Bir gün Taunus'unun direksiyon üzerindeki vites kolu kırık gelmiş.
    Babam da o günden sonra "siz kullanmayı bilmiyorsunuz" diye sinirlenip bir daha vermemiş arabayı.

Şimdilerde kendi arabam olduğundan beridir arabasını bana vermez.
    "Kendi araban var, git onu kullan" der.
    Anca kendisi kullanmak istemediği zaman anahtarını bana verir, yanındayken onun arabasını kullanırım.

Ben de öyle lüzumsuz, salak sulak işler ve kişiler için arabamı vermem.
    Arkadaşlarım da benden istemez.
    Ha ama birşey lazımdır, birşey olmuştur, canları sağolsun der veririm.
    Arabayı vereceğim kişiler bellidir, onun haricinde olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Babam zamanında kardeşine, enişteme falan verirmiş arabayı, ama araba her seferinde abuk subuk şekillerde geri gelirmiş.
    Babam da o günden sonra "siz kullanmayı bilmiyorsunuz" diye sinirlenip bir daha vermemiş arabayı.

Anca kendisi kullanmak istemediği zaman anahtarını bana verir, yanındayken onun arabasını kullanırım.

konu ile alakalı değil ama avatardaki arabanın modeli ne :)

• Emanet arabadan uzak dururum,kendi aracımı da çok istisnai durumlar haricinde kimseye vermem.Almak için bakmaya gitiiğim arabayı dahi sahibinin ısrarı üzerine kullanırım neme lazım Allah korusun birşey olsa uğraş.Reddeceğim zaman da genelde kaskomun tek kullanıcıya endeksli olduğunu söylüyorum ...
  • Arabamı biri isterse veririm. Hatta veriyorum da. Daha dün verdim. Arkadaş işini gördü. Getirdi. Yalnız verirken uyarıyorum. Arabanın kaskosu yok diyorum. Çünkü bir şey olursa ne o üzülsün. Ne ben üzüleyim.

Bir arkadaş 10 gün araba lazım, Konya'ya gideceğim dedi. Verdim. Gitti, geldi. sakınmam yani. Veririm.
  • Sadece babamla anneme veririm sanirim
  • arabam yok ama vermezdim
  • Arabamı kesinlikle başkasına vermem. Kazası falan masrafı sorun değil. Sonuçta araç kaskolu. Eğer işi varsa ben götürürüm arkadaşımı ya da yakınımı. Neden? Çünkü bir kaza durumunda canına birşey gelirse, hayatını yitirir ya da sakat kalırsa ailesine verecek cevap bulamayacağım için vermem.
  • Arkadaşıma,tanıyıp güvendiğime veririm.
  • adamına göre

birde şu var ben kendi aracımı nasıl kullanıyorsam başka birisinin aracınıda ayni özenle dikkatle kullanıyorum

ama coğu insan böyle değil hiç yapmıyacağı davranışları yapıyor ve bundan keyif alıyor

bu yüzden adamına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifalperen

quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Babam zamanında kardeşine, enişteme falan verirmiş arabayı, ama araba her seferinde abuk subuk şekillerde geri gelirmiş.

konu ile alakalı değil ama avatardaki arabanın modeli ne :)

alfa romeo giulietta galiba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.