Şimdi Ara

Aracınıza hangi marka filtre setini alıyorsunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
7
Favori
125.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.3 E5 Egea için Yağ ve mazot filtresi MANN hava ve polen için Filtron kullanıyorum yağ ise Selenia WR 5W-30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Selenia yağda eksiltme yapıyor mu?

Hocam eksiltme yok

Müşteri hizmetleri yok, piyasada orijinali neredeyse yok.

Resmi satıcıları bile satmıyor başka marka öneriyor.

Fiyat olarak arabanın orijinal filtrelerinden daha pahalı.

Kısaca hiç bir anlamı olmayan, sosyal medya ve fenomenler üzerinden bol bol reklam ve algı yaptıran bir firma. En azından Türkiye'de böyle.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GünahÇıkartanİmam

Hocam eksiltme yok

Yağ olarak lubex 3.2 lt. Özel teneke konulmuştu.

Bir dahaki sefere selenia kullanacağım. Kışın ve ilk çalışma performansı daha iyi olduğu soyleniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Fiyat konusuna katılıyorum. Neredeyse orijinal ile aynı fiyatlar, bazı durumlarda geçiyor hatta.

Piyasada orijinali yok kısmını açar mısınız biraz, parçacılar isteyince getirtiyor ve fiyatları dediğiniz gibi orijinal filtreye yakın veya geçiyor. Bu fiyatlara sahte mi satıyorlar?

• Filtron kullanıyorum. Kalitesine güveniyorum ve sahtesinin olma ihtimalini düşük görüyorum. Sahte filtreciler, Mann filtrenin kutu ve filtre üzerine basılı yazı karakterinde uzmanlaşmış durumda. Mann alacak arkadaşların bununla ilgili videoları izlemesinde fayda var.

Orijinalden alıntı: C.McRae

Filtron kullanıyorum. Kalitesine güveniyorum ve sahtesinin olma ihtimalini düşük görüyorum. Sahte filtreciler, Mann filtrenin kutu ve filtre üzerine basılı yazı karakterinde uzmanlaşmış durumda. Mann alacak arkadaşların bununla ilgili videoları izlemesinde fayda var.
    Ustaparçacı satıcıdan aldım mann ve filtron 4lü filtre setini, orijinal diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Sagiroda

Ustaparçacı satıcıdan aldım mann ve filtron 4lü filtre setini, orijinal diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Güvenilir satıcıları tercih etmek lazım. Bir de filtremarketim sitesi vardı Mann bayi.

TAMİRHANEyoutube
    Adres: Kepez mahallesi, Hurdacılar caddesi , No 34 Kepez, Antalya TAMİRHANE https://www.instagram.com/tamirhane.vag/ 2. Kanalım olan TAMİRHANE VW Bu link'ten ulaşabilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UCFmXgODZuOrc1KDSEYvWzeQ bu kanalda sadece vw audi seat skoda marka araçlarla alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?si=EA9pgQjwMlLwvlpr&v=U2zdtSorTD0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 2 Kasım 2025; 23:58:38 >

• Yıllardır Accent blue aracımda hava filtresini kutu içi K&N performans filtresi, yağ filtresini orijinal filtre (Mann üretiyor) polen filtresini de Mann karbonlu filtre kullanıyorum. Yağ olarak 100 bin km kadar Liqui Moly Molygen ve Special Tec AA 5W-30 kullanıyordum bu zamana kadar memnundum ancak ince gelmeye başladı motor eskiyince, bu nedenle Shell Helix Ultra API SP 5W-40'a geçtim bu yağdan da memnunum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.