Şimdi Ara

Aracın Su Eksiltmesi Nedendir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zencefili pek seven adam

Muhtemelen bizdeki sorun böyle bişey çünkü araç yürürken şu eksiltmiyor. Park edilen yere damlatıyor. Bunun için hangi ustaya gidicez motorcuya mi?
    Motor tamircisi bakıcak.Eğer Devridaim pompa sorunlu ise değişim sırasında Triger de değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Passat ile Bora aynı araç degil. Geçen seneden bu seneye kadar herşeye %50 zam geldi. İşcilik malzemeler uçtu gitti. Söz konusu araç passat Linea veya Symbol degil.
    Şuradan örnek vereyim. Benzinli 1.4 Renault 10.000 yağ filtre bakımı (5w40 5litre) geçen sene sanayide 250 liraydı. Bu sene 400 Shell marka

Alıntıları Göster
    Passat ile bora birbirine yakın araç ayrıca geçen seneden bu güne kadar o kadarda zam gelmedi iki gün önce yağ değişimi yaptırdım arabama motul 5w40 yağ 4 litre 150 lira yağ filtresi mahle 35 lira hava filtresi man 25 lira polen filtresi bosch 30 lira işçilik 40 lira hepsi 280 lira tuttu geçen senede aynıydı bu işçilik ücreti öyle yüzde elli gibi artma olmadı yada bilmiyorum sizin gittiğiniz ustalar nasıl çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

Passat ile bora birbirine yakın araç ayrıca geçen seneden bu güne kadar o kadarda zam gelmedi iki gün önce yağ değişimi yaptırdım arabama motul 5w40 yağ 4 litre 150 lira yağ filtresi mahle 35 lira hava filtresi man 25 lira polen filtresi bosch 30 lira işçilik 40 lira hepsi 280 lira tuttu geçen senede aynıydı bu işçilik ücreti öyle yüzde elli gibi artma olmadı yada bilmiyorum sizin gittiğiniz ustalar nasıl çalışıyor

Alıntıları Göster
    Şehire göre değişir tabi. Ona bakarsanız benim 10.000 bakımım 120 lira işcilik benden.
    Örnegin amortisör değişimine işcilik 50 lira isteyende var 100 lira isteyende. Siz kendiniz alıp ustaniza degiştirtmişsiniz. Bir de gidin yağ servisine sorun ne fiyat verecekler. Sanayisine ve ustasına göre değişir. Forumda örnekleri çokca var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Şehire göre değişir tabi. Ona bakarsanız benim 10.000 bakımım 120 lira işcilik benden.
    Örnegin amortisör değişimine işcilik 50 lira isteyende var 100 lira isteyende. Siz kendiniz alıp ustaniza degiştirtmişsiniz. Bir de gidin yağ servisine sorun ne fiyat verecekler. Sanayisine ve ustasına göre değişir. Forumda örnekleri çokca var.

Alıntıları Göster
    Yağ bakım servisinde yaptırdım zaten uzun lafın kısası kalorifer peteği işçilik ücreti 500 lirayı geçmez passatın parçası pahalı olabilir o ayrı konu

• LENCER L kullanıcısına yanıt
    Benim araç ta devirdaim den kaçırıyordu. Bence kontrol ettiriniz.

Araç klimalı ise klima suyu da olabilir. Aracın altını ıslak görünce ustaya götürmüştüm. Klima açık gittiğim için tamircide damlattı. Bakınca klima suyu olduğunu gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 9 Eylül 2019; 11:29:47 >
  • zencefili pek seven adam Z kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer park edilen yere damlıyorsa bunu çok rahat bulabilmeleri gerekir. Basınç testi yapıp da bulamayan ustaya bir daha gitmeyin derim. En kötü ihtimalle su sürekli kaçtığı yerde iz bırakır.
    Ustaların işini kolaylaştırmak adına arabalarda kaçakları bulmak için kullanılan UV boyalardan alabilirsiniz. Soğutma suyuna boyadan katın biraz. Bir süre kullanın sonra UV fener ile inceleyin. Kaçağın olduğu yerler ampül gibi parlayacaktır. Ben "Liqui Moly Floresan Kaçak Arayıcısı 50ml 3339" isimli ürünü kullanmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.