Şimdi Ara

Araç hangi paket bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel astra hb 1.6 cdti 2016 almıştım vavacars üzerinden. Alırken design paket yazıyordu. Aldıktan bir süre sonra enjoy diye değiştirmişler. Eski sahibi kaskoyu enjoy paket olarak yaptırmış. Alırken 5664'e mesaj attığımda design olarak mesaj dönmüştü şimdi atınca enjoy yazıyor. Opel'i aradım şasi numarası verdim dynamic paket dedi. Kafam çok karışık. Hangi paket bulamıyorum. Trafik sigortası enjoy olarak yapıldı. Kasko yaptırmadım henüz paketten emin olamıyorum. Paketi nasıl öğrenirim, trafik sigortasında farklı paket yazıyor şimdi kasko yaptırsam dynamic olarak yaptırıcam ne sıkıntı yaşatır bana kafamda sorular oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalise -- 2 Haziran 2023; 15:48:7 >

• Araçta sport tuşu var mı hocam?

• Doğrusu şasiden servisten öğrenilir
    Sigorta diğer yerler hep noterdeki beyana bakar…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Dynamicte anahtarsız çalıştırma ve elektronik park freni varmış. Bende bunlar yok. Elemanın şasi numarasından dynamic demesini anlamadım. Enjoy ya da design olması gerekiyor. Fark edilebilir bir fark bulamadım bu iki modelde.

• Annalise kullanıcısına yanıt

Araç astra k değil mi? Benim araç da 2016 model 1.6 cdti sport tuşu var ben de. Paketi de dynamic

Ekleme: araçta anahtarsız giriş çalıştırma ve elektronik park freni yoksa dynamic değildir hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 2 Haziran 2023; 20:5:45 >
  • Aşağıdaki donanım listesinden aracınızın donanım seviyesini öğrenebilirsiniz.

Araç hangi paket bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.