Şimdi Ara

Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Toyota corolla SOL HB 2006 model CD caları bozuldu Multimedia sistem almayı düşünüyorum fakat piyasada çok fazla marka model ürün var aslında tam uyumlu bir model istiyorum estetiği bozmıcak ve direksiyondaki kumandaları da kullanabileceğim bir sistem düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz daha önce kullanmış olduğunuz dokunmatiği güzel multimedia sistem önerirseniz çok sevinirim

Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi

• Selam hangi ildesiniz bilmiyorum isterseniz tahtakalede yerimiz var bu araca gore ozel olarak getirttigim bir cihazim var alttaki resine benzeyen 2 yil garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel_it

Aracım Toyota corolla SOL HB 2006 model CD caları bozuldu Multimedia sistem almayı düşünüyorum fakat piyasada çok fazla marka model ürün var aslında tam uyumlu bir model istiyorum estetiği bozmıcak ve direksiyondaki kumandaları da kullanabileceğim bir sistem düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz daha önce kullanmış olduğunuz dokunmatiği güzel multimedia sistem önerirseniz çok sevinirim

Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi Aracımın Orjinal CD caları bozuldu Multimedia önerisi

daha önce dokunmatiğini kullanmadım fakat pioneerın ürünleri var kötü olacağını sanmıyorum

bu arada ankarada isenizhttps://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

buraya bi uğrayın derim en azından facebooktaki yaptıkları sistmelere bir bakın işten anlıyorlar telefon ile arayıp sorun belki ellerinde vardır havale ile ürünü alabilirsiniz

kendilerini tanımıyorum fakat facebooktan takip ediyorum. bu işten anlıyan ender kişilerden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.