Şimdi Ara

Aracımın masraf, servis ve poliçe kayıtlarını düzenli tutabilmek için bir uygulama geliştirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Kendi aracımın şarj, bakım ve vergi gibi masraflarını not defterinde veya Excel’de tutmaya çalışırken, bir süre sonra bu işin takibini bıraktığımı fark ettim. Bu sorunu kökten çözmek için 2025 yılı boyunca işten artan vakitlerimde Garagenius adında bir uygulama geliştirdim.

Uygulamayı geliştirirken biz araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak birkaç özel noktaya odaklanmak istedim:

• Belge Arşivi: Kasko, trafik sigortası ve servis faturalarını uygulama içine görsel veya PDF olarak ekleyebiliyorsunuz. İhtiyaç anında poliçe arama derdi bitiyor, her şey elinizin altında.
    • "Yerlerim" Menüsü (Favorim): Sık gittiğiniz şarj istasyonlarını, akaryakıt istasyonlarını veya özel servisleri buraya kaydedebiliyorsunuz. Bu sayede; o istasyona toplamda kaç kez gitmişsiniz, ne kadar ödeme yapmışsınız veya o serviste hangi bakımları yaptırdığınızı görebiliyorsunuz.
    • Akıllı Hatırlatıcılar: Kaydettiğiniz yerlerle ilgili (örneğin periyodik bakım yaptırdığınız servis için) bir sonraki ziyaretiniz için otomatik hatırlatmalar oluşturabiliyorsunuz.

Amacım reklam yapmaktan ziyade, gerçekten işime yaracak bir uygulama geliştirmekti. Bir araç sahibi olarak uygulamayı inceleyip eksiklerimi veya "şu da olsa harika olurdu" dediğiniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

İncelemeniz için websitesi ve appstore linkini aşağıda paylaşıyorum. Şimdiden çok teşekkürler!"

Websitesi:

https://garageniusapp.com

AppStore:

app store
    Garagenius - Araç Yönetimi Uygulaması - App Store
    https://apps.apple.com/tr/app/garagenius-ara%C3%A7-y%C3%B6netimi/id6754250095?l=tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.