Şimdi Ara

aracımın kaç hp olduğunu nasıl öğrenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı alırken bana 92hp demişlerdi ama bir olaydan dolayı 70hp olabileceği ihtimali çıktı
    ruhsattada yazmıyor bu bilgi
    gerçekten aracımın kaç hp olduğunu öğrenebilmemin bir yolu var mı acaba ?=

• servise git şasi noyu söyle sana aracın beygirini söylerler
  • dyno testiyle öğrenilir.
  • ruhsatta kw olarak geçiyor olabilir. ruhsatta model kısmında tam adını yazar mısın?
  • c3 1.4 HDI SX 2003 MODEL

@ohara
    bulundugum sehirde yetkili servis yokta
    kendim bir şekilde şase nosundan öğrenemezmiyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 15 Aralık 2011; 20:03:23 >
  • 1.4 HDI SX'ler 70 Beygir. Fakat aynı aracın 16Valf motorluları 92 Beygir.
    Kaç valf olduğu ruhsatta yazar.
  • 0-100 hızlanmasından anlaşılır. 70 beygirlik olan 14 saniye civarında, 92 beygir olan 12 saniye civarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım tşkler
  • kw olarak yazabilir
  • Hocam ruhsatta motor kodu yazıyor mu? Mesela Opel'lerde yazar, Z13DTH gibi. Eğer öyle bir kod varsa Google'dan sorgulayabilirsin.
  • Aracın 8 yada 16 valf olduğunu öğrenirseniz çözüm kolay. 8v= 70 bg , 16v=92bg
  • yetkili servisi arayin aracin özelliklerini söyleyin ögrenirsiniz.
  • Arkadaşlar benim başka bir sorum olacak.

Bu Dyno testlerini İstanbul Anadolu yakasın da nerde ve kaç liraya yaptırırız ?
  • Demek ki neymiş 70 ile 92 arasındaki farkı arabayı sürerek anlayamıyormuşuz.
  • Aracın 92 hp modeli Türkiye'de Dijital klima, yağmur ve far sensörü, 4 airbag, 15'' alaşım jant gibi ekstralarla satıldı. Ayrıca 2003 model 1.4 Hdi 92 hp 16V opsiyon listesinde cam tavan, esp, 5'li Cd chancer, elektrikli ısıtmalı koltuklar, park sensörü, hız sabitleyici gibi ekstralar da vardı, 70 hp seçeneğinde bunlar yok.
    Benim aracım 92 hp model. Ruhsatta C3 1.4 Hdi SX diye geçiyor ama ruhsata aldanmayın 68 kw yazması gerekirken bende 48,5 kw yazılmış.

Analog klima, 2 airbag, 14'' jantlı model 70 hp seçeneğinde sunuluyor. Filo satışı yapılmış bazı C3'ler klima, abs ve elektrikli aynalar dahi olmadan satılmış.

edit:
    Ayrıca aracın hızlanması 12 saniye denilmiş. 1.4 Hdi 92 hp modeli'nin 0-100 km hızlanması 10.8 saniye
    Türkiye'de çok az bulunan 1.6 Hdi 110 hp modelinin 9.4 Saniye.

2003-2004 Tüm modellerde yol bilgisayarı opsiyonel. 2005 ve sonrası tümünde standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar ge -- 15 Aralık 2011; 23:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Demek ki neymiş 70 ile 92 arasındaki farkı arabayı sürerek anlayamıyormuşuz.

Kendinizi kandırmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Demek ki neymiş 70 ile 92 arasındaki farkı arabayı sürerek anlayamıyormuşuz.

Kendinizi kandırmayın bence

Şaka yapıyorum hocam sadece gülücük koymayı unutmuşum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.