Şimdi Ara

Aracımın değeri nedir acaba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, aracım var paraya ihtiyacım olduğu için elimden çıkarmak istiyorum yalnız kaça satsam kaça gider bilemiyorum,

-2021 fiat egea

-9.500 km

-beyaz

-sedan

-1.4 benzin urban paket,

-hatasız

elimden çıkarmak istiyorum ama kandırılmak istemiyorum, sarı sitede 250 bine koyanda var 300 e koyanda, sizlerin fikirlerini almak istiyorum, teşekkürler 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracınızın piyasasını bilmiyorum fakat en düşük birkaç ilan 250 civarı ise 240 gibi kolay satılır demektir. 250ye tek ilan varsa, sonraki ilanlar 260-270ten başlıyorsa 250 olan ya acildir ya kusurludur ya da öyle bir araç yoktur, piyasa düşürme/müşteriyi aratıp başka araç önerme amaçlı yayındadır.

250lik ilanlar varken 300 yazanları ciddiye almayın, öylesine ilan atan ya da al-sat amaçlı alanlarda yükselmesini bekleyen çok satıcı var, yükselmesini beklerken ilan girip şansını deniyor. Egea ve fiorino gibi sıfıra yakın ekonomi grubu araçlarda bu durum daha fazla. 140bine fiorino sattım, 180e kadar muadili araçlar vardı, benden alan da önce 160tan ilana girdi, sonrasında 175-180 civarına yuksetti.

• Kusursuz durumda sizinkine yakın en düşük fiyatı alın. Diğerlerinden anormal düşük değilse onun 5 10k altı gerçek satış fiyatıdır.

Piyasa araçları için durum budur. Niş araçlarda durum deli saçması sıfır fiyatları daha uygun çoğu zaman. 0 fiyatını alın en az 100k altını teklif edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Şubat 2022; 22:20:20 >
  • foruma göre teneke 100 bin anca

gerçek hayatta ise sıfırının en fazla yüzde 7 aşağısı adil rakamdır yüzde 5 de adildir

• arkadaşımda 1.4 fire var, o da dört beş bin kilometrede filan 250 yazdı ama ne arayan ne soran var. piyasa ölü, fırsat fiyatı verirsen arıyorlar sadece.

• Piyasa şu an aşırı durgun öyle eski fiyatlar yok ucana kaçana atlamıyor kimse vavacars fiyat alıp üstüne ekleme yapıp satabilirsiniz yalnız oraya gidip ekspertiz yaptırdıktan sonra size verecekleri fiyatın üstüne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Bilgisayarın Değeri Nedir ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.