Bildirim
Aracımı satmayı düşünüyorum, ne eder?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o kilometreye kimse inanmaz ben hiç inanmam 5 yılda 29000 km yapacaksan neden araç kullanırsın ki. -
27.500-28.000 bandında gider bence. -
Kardeş boyalı senin araba. Ölücü galericilerin eline düşme diye söylüyorum kıyağım olsun 20ye alim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
o kilometreye kimse inanmaz ben hiç inanmam 5 yılda 29000 km yapacaksan neden araç kullanırsın ki.
bakımları serviste olduğu için inanılır inşallah :) üstelik görünüşünden de belli... kullanmadığım için satıyorum zaten.
atiker lpg var bir de 25.000'de takılmış. 29-30 etmez mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: tapdk
bakımları serviste olduğu için inanılır inşallah :) üstelik görünüşünden de belli... kullanmadığım için satıyorum zaten.
atiker lpg var bir de 25.000'de takılmış. 29-30 etmez mi acaba?
hocam kimseyi inandırmak zorunda degilsin, artık herkez işin indire gandisini biliyor...
mantıklı düsünürsek. hadi kmsini düsürdün diyelim, hangi aptal 5 yasındaki aracı 30.000kmye düşürü ki. en az 60.000kmye düşürür.
zaten kmyi düsürmeye yönelik girişimde bulunan kişi aptalda degildir...
ben şahsen inanırım , tabikide aracı kaskoya sorgulatır, servise sorgulatır tamamen emin olmak için...
tamponun boyanması hiç önemli degil yeterki kaporta parcaları boyanmasın..
kesinlikle aracını ölü fiyata satma. şahsen ben 30.000 tlden aşagı satmam. seninde satmanı istemem.
-
30.000 gibi bir fiyat ver =) 28 .000 sınır koy. -
teşekkür ederim yorumlarınız için. kafamda az çok şekillendi. 30.000 yazarım biraz da pazarlık olur. temiz biriyse veririm gider :) -
30.000 iyi kardeşim uzun sürmez satarsın -
hangi kasa oluyo bu acaba şişman olan mı -
tampon boyası cihaz ile belli olmaz zaten ölçülmez -
quote:
o kilometreye kimse inanmaz ben hiç inanmam 5 yılda 29000 km yapacaksan neden araç kullanırsın ki.
İmzamdaki araca 6 sene binip en fazla 50.000km de satmayı düşünüyorum, bakımlarını serviste yaptırırım, lpg taktırmam, ilk günden beri aldığım benzin fişlerini saklarım, her 1000 km ve katlarında yol bilgisayarının ve aracın değişik açılardan resimlerini çeker saklarım, kaskosuz , sigortasız ve muayenesiz gezmem. Hani bunlar yaptığım şeyler, satarken inandırıcı olur sanırım. -
27.000den koy en fazla 25den bırak daha da yuksek edıcegını sanmıyorum kolay gelsın -
quote:
araba dizel değil benzinli. dizel olsa bende şüphelenirdim... -
quote:
Orijinalden alıntı: buraktke
27.000den koy en fazla 25den bırak daha da yuksek edıcegını sanmıyorum kolay gelsın
hocam senin bmw 100lira eder ma ben 80lira vereyim... böyle mantık var mı allah askına yhaa. gidin internet piyasasını degil araba pazarındaki arabaları fiyatlarına bakın... bu arabaların ölüsü 25.000lira. -
kaca satmayı dusunurdunuz beyfendı kırk bıne mı ellı bınemı bu arac 5 yasında ve eskı kasa 2-3 lıra daha koyup yenısını alırım ben vede kafa karıstırıcı bı km de -
quote:
Orijinalden alıntı: buraktke
kaca satmayı dusunurdunuz beyfendı kırk bıne mı ellı bınemı bu arac 5 yasında ve eskı kasa 2-3 lıra daha koyup yenısını alırım ben vede kafa karıstırıcı bı km de
hocam bir kaç yorum üstte kendi düşüncemi yazdım. sizde kendi düşüncenizi yazdınız fakat ölücüde olmaya gerekmez hani...
kendi malımız olmadıgından dolayı bukadara sat,şukadara sat diyoruz birde olaya kendi arabamız gözüyle bakarsak daha iyi olur.
benim aracımda olsa dediğim fiyata satarım diyorsanız eyvalah birsey diyemem.
dediğiniz mantıklı 3,4lira katar yeni kasasını alırsınız zaten karsılıgını tl olarak ödediğinizden her tülü araba alınır.
yeri geldiğinde 1tl bulamazken yeri geldiğinde milyarları savurdugumuzda oluyor.
30.binliranın üstüne 100tlde veya 500tl katamayan biri icin, inanın 2000tl cıkartması o insana 30.000lira cıkartmasından daha zordur..
siizn paranız var rahat rahat konusuyorsunuz 3bin kadar 2bin kadar diye.
şahsen ben rahat konuşamıyorum benim için 3000tl neyse 1 tlde odur.
bu yüzden ölücü yorumlarda tepkiliyim..
araç sahibi yorumunu belirtti 30 yazar bir kaç asagısına satarım dedi... o aracı alan kişi ertesi gün satılıga cıkarsın görün 30binden yukarı yazcaktır....
nediyelim artık satan memnun ,alan memnun bu saatten sonra yazılıp cizilsede son söz aracın sahibinde biter...
-
Bilen de bilmeyen de yine burda maşallah. Gec kalmısız bu sefer.
Hocam arabanız temiz ama bence de fiyatı biraz düşürmekte fayda var. Siz 30 a satarsanız adam biraz daha koyar sıfır 2012 model alır. Bence 28 27 bin iyi bir seviye olacaktır. -
kardesım benım cebımdekı para senı ılgılendırmez senın cebındekı parada benı ılgılendırmez aracı alacak olan sahıs buraya kac para eder dıye yazmıs yanı yoruma acmıstır ben ıstedıgım yorumu yaparım bu senı hıc ılgılendırmez tabıkı tartısmalara acıgım ama sevıyelı bı sekılde senın paran var rahatsın tarzı yorumlara da ben karsıyım dedıgım gıbı benım param benı senın paran senı ılgılendırır ben yorumumu yaptım ıster begenırsınız ıster begenmezsınız! -
cevap yok sildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Nisan 2012; 0:46:00 >
Benzer içerikler
- chevrolet captiva ltz 2013 yorum
- bmw 418i kronik sorunlar
- motor kaputu değişen araba alınır mı
- 1.2 tsi
- bmw 3 serisi en çok tutulan modeli
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X