|
Gecen hafta konusunu acmistim sarhoşun teki evimin onundeki 2 aracimi pert etti diye 2010 nemonun 300 bin masrafi cikmis daha haber gelmese bile pert olacagini öngörüyorum aracin ederi 350 400 arasi zaten Diger aracim ise 2023 sifir km pratico bunun da 220 bin civari masrafi cikmis ön 3 parca degiscek ki zaten arac toplamda 6 parca Hesaplamalara göre deger kaybi 120 bin civari cikiyor alabilsem aslinda iyi rakam fakat sigortanin limitine takiliyor bu rakam yani arac başi 120 bin lira imm si varmis sigortanin, bizim masraf zaten 220 bin civari imm normal sartlarda masrafa dahi yetmiyor çarpan şahisi da mahkemeye vereyim alayim desem adamdan 5 kuruş alamayiz hurdaci alkoliğin teki Bu arada eksper servise onarim onayi vermis oradaki arkadas sigorta ile bi gorus pert icin dedi Dilekce verdim aracimda ciddi deger kaybi var ve sifir arac olmasindan dolayi pert olmasini istiyorum tarzinda cevap da gelmedi Bu iş nereye varir ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler