Şimdi Ara

Aracımı Kaplatıyorum (öneri lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım a3 2015 sportback. Aracımı şu 3 renkten birisine kaplatacağım yarın lütfen yardım edin... (kaplattırdıktan sonra burada yayınlayacağım...)

1 Krom mavi:http://www.gmggarage.com/arabalar/audi/138/5.jpg
    2 Çift mat renk:http://www.gmggarage.com/arabalar/audi/139/1.jpg
    3 Azur mavi mat renk:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfl1/t31.0-8/12357046_1062836677101895_6080852869632958108_o.jpg

• bence ilk ikisini kesinlikle tercih etmeyin, üçüncüyü de tercih etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

bence ilk ikisini kesinlikle tercih etmeyin, üçüncüyü de tercih etmeyin.

Siz olsaydınız ne tercih ederdiniz? Bugün aracım kaplanacak...
  • bursa500999 B kullanıcısına yanıt
    vallahi ben olsam n'apardım; lansman renklerinden olabilir misal zevkinize göre. bejimsi metalik gri gibi -kum gri diye geçiyordur herhalde- bir renk tercihinde bulunurdum ızgara rengine, donanıma, jantlara bağlı olmakla birlikte. şu rengin biraz daha grimsi ve parlak olanından bahsediyorum:
    örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 12 Ocak 2016; 6:09:08 >
  • quote:

vallahi ben olsam n'apardım; lansman renklerinden olabilir misal zevkinize göre. bejimsi metalik gri gibi -kum gri diye geçiyordur herhalde- bir renk tercihinde bulunurdum ızgara rengine, donanıma, jantlara bağlı olmakla birlikte. şu rengin biraz daha grimsi ve parlak olanından bahsediyorum:
    örnek

Yok hocam ben daha 20 yaşındayım :)

o zaman bu rs modellerinin ayna kapağı rengi var, jant vs ayarlanıp o gri de olabilir ya da rs kırmızısı. böyle başka marka/model ile bağdaşmış renkler eğreti duruyor bence, illa mavi olacaksa golf 7 r'nin mavisi var misal, o da ilginç olabilir.
  • quote:

o zaman bu rs modellerinin ayna kapağı rengi var, jant vs ayarlanıp o gri de olabilir ya da rs kırmızısı. böyle başka marka/model ile bağdaşmış renkler eğreti duruyor bence, illa mavi olacaksa golf 7 r'nin mavisi var misal, o da ilginç olabilir.

Aracım dediğin ayna kapağına kaplı zaten ve üzerinde s3 jantı var.
    Golf R mavisi, gece mavi diye geçiyor ve gördüm aracı rengi gerçekten kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bir kırmızı kaldı ama vallahi benden bu kadar. güncel audilerin çizgileri metalik gri tonlarında çok güzel duruyor aslında ama kişisel tabi, değişiklik yapmak rahatlatacaksa yapmak lazım. aman beyaz eşya gibi bembeyaz kaplatma da.
  • quote:

bir kırmızı kaldı ama vallahi benden bu kadar. güncel audilerin çizgileri metalik gri tonlarında çok güzel duruyor aslında ama kişisel tabi, değişiklik yapmak rahatlatacaksa yapmak lazım. aman beyaz eşya gibi bembeyaz kaplatma da.

Kırmızı olmaz :) hocam ben gencim ve üni okuyorum bu yüzden daha canlı, gösterişli renkler ilgimi çekiyor. Araç zaten beyaz 2 aydır çok sıktı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.