Şimdi Ara

Aracimda bir orumcek yasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gece arabayi calip goturecek diye korkuyorum

Saka bir yana, arabayi aktif olarak kullandigim halde, orumcek saga sola ag oruyor. Kendisini sadece bir kez gordum. Orumcegi uzaklastirmak icin ne yapabilirim?

• Aracınızda koltugun altına, kapı diplerine, orumcegın oldugunu dusundugunuz yerlere marketlerde satilan sinek ilaclarından sıkın. En gec 10 dakıkada ortaya cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shedower.

Aracınızda koltugun altına, kapı diplerine, orumcegın oldugunu dusundugunuz yerlere marketlerde satilan sinek ilaclarından sıkın. En gec 10 dakıkada ortaya cıkar.
    köyde sürekli sinek ilacı böcek ilacı hatta prize takılan ultrasonic haşere kovucu kullanmama rağmen örümceklere engel olamıyorum, köşelerde yaşıyorlar sesimi çıkarmıyorum, arabayı da ver iç dışa belki denk gelir süpürgeyle çekerler
  • Örümceğı yiyen bir hayvan çiftini kısırlaştırıp arabaya koyun. Hem karı koca olurlar canları sıkılmaz, hem de kısırlaştırdığınız için çoğalamazlar, hem de örümcekleri yiyince başka yemek kalmayınca kendiliğinden ölürler.
  • Size bir zararı olmayan canlı olduktan sonra bırakın yaşasın..

Kaldı ki size faydası bile olur. Çünkü haşere,böcek örümceklerin avlarıdır. Böylece böcek vs. tarzı şeyleri ortadan kaldırır.

Yaşam hakkı her canlı için haktır.

Benim araçta da var,dokunmuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 26 Ağustos 2014; 8:18:33 >
  • Kirik yumurtalardan kactigini duymustum ben usta. Bi onu dene
  • Hava filtresindrn salyangoz çıkmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hava filtresindrn salyangoz çıkmıştı
    K-Othrine SC 50.... örümceklere kesin çözüm, ama salyangoza bir şey yapar mı onu bilmem

http://www.hepsiburada.com/liste/k-othrine-sc-50/productDetails.aspx?productId=zybiyotek005&categoryId=60001269&wt_gl=cpc.nelk.supermarket.dinamik&gclid=CJzwhpKfsMACFVIPtAodOU0A8w

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Örümceğı yiyen bir hayvan çiftini kısırlaştırıp arabaya koyun. Hem karı koca olurlar canları sıkılmaz, hem de kısırlaştırdığınız için çoğalamazlar, hem de örümcekleri yiyince başka yemek kalmayınca kendiliğinden ölürler.

mantığını yesinler. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kirik yumurtalardan kactigini duymustum ben usta. Bi onu dene

kırık değilde devekuşu yumurtaları ağ yapmalarını engeller. . .
  • Arabanızın temizlenme vakti gelmiş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Arabanızın temizlenme vakti gelmiş bence
    devekuşu yumurtası kesin çözüm

direk yumurtayı koy arabaya camı hafif arala gece sabaha gitmiş olur.
  • Hocam , süpürge makinasıyla dal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elekcii

Hocam , süpürge makinasıyla dal :D
    arabayı sat gitsin adam kıllanır sürekli arkasına bakar mazallah kaza olur .
  • Örümcek bende de var camlara ağ örüyor güneş vurunca parlıyor bir gece sunroofu açık bıraktım arabaya yerleştiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hava filtresindrn salyangoz çıkmıştı

• Benim işyerine fare var.6 aydır yakalamak için her yolu denedim.
    kapan kurdum.zehirlidim.ilaçladim. Ultrasonik cihaz bağladım.kedi besledim. Yapışkan surdum ama yakalayamadim

En son hayvanin azmini taktir ettim dükkanda bekçi olarak işe aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Örümceğı yiyen bir hayvan çiftini kısırlaştırıp arabaya koyun. Hem karı koca olurlar canları sıkılmaz, hem de kısırlaştırdığınız için çoğalamazlar, hem de örümcekleri yiyince başka yemek kalmayınca kendiliğinden ölürler.

Çok ayrı bir zeka bu, tanışmak istiyorum sizinle
  • Adını Mahmut koyup sevin onu o da sizi benimsesin sabahları kapıyı falan açar size kötü mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassey

Size bir zararı olmayan canlı olduktan sonra bırakın yaşasın..

Kaldı ki size faydası bile olur. Çünkü haşere,böcek örümceklerin avlarıdır. Böylece böcek vs. tarzı şeyleri ortadan kaldırır.

Yaşam hakkı her canlı için haktır.

Benim araçta da var,dokunmuyorum..

Hayvan doğasında güzel...

Neler yazmışsın öyle.. Örümcek mi besliyorsun araba da? Bu kapıya çıkıyor senin dediğin..

Basacaksın zehiri öldüreceksin, imkanın varsa kaçıracaksın...

Arabada evde örümceğin ne işi var..

Mantığa bak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.