Öncelikle herkese selamlar.. Aracım 2008 Leon 2.0TDI 140Hp DSG-Renk:Aytozu Gri.. Araç şu an standart, 2.0TDI araca hiçbirşey yaptırmadım. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız memnun olurum.. Kendi düşüncem: Aracımın orjinalliğini bozmak istemiyorum. Ne alırsam alayim seat yetkili servisinden orjinal aksesuar almayı düşünüyorum.. Farkındayım birçok leon dışı modifiyeli ancak benim tercihim o yönde değil.. Yaptırmayı düşündüğüm şeyler: 1.) Sportif çift çıkışlı egzoz ucu; Araç çift çıkışlı egzozlu olduğu için. 2.) Kapı panel kaplama kiti; kapının ve hoparlörlerin görünümündeki değişim. 3.) Kapı eşik kaplaması; LEON yazısı 4.) Gösterge kaplaması; Bilmiyorum güzelmi, çok farkettiriyormu ? 5.) İç kaplama kiti 6.) Kol Dayama
Bu aksesuarlar hakkında açıkçası fiyat olarak bir bilgim yok.. Fiyatlarını aşağı yukarı bildikleriniz varsa yazarsanız memnun olurum ve bu 6 aksesuardan gereksiz, değmez dediğiniz, yada gerekli çünkü: dediğiniz varsa yada başka fikirleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ve son SORUM: Bu aracın sizce olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşırsanız memnun olurum...Aracı teslim aldım diye olumsuz şeyler söylememezlik yapmanıza gerek yok!!Nasıl bir araç sizce ?
Teşekkürler!
loenlar güzeldir iyidir hoştur... çevremde birçok leon var bindim, kullandım sınıfının en güzel araçlarındandır.. olumsuz olarak ön konsolunu beyenmiyom... ön konsol açısından yeni ibizayla yarışamaz bile... o yüzden dediklerin maddelerin hepsini yaptırabilirsin... ama öncelik egzos ucu ve kol dayama olabilir.. hee beni hayatta servise götüremezler aksesuar almaya o ayrı... 10 katı fiyat çekiyolar... egzos ucuna 300 falan istemişlerdi bizim arkadaş sanayide çok daha iyisini 50 liraya almıştı... ama param var orjinal olsun oda olsun falan diyosan o ayrı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ertug-TR
loenlar güzeldir iyidir hoştur... çevremde birçok leon var bindim, kullandım sınıfının en güzel araçlarındandır.. olumsuz olarak ön konsolunu beyenmiyom... ön konsol açısından yeni ibizayla yarışamaz bile... o yüzden dediklerin maddelerin hepsini yaptırabilirsin... ama öncelik egzos ucu ve kol dayama olabilir.. hee beni hayatta servise götüremezler aksesuar almaya o ayrı... 10 katı fiyat çekiyolar... egzos ucuna 300 falan istemişlerdi bizim arkadaş sanayide çok daha iyisini 50 liraya almıştı... ama param var orjinal olsun oda olsun falan diyosan o ayrı :)
Öncelikle fikriniz için teşekkürler.. Param var demiyorum tabiiki, birçok insanın olmadığı gibi benimde boşa atacak param yok. Ancak nedendir bilinmez benim orjinal olmayan şeylere karşı bir önyargım var.. Sanki herşeyin orjinali kaliteli olur, orjinal orjinal olduğunu belli eder vs gibi.. Aracı satarken bile orjinal aksesuarlara sahip araçlar daha iyi olur gibime geliyor. Yani şahsen ben 2.el araba alacak olsam orjinal yetkili servislerde aksesuarlar yapılmışsa aklım o araca kayar.. Belki yanlış, saçma bir düşünce ama... Konuya dönecek olursak bende ilk olarak kol dayama ve egzoz ucu diye düşünüyorum..
Makyajsız leonun ön konsolu güncel ibizanın konsoluna içeride,dışarıda 5 atar diyorum. Bence gerçektende çok çok özel bir aracınız var. Yerinizde olsam orjinalliğini bozacak değişiklikler yapmazdım.Malumunuz canım leonları apaçi taşıtına çeviren bir çok insan var.
quote:
Orijinalden alıntı: NateHuffman
Makyajsız leonun ön konsolu güncel ibizanın konsoluna içeride,dışarıda 5 atar diyorum. Bence gerçektende çok çok özel bir aracınız var. Yerinizde olsam orjinalliğini bozacak değişiklikler yapmazdım.Malumunuz canım leonları apaçi taşıtına çeviren bir çok insan var.
İç konusunda fazla bir yorum yapmiyim sonuçta leon sahibiyim ibizalılara ayıb olmasın.. Öncelikle aracıma olan yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bende dediğim gibi size tamamı ile katılıyorum aracımın orjinalliğini bozacak şeyler yapmayı düşünmüyorum. Söylediğim şeyler aracın dış görüntüsünde önemli bir değişim yaşatmayacak. çift egzoz çıkışı, belki ilerde duruma göre xenon ve jant lastik.. Özellikle araç içi saydığım orjinal aksesuarlar nasıl onları merak ediyorum, fiyatları görüntüsü vs..
hocam öncelikle şu düşünceyi kafandan çıkart satarken orjinal olması aksesuarların sana hiçbirşey kazandırmaz şöyle bir örnek verim çok yakın bir arkadaşım var 2007 de sport bi tane leon aldı 2.0 motor tsi motor 55 milyara aldı çocuk araca sırf 2.5 milyar ziebartta harcadı 2.5 milyara serviste orjinal xenonları taktırdı iç kromlar felan derken araca 6-7 milyara yakın para harcadı araçta bir kere olsun sigara içmemiştir devamlı ziebartta yıkatır arabayı birde araçta italyan brc marka lpg var en kalitelisinden onada 1.600 ödedi araç şuanda 100 bin kmde aracı geçen gün satıp mercedes alıcaktı araca verilen maksimum rakam nedir sence hemen söylim verilen en yüksek fiyat 28 milyar çocuk bunları yaptırdım diyor alıcak kişide al abi yaptırdığın şeyleri onlar bana lazım değil o yüzden garantini bozucak şeyleri sadece serviste yaptır diğerlerini daha ucuza aynı kalitede bulabilirsin...