Bildirim
Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çıkmıştır hocam o geri ne yapsın arabada.Gerçi umarım arabadadır ve siz yakalarsınız içiniz rahat eder.Bu şekilde hep bir muamma olucak -
Arabayı detay temizlemeye ver bence , orada sökülürken başında dur , varsa zaten kaçar sende görmüş olursun.. hemde araba detay temizlenir. -
İnsan kulağının duymayacağı frekansta çalışan fare kovucu cihazlar var 5 - 10 liraya satılanları değilde 50 - 60 liraya satılanları işe yarıyor.Bunlardan birtane alın geceden bagaj bölümüne koyun bagajıda tam kapatmayın 4 - 5 cm ara kalsın yüksek ihtimalle sabaha aracı terk etmiş olacaktır.
Önerimi yabana atmayın -
Fare ses e dayanamaz.Evde tiz ses çıkaran bir aletle yakalamıştım.Sizde kapıları açın yüksek sesle müzik açın.Çıkmış olma ihtimali yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 31 Ağustos 2014; 5:44:36 > -
Yapışkanlı yakalama aparatları hayvana işkence çektiriyor zehir kullanın. Yapışkanlı olanlarda kurunun yanında yaşta yanıyor bundan 5-6 yıl önce bir akrabamız evin balkonuna yapışkanlı tuzak koymuştu. Bir serçede uçarken balkonda yere konuyor ve yapışkana yapışıyor zor bela çıkarmışlar ama küçücük kuş tabiki dayanamadı öldü. -
bu geceyle 2. gece oluyor tuzaklara dokunmazsa artık tuzakları atacağım. zaten küçüktü büyük ihtimal simit tankın borularının dışarı çıktığı yerden çıkmış olabilir ama içinde öldüyse 3-4 yaşındaki arabamdan soğuyabilirim. Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlar -
Garanti olsun diye arabayı açık ıssı sibr alana çekin, tüm kapıları ve bagajı hatta kaputu açın, hoparlörleri patlatmayacak kadar yüksek seste bir süre müzik açın. Hala içindeyse yüksek sesten dolayı kaçar zaten. Aynı zamanda söylediğim nane yağlı pamuk olayını unutmayın. Hayır bir kangal sucuğu niye koydunuz onu da anlamadım. Kangalın az bir parçasını kesip koyardınız, kalanını da evde yerdiniz, böyle mundar etmişsiniz bir kangal sucuğu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Garanti olsun diye arabayı açık ıssı sibr alana çekin, tüm kapıları ve bagajı hatta kaputu açın, hoparlörleri patlatmayacak kadar yüksek seste bir süre müzik açın. Hala içindeyse yüksek sesten dolayı kaçar zaten. Aynı zamanda söylediğim nane yağlı pamuk olayını unutmayın. Hayır bir kangal sucuğu niye koydunuz onu da anlamadım. Kangalın az bir parçasını kesip koyardınız, kalanını da evde yerdiniz, böyle mundar etmişsiniz bir kangal sucuğu.
kangal sucuktan 3 parça aldım sadece gerisini şimdi kahvaltıda yedim onu göstermek için çektim elimde tutarak Allahım yaa güldürdünüz beni
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyzade0606
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Garanti olsun diye arabayı açık ıssı sibr alana çekin, tüm kapıları ve bagajı hatta kaputu açın, hoparlörleri patlatmayacak kadar yüksek seste bir süre müzik açın. Hala içindeyse yüksek sesten dolayı kaçar zaten. Aynı zamanda söylediğim nane yağlı pamuk olayını unutmayın. Hayır bir kangal sucuğu niye koydunuz onu da anlamadım. Kangalın az bir parçasını kesip koyardınız, kalanını da evde yerdiniz, böyle mundar etmişsiniz bir kangal sucuğu.
kangal sucuktan 3 parça aldım sadece gerisini şimdi kahvaltıda yedim onu göstermek için çektim elimde tutarak Allahım yaa güldürdünüz beni
Ne bileyim fotoda öyle görünce gitmiş güzelim sucuk dedim
-
telefona kedi sesi yükledim eğer tutmadıysa kapanlarım, kapıları açıp tenha bir yerde 3-5 dakika sesi teypten vereceğim bu sefer de çıkmazsa artık iki ihtimal kalacak gözümde ya çıktı gitti ya da öldü -
duruma gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla geçmiş olsun hocam inşallah yakalanır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
android telefonlarda köpek kovucu diye program var tiz sesler cikartiyor ve çoğu köpekte etkili bu tür sesler fareleri de rahatsız edebilir telefona yükleyip otomobilde çalabilirsiniz(telefonun kulaklik girişinden teyibe bağlansa daha iyi olabilir) kapıları falan açarsanız kedi sesinden daha etkili olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı paket sucuğu görünce bastım kahkahayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şansın da böylesi :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakaladım arkadaşlar resimler birazdan geliyor photoshopta biraz blurlayayım midesi kalkmasın kimsenin -
quote:
yakaladım arkadaşlar resimler birazdan geliyor photoshopta biraz blurlayayım midesi kalkmasın kimsenin
ölü mü diri mi? hayvan hakları savunucuları görmesin ama yaptığın bu zülmü:)) -
quote:
Orijinalden alıntı: narsess
quote:
yakaladım arkadaşlar resimler birazdan geliyor photoshopta biraz blurlayayım midesi kalkmasın kimsenin
ölü mü diri mi? hayvan hakları savunucuları görmesin ama yaptığın bu zülmü:))
Hocam bir müslüman doğal olarak hayvan haklarını savunur hatta herkes de savunmalı ama bilinen bir şey var o da muzurun katli caizdir. böyle olsun istemezdim ama yapacak bir şey yok. umarım bi kaç densiz gelip klavye delikanlılığı yapmaz. -
-
Gecmis olsun.
Fareye uzulmedim desem yalan olur ama benzer durumda kalsam ne yapardim bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X