Şimdi Ara

Aracım Ters Çalışma Yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben düzeleceğine garanti veriyorum. Büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum. Ankara da olan herkese her zaman yardımcı olurum çevremiz çok şükür, yeter ki adam gibi adam olsun
  • Herkese tekrar merhaba

Bugün President* abinin verdiği ustaya yoğun sebebiyle uğrayamadım. Samsung yolundan ankamall e dogru giderken BP benzin istasyonu içerisinde bir gazcı var. Araca benzin alıyordum şans eseri gördüm. Dedim bir baktırayım. Neyse hava filtresinin girişini kapatan bantı söktü. (Bu bantı LPG ciler yapmıştı)

Aracın sorunlarını tek tek anlattım. Trigeri söküp baktı. Sıkıntı yok abi dedi.

LPG ile şuan araç tek marşta yahut 2 saniye sonra çalışıyor.

Aracım ters çalışma yapıyor dediğim zaman ise abi krank sensöründen olur bak aşşagıda onu değiştirmen gerekir dedi.

President abi olarak hitap edeceğim çünkü gerçekteki ismini ifşa etmek istemiyorum. Sonuçta izin almadım.

Mustafaya ustaya aracı kesinlikle götüreceğim. En azından krank sensörünün değişimi veya fiyat almak için.

Bugün kendi gittiğim opelin servisini aradım. Orjinal sensör ve değişimi için 180 TL fiyat verdiler.

Orjinal olmayanı için 100 TL fiyat verdiler.

İnternetten araştırdım. Orjinal Krank sensörü GM =http://www.opelburada.com/asp/product/84/OPEL-ASTRA-F-KRANK-DEVIR-SENSORU-ORIJINAL-GM-

85 TL fiyatı var.

Delphi markasıda: 55 TL.

180 TL fiyat neye çekti bunlar ? Servis özel servis, yetkili servis değil.

85 TL 20-30 da işçilik versem 120 TL ya bu işi halletmiş oluyorum.

Büyük bir ihtimal yarın Presidentin dediği servise gideceğim.

İşin önemli kısmı şu bu parça gerçekten buna sebeb olur mu ?

• Krank okuyucusunda sorun olsa daha farklı problemler de yapması lazım. Ama belli olmaz yine de, sensörler bazen garip davranabiliyor. Bir uğra bakalım bir de mustafa baksın ne diyecek.
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt

Başkan aynı sorun bende de var çözüm bulabildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garailan

Başkan aynı sorun bende de var çözüm bulabildin mi?

geçmiş olsun yıllar öncesi lpg sorunlarım geldi aklıma..(

• *President* kullanıcısına yanıt

Hocam sizin nezdinizde herkese sormuş olayım.

Bende 2014 Astra J var, LPG takılmadı. Arabayı istop ettiğimde 3 5 saniye sonra marş basar gibi yapıyor araba yarım saniye civarında. Sonra duruyor.

Sorun ne olabilir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.