30/08/2018 GÜNÜ GECE TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRDİM.3 ŞERİTLİ YOLDA YOLUN EN SOLUNDAN SEYİR EDERKEN AYNI İSTİKAMETTE SEYİR EDEN BAYAN SÜRÜCÜ EN SAĞ ŞERİTTEN EN SOL ŞERİTE GEÇTİ VE DİREK ÖNÜME KIRDI ONA VURMAMAK İÇİN DİREĞE ÇARPTIM. AİRBAGLAR AÇILDI ARACIMDA CİDDİ ANLAMDA HASAR MEVCUT BAYAN OLAY YERİNDEN KAÇTI FAKAT GÖRGÜ TANIGI PLAKASINI ALMIŞ KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN KADINA ULAŞTIK ŞİKAYETCİ OLDUM. AMA KAZA ŞUAN TEK TARAFLI ĞÖZÜKÜYOR ARACIM KASKKOLU MEGAN 4 2017 MODEL ŞUAN SERVİSİN ÇIKARDIĞI MASRAF 90 BİN TL İŞÇİLİK HARİÇ VE DAHA ÖN KISIM SÖKÜLÜNCE PARÇA CIKABİLİR DEDİLER PERTE AYRILIR MI AYRILIRSA ÜÇRETİ NE KADAR SÜREDE ALIRIM BAYAN'A ACTIĞIM DAVA NE OLUR DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VARMIDIr?
Dava da bilirkişi incelemesi yapılır, bilir kişinin yazacağı kaanati önemli, fiziksel temas olmadan kazaya sebebiyet vermesi sorumluluğa engel değil. Büyük ihtimalle perte çıkar eğer servis ciddi iskonto yapmaz ise. Davayıda kazanırsanız kasko size yaptığı ödemeyi banka dekontu ile mahkeme sonucunu trafik sigortasına gönderip 36.000 TL’yi rücu eder kaskosu varsa arta kalanı rakamı kaskoya yoksa şöför bekirlenirse şöföre belirlenemezse ruhsat sahibine rücu eder.
ç) (Değişik:RG-2/8/2016-29789) İşletilme Hali: Motorlu aracın mekanik aksamının çalışması, (Mekanik aksamı çalışmasa bile motorlu aracın kendiliğinden de olsa hareket haline geçmesi işletilme hali olarak kabul edilir. Kazanın temassız olması sorumluluğa engel olmaz.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkürler peki bu mahkeme ne kadar sürer bi bilginiz varmıdır?
samet1006S
kullanıcısına yanıt
Parayı almanız Ortalama 5 hafta sürer hocam.
teşekkürler ilginiz için
Net bi cevap olmamakla beraber büyük ihtimalle aracınız perte ayrılır, kaskonuz varsa sıkıntı yok 1 ay gibi sürede halledersiniz, ancak karşı tarafın kusurluluğu ısbatlanırsa süreç biraz uzayabilir. geçmiş olsun.