ARKADAŞLAR MERHABA bir ay önce megane 2 aldım geçen hafta yoldan çıktım kasko şirketi daha aramadı ama araç kesin pert çıkacak... anadolu sigortadan kasko yaptırdım arcın kasko bedeli 20000 tl fakat piyasa değeri 22000-23000 arasında kasko bana hangi fiyat üzerinden teklif sunacak... birde pazarlık yapılıyormuş neye göre yapıyoruz... birde kaskodan ne kadar alsam kabul edilebilir bi fiyat olur...EN KISA ZAMANDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER ......
Senin BU anLatımın ben Doğdum yürüdüm büyüdüm öLdüm . Bu geçen zamanda ne yaptın hiç anLatmadın.
Resim ekLe eksper raporu ne aracın modeli ve özellikleri ne ne ne ne devam eder. Sen biraz bilgi verki arkadaşlar elinden gelen yardımı buLunsunlar biraz fikir sahibi oLsunLar...
Geçmiş oLsun yinede size birşey olmamıştır inş.
megan2 nin donanım seviyesi nedir? araç resimleri varsa koyun mesajınız çok yüzeysel ve bilgi açısından eksik.resimleri varsa ekleyin eğer yoksa aracın donanımı ve özellikleri hakkında tam bilgi verin..
quote:
Orijinalden alıntı: cLingon
ARKADAŞLAR MERHABA bir ay önce megane 2 aldım geçen hafta yoldan çıktım kasko şirketi daha aramadı ama araç kesin pert çıkacak... anadolu sigortadan kasko yaptırdım arcın kasko bedeli 20000 tl fakat piyasa değeri 22000-23000 arasında kasko bana hangi fiyat üzerinden teklif sunacak... birde pazarlık yapılıyormuş neye göre yapıyoruz... birde kaskodan ne kadar alsam kabul edilebilir bi fiyat olur...EN KISA ZAMANDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER ......
benım bıldıgım tam emın olmamakla beraber. vereceklerı en yuksek fıyat kasko bedelıdır yanı 20000 lıra ve aracın ıkıncı el fıyatı arastırılcaka eger 20000den dusukse sıze 2.el pıyasa degerındekı fıyat verlcek ornegın aracınızın 2 .el degerı 17000 cıkarsa sıze 17000 lıra verılcek benım bılgım bu yonde?
Kasko değerinden başka bir değer verceklerse bu miktarı belirlemenin anlamı nedir ki?Ben açıkcası daha fazla vereceklerini sanmıyorum ama bu iş hakkında da bilgim yok tabi.