Şimdi Ara

Aracım Neden Satılmıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
11.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MB-CLS

bence ilan kısmınına;

km orjinal
    aracım bakımlıdır evrakları duruyor
    yedek anahtarı mevcuttur.
    lastikler yeni
    muaynesi şu kadarlık

deyin yeterli. direk ararlar.

Alıntıları Göster
    Aracınızın kaportası boyasız sadece plastik kısımda boya var. İlan kısmına Boyasız yazın bu kelime geçsin başlığında. Arama kısmına "boyasız" yazıp aratanlar çok. KM düşüren kul hakkı tecavüzcüleri çok var piyasada. 170 bin km. dizel motor için aşırı yüksek değil. Koyu harflerle belirtin km orjinal olduğunu. Bence aracınızın fazla beklemeden satılması lazım. Çok hızlı satılan bir araç. Araçta 6 hava yastığı olduğuna emin misiniz? Baz Megane'larda 2 tane var diye biliyordum ben.

• bizde 2012 mode astra ilana açtık bizi de arayan olmadı 1 ayıda geçti. Belki Mayıs ayı gibi ilan açmak mantıklı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-323E4D72D

Çok düşündürücü... şuana kadar talip çıkması lazımdı bu zamana kadar 2 tane clio-symbol sattım sahibindene koydum ayrıntı bile yazmadan ikisininde satılması 4-5 günü bulmadı.Şansınız yok diyelim

Alıntıları Göster
    farlardaki krom çıtalar çok kötü duruyor.. sizin hoşunuza gidiyor olabilir ancak alacak kişi için çok itici birşey olduğunu bilmelisiniz.. şahsen benm için öyle.. insanlar gözü gibi bakılan orjinal araçlara yöneliyorlar.. o çıtaları söküp daha orjinal bi görüntü yarattıktan sonra tekrar bi foto çekseniz daha olumlu sonuçlar alacağınıza eminim...

Ayrıca yukarda bi arkdaş belirtmiş ama tekrar etmekte fayda var.. ilanlar belli bi süre sonra çok alt sıralara düşüyor.. dolayısıyla insanlar göremiyorlar..
    Arada bir ilanı yayından kaldırıp tekrar aktif hale getirirseniz hem "çok beklemiş bu ilan, kesin birşey vardır.." görüntüsünü ortadan kaldırırsınız hemde daha aktif bir ilan olmuş olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

farlardaki krom çıtalar çok kötü duruyor.. sizin hoşunuza gidiyor olabilir ancak alacak kişi için çok itici birşey olduğunu bilmelisiniz.. şahsen benm için öyle.. insanlar gözü gibi bakılan orjinal araçlara yöneliyorlar.. o çıtaları söküp daha orjinal bi görüntü yarattıktan sonra tekrar bi foto çekseniz daha olumlu sonuçlar alacağınıza eminim...

Ayrıca yukarda bi arkdaş belirtmiş ama tekrar etmekte fayda var.. ilanlar belli bi süre sonra çok alt sıralara düşüyor.. dolayısıyla insanlar göremiyorlar..
    Arada bir ilanı yayından kaldırıp tekrar aktif hale getirirseniz hem "çok beklemiş bu ilan, kesin birşey vardır.." görüntüsünü ortadan kaldırırsınız hemde daha aktif bir ilan olmuş olur...

Alıntıları Göster
    Ben de satamıyorum 12 kişi favoriye almış ama ses yok link imzamda var buraya da koyayım bari (çaktırmadan reklam)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyat-dustu-boyasiz-orjinal-sifir-ayarinda-tertemiz-116013334/detay/

• km kritik seviyede, siz ucuza satsanız bile alan adam düşürür kar eder satar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Losangelos

Ben de satamıyorum 12 kişi favoriye almış ama ses yok link imzamda var buraya da koyayım bari (çaktırmadan reklam)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyat-dustu-boyasiz-orjinal-sifir-ayarinda-tertemiz-116013334/detay/

Alıntıları Göster
    ben de bugün bir araca baktım sahibindende çok hosuma gitti ben pendikteyim adam kadıköyde aradım gelip göreyim diyorum yok olmaz karsıya geçiyorum diyor karsıda nereye dedim sisliye dedi orda kardesim var o baksın dedim bu sefer baska yere gidicem dedi ne yapmaya çalısıyor anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

ben de bugün bir araca baktım sahibindende çok hosuma gitti ben pendikteyim adam kadıköyde aradım gelip göreyim diyorum yok olmaz karsıya geçiyorum diyor karsıda nereye dedim sisliye dedi orda kardesim var o baksın dedim bu sefer baska yere gidicem dedi ne yapmaya çalısıyor anlamadım

Alıntıları Göster
    2 ay önce 90 bin de, hasarsız ve boyasız dinamique modelini, 21500 e aldık. Belki size bir fikir verir bu...
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• quote:

Orijinalden alıntı: korner12

1. Foto trabzon uzungol de cekildi arkadasim :) bakalim nasip umarim kisa zamanda satabilirim

inşallah satarsınız.
    aslında istediğiniz fiyatta normal.
    bazı şeyler kısmet işi

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Alıntıları Göster
    Satamamaktan ben de muzdaribim, aracımın sıfırı 55-56 bin, Kasko bedeli boş olanı 42.300 benimkinde ekstra paket var. KM'si düşük modeli yüksek ve yazdığım fiyat 40.999. 36 teklif eden var 38 teklif eden var. Fiyatını Kasko bedeli dolayında tuttuğumda kimse sormuyordu.. 3 Kez ilan yeniledim farklı fotolarla ama olmuyor bir türlü. Araç 2011 Megane Sport tourer Dci.

İlla satılacak ama ne zaman Allah bilir.

• Piyasa ölü.. Herkes sıfıra yöneliyor maalesef..

Yalnız o far çerçevelerini ve o jantları gördüğüm anda ben olsam bu araçtan vazgeçerim.. çünkü araç "hevesli bir genç" tarafından kullanılmış ve doğal olarak motoru bağırtılmış gibi geliyor insana..
    Alıcılar aldıkları ikinci el aracın daima "sıfır gibi" olmasını isterler.. Fotoğraflarda aracı sıfırından farklı gösteren her şey müşteriyi kaçırır..

Orijinalden alıntı: mufat

Piyasa ölü.. Herkes sıfıra yöneliyor maalesef..
    sedan olsaydı satılırdı fakat hb lerin alıcısı nadir.Heleki meganın bu kasası arkası çok kötü görünüyor.
    bence 1. sebep hb olması 2.cisi km nin yüksek olması

Orijinalden alıntı: djoz

Öncelikle 20.000 rakamı göz korkutuyor.. 19.900 veya daha iyisi 19.800 olabilir..
    Arayan kişi nasıl olsa pazarlık yapmak isteyecektir, 20'den 19.500'e inmekle 19.800'den 19.500'e inmek arasında sizin açınızdan fark olmayacaktır..

Yalnız o far çerçevelerini ve o jantları gördüğüm anda ben olsam bu araçtan vazgeçerim.. çünkü araç "hevesli bir genç" tarafından kullanılmış ve doğal olarak motoru bağırtılmış gibi geliyor insana..
    Alıcılar aldıkları ikinci el aracın daima "sıfır gibi" olmasını isterler.. Fotoğraflarda aracı sıfırından farklı gösteren her şey müşteriyi kaçırır..
    11bin vereyim, sar gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

Alıntıları Göster
    Fiyat ve donanım ile alakalı. Düşük donanım yüksek fiyat.

Orijinalden alıntı: Zanos

Fiyat ve donanım ile alakalı. Düşük donanım yüksek fiyat.

Alıntıları Göster
    Aracın özellikleri doğru mu? Özellikle diz hava yastığı olduğundan emin misiniz? İnsanlar ne yazık ki yalan dolan ilanlar yüzünden boya ya da başka bir şey olduğu zaman hemen eliyorlar.

Bütün ilanlar sıfır ayarında (!) nerdeyse, inşallah satılır bence de çok acil ihtiyacınız yoksa üzmeyin canınızı. Selamlar..

Orijinalden alıntı: Dorocha

Alıntıları Göster
    Satılmamasının ilk nedeni apaçi işi kromlar. Direk itici gözüküyor. Fiyatı yüksek falan değil. Eğer ki araç kazasız ve motor-enjektör-turbo iyi durumdaysa, lastikler yeni veya yeniye yakınsa gayet iyi bir fiyat yazmışsınız. Fiyatı yüksek bulanlar piyasayı iyi araştırsınlar. Ucuza almış olanlar kelepir denk getirmiş olabilir ya da bilmeden sorunlu araç da almış olabilirler. Hem kendi aracım olmasından hem de yakın dönemde meslektaşıma aynı araçtan aradığımdan biliyorum temiz kazasız bir megane 2 dci 20binin altına yok. Pertten toplama megane 2 ler bile 17binlere satılıyor.

Ben olsam ilanı aşağıdaki gibi yazardım. Tabii sizin araç için doğruysa.

Aracım 179bin kmdedir. KMsi kesinlikle orjinaldir. 300-400binlere çıkıp 60binlere düşürülenlerden değildir.
    Araç 50bin kmdir bendedir.
    Bakımları düzenli olarak yapılmıştır. Gerekli tüm ağır bakımları yapılmıştır.
    Yedek anahtarı mevcuttur.
    Araç kazasız olup sürtmelerden dolayı tamponlarda boya vardır. Plaka açıktır sorgulama yapılabilir. Telefonla arayanlara şase noyu da verebilirim. Kesinlikle kazasızdır, istenilen servisten rapor çıkarılabilir.
    Aracımda 6 hava yastığı, ABS, yol bilgisayarı ve Klima mevcuttur.
    Ayrıca sis farları, alaşım jant ve park sensörü eklenmiştir.
    Lastikler iyi haldedir, değişim gerektirmemektedir.
    Aracım yakıt cimrisi dci motora sahiptir.
    Turbo, enjektörler ve motor sorunsuz haldedir. Kaçak ya da kalitesiz yakıt ve kalitesiz yağ asla kullanılmamıştır.
    Aracımdan memnunum uzun süre kullanmayı düşünüyordum ve ona göre gözüm gibi bakıyordum ancak ailevi durumlardan dolayı yeni araç aldığım için satmaya karar verdim.
    Alan kişi asla pişman olmayacaktır.
    Daha uygun fiyata taksi veya şirket çıkması, pert olup sanayide toplanmış veya motoru-turbosu-enjektörleri bitmiş araçlar bulabilirsiniz.

• Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Raptorfx aciklama guzel olmus onu ekleyeyim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Satılmamasının ilk nedeni apaçi işi kromlar. Direk itici gözüküyor. Fiyatı yüksek falan değil. Eğer ki araç kazasız ve motor-enjektör-turbo iyi durumdaysa, lastikler yeni veya yeniye yakınsa gayet iyi bir fiyat yazmışsınız. Fiyatı yüksek bulanlar piyasayı iyi araştırsınlar. Ucuza almış olanlar kelepir denk getirmiş olabilir ya da bilmeden sorunlu araç da almış olabilirler. Hem kendi aracım olmasından hem de yakın dönemde meslektaşıma aynı araçtan aradığımdan biliyorum temiz kazasız bir megane 2 dci 20binin altına yok. Pertten toplama megane 2 ler bile 17binlere satılıyor.

Ben olsam ilanı aşağıdaki gibi yazardım. Tabii sizin araç için doğruysa.

Aracım 179bin kmdedir. KMsi kesinlikle orjinaldir. 300-400binlere çıkıp 60binlere düşürülenlerden değildir.
    Araç 50bin kmdir bendedir.
    Bakımları düzenli olarak yapılmıştır. Gerekli tüm ağır bakımları yapılmıştır.
    Yedek anahtarı mevcuttur.
    Araç kazasız olup sürtmelerden dolayı tamponlarda boya vardır. Plaka açıktır sorgulama yapılabilir. Telefonla arayanlara şase noyu da verebilirim. Kesinlikle kazasızdır, istenilen servisten rapor çıkarılabilir.
    Aracımda 6 hava yastığı, ABS, yol bilgisayarı ve Klima mevcuttur.
    Ayrıca sis farları, alaşım jant ve park sensörü eklenmiştir.
    Lastikler iyi haldedir, değişim gerektirmemektedir.
    Aracım yakıt cimrisi dci motora sahiptir.
    Turbo, enjektörler ve motor sorunsuz haldedir. Kaçak ya da kalitesiz yakıt ve kalitesiz yağ asla kullanılmamıştır.
    Aracımdan memnunum uzun süre kullanmayı düşünüyordum ve ona göre gözüm gibi bakıyordum ancak ailevi durumlardan dolayı yeni araç aldığım için satmaya karar verdim.
    Alan kişi asla pişman olmayacaktır.
    Daha uygun fiyata taksi veya şirket çıkması, pert olup sanayide toplanmış veya motoru-turbosu-enjektörleri bitmiş araçlar bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hocam bende 2012 Kangoo Chromline vardı 3200 de ilana çıkardım 4 ayda anca satabildim, ki araçta orijinal Navigasyon ve ESP olmasına rağmen. ha sattım mı sattım sonuçta. ama istediğimi fiyatın 2000 altına. Satarsın bence Allah yar ve yardımcın olsun. ama ne olursa olsun km ile oynama tarzı işlere girme Cenab-ı Hak burdan zarar ettiğini başka yerden kar ettirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

hocam bende 2012 Kangoo Chromline vardı 3200 de ilana çıkardım 4 ayda anca satabildim, ki araçta orijinal Navigasyon ve ESP olmasına rağmen. ha sattım mı sattım sonuçta. ama istediğimi fiyatın 2000 altına. Satarsın bence Allah yar ve yardımcın olsun. ama ne olursa olsun km ile oynama tarzı işlere girme Cenab-ı Hak burdan zarar ettiğini başka yerden kar ettirir.

Alıntıları Göster
    tampon boyasından bahsetme.. tampon önemli değildir..
    bir de mümkünse çıkmacılardan falan ara bul, aynaları değiştir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.