Şimdi Ara

Aracım ne kadar eder. Jazz 2004 es otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 honda jazz es otomatik 165.000 km servis bakımlı, lovato lpg kitli ,(ruhsata işli). Aracın şanzıman ve motor durumu iyi. Hondacilar bilir. Düzenli ikiler hondada bakımları yapılmıştır. Arabanın kusuru boyası, komple boyalı fakat ton farkları da var. Kazaları var. Ama pert kaydı yok. Kasko 650 tl.
    Bu aralar model yükseltmek istiyorum aracım kaç para eder. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın fotoğrafını koysan daha çok yardımcı olacak kişi olur.
    Boyalı araç benim açımdan sorun değil ama ton farkı varsa ve çok barizse (fotoğraf olmadığı için bilinmiyor) çok fazla fiyat düşer.
    11 senede 165k ; senede 15k km ideal. Eğer orijinal ise tabi...
    kısacası ciddi kaza olmadan, şaselerde oynama, parça değişimi olmamışsa 22bin eder bence.
  • sincax S kullanıcısına yanıt
    ben de bu tarz bir araç bakıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan1985

Aracın fotoğrafını koysan daha çok yardımcı olacak kişi olur.
    Boyalı araç benim açımdan sorun değil ama ton farkı varsa ve çok barizse (fotoğraf olmadığı için bilinmiyor) çok fazla fiyat düşer.
    11 senede 165k ; senede 15k km ideal. Eğer orijinal ise tabi...
    kısacası ciddi kaza olmadan, şaselerde oynama, parça değişimi olmamışsa 22bin eder bence.

Aracın resmini koysam da renk farkını anlamak zor ama bariz ton farkları var. Kazaları var. Fakat şasede yada ön kısımdan bir kazası yok. Alırken aracı baktırdığımda expertiz bu arabanın tek kusuru boyasıdır demişti. Yürüyeni şanzıman ve motoru iyidir dedi. O zamanda gücüm böyle bir araca yetmişti. 3 yıl kullandım. Aracın muayenesini birkaç ay önce yaptırdım. Kilometresi orjinal zaten muayene kayıtlarında da var. Aslında araçtan memnunuz ama daha yeni bir araç almayı düşünüyoruz. Uzun süreden beri araç piyasasını takip etmediğim ve 2.el piyasasının çok karışık ve yüksek olduğu bir dönemde aracıma bir fiyat belirlemeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincax -- 14 Temmuz 2015; 14:59:04 >

• saulu kullanıcısına yanıt
    Önce aracıma bir değer biçeyim. Ondan sonra konuşuruz. Bu aracı sattıktan sonra mutlaka bir araç almam gerekiyor. Onun içinde hesap kitap yapmam lazım. İşin ucunda araçsız kalmakta olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.