Şimdi Ara

Aracım çokmu yakıyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 km kadar uzun yol yaptım 90 sabit bi şekilde o yüzden ortalama biraz düştü. ortalama yakıtı sıfırlayıp tekrar şehir içinde 100 km kadar yaptığım zaman 12 litreye kadar artan yakıt tüketimi görüyorum 9 olsa canıma minnet
  • önerebileceğiniz lgp markası varmıdır arkadaşlar
  • Hocam kusura bakmayin da hata sizde.Arastirmadan 1.4 Otomatik i20 alinmaz.Neden ? cunku tork konvektorlu sanziman var , yani eski nesil.Bu da direk fazla yakit demek.Artisi nedir? Omur boyu saglamlik.
    Siz almadan bunlara bakmamissiniz , gelmissiniz arabaya camur atiyorsunuz.Yok hyundai almayin vs garip garip itirazlar.Arastirmadan is yapmissiniz.
    Arabayi almak icin buraya biri girse araba berbat otesi , parayla rezil olunuyor zannedecek.Sadece rakiplerine gore cok yakan bir ikili 1.4 Benzin+4 ileri otomatik.

Lpg ile uyumlu motor , Brc taktirin sikintisiz binin.i20 gayet de guzel arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmosferik inletir... bu serzenişler benzin orgazmına yol açacaktır... alışmaya çalışın.
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    aracı kesinlikle kötüleme gibi bi durum yok sadece yakıt konusunda takıntılı biriyim. yakıtı üzmese harika araç, peki önerebileceğiniz iyi bir marka varmı lpg konusunda?
  • kayınçom geçen sene aldı i20 1.2 manuel. Konyada yaşıyor aldığından itibaren 11.000 kmdir hiç sıfırlamadı ortalamayı. 6.6 litre karışık ortalaması var.
    Hyundainin 4 ileri otomatiği +2 litre yakar. Gaza da basıyosan onun da etkisi var ve rodajın. İyimser olursak 9.5 litreye düşer. Brc tavsiye ederim karışık 100 kmde 22 liraya gezersiniz.
  • eko33 E kullanıcısına yanıt
    teşşekkür ederim yorumun için sadece şehir içi kullanıyorum uzun yol çok nadir oldu brc yi düşüneceğim
  • Hocam tüketimin böyle kalır ortalama..aracından memnunsan lpg tak ama değilsen sat gitsin bence. 1.6 powershift fiesta al,1.0 tsi dgs ibiza al...en azından basınca gidiyor,ve az yakıyorlar.

• 4 ileri vites 100 ü geçtinmi allah canını alıyo bağır babam bağır clioya biniyorum dci 5 vitesli ya hem yakmıyor hemde bastınmı gidiyo hastayım cliolara
  • 99 model, 3.0 4 ileri otomatik, 4*4, 1900kg aracımın son 3 ay ortalaması 12.3lt. İstanbul değerleri. İ20 nin maşallahı var.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    abi 1.4 nereyeee 3.0 motor nereye şaka gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosberg53

4 ileri vites 100 ü geçtinmi allah canını alıyo bağır babam bağır clioya biniyorum dci 5 vitesli ya hem yakmıyor hemde bastınmı gidiyo hastayım cliolara

clio da tork avantajıda var tabi..edc güzel şanzıman..
  • performans konusunda clio aşırı üstün hyundai yanına bile yaklaşamıyor
  • quote:

performans konusunda clio aşırı üstün hyundai yanına bile yaklaşamıyor

yalnız edc 6 ileri değil mi? i20 nın 0-100 ü 13.2 saniye,clio 1.5 dci edc nin 12 saniye..clio nun en iyi gideni 1.2 gtline o da 0-100 e 9.6 saniyede çıkıyor,şehiriçide tutumlu..en tutumlu benzinli otomatik ve aynı zamanda 0-100 e en çabuk ulaşan b segmenti araç ıbıza..1.0 tsi dsgli.
  • hyundai 100 den sonra tıkanmaya hantallaşmaya başlıyor. Clio 1.5 dci düz vites evet. clio ile full depoya 800 kilometre yol yapmışlığım var şehir içi ve dışı karışık hafifte agresif kullanımla sakin kullanımla dahada az olur diye düşünüyorum
  • https://www.youtube.com/watch?v=0-wb3ZY5uUc clio dci 1.5

https://www.youtube.com/watch?v=qfs2-Uf4Ohc i20 otomatik 1.4

buyur abi karar sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosberg53 -- 30 Mayıs 2016; 19:31:41 >
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=0-wb3ZY5uUc clio dci 1.5

https://www.youtube.com/watch?v=qfs2-Uf4Ohc i20 otomatik 1.4

buyur abi karar sende

tamam şimdi oldu.D

• quote:

Öncelikle herkese selamun aleyküm beyler umarım konuyu doğru yere açmışımdır
    2016 model 0 km Hyundai i20 otomatik 1.4 benzinli araç aldım şuan arabam 1200km civarı ve yakıt tüketimi 11.9lt/100km
    1200km ye gelene kadar aşağı yukarı 800-900 liralık benzin harcadım sizce daha motor yeni olduğu içinmi çok yakıyor yoksa
    ilerde bu sorun çözülürmü?

fabrika verisi şehir içi 9.4 litre idi sanırım. normal
  • Çok yakmiyor sömürüyormus resmen.

• butun i20 ler bu sekilde yakiyo. Benim enistemde var satacak simdi arabasini. Yazin isim oldugunda aliyodum o kadar sakin kullanmama ragmen tuketim 10 litrenin altina dusmuyordu sehir ici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.