Şimdi Ara

Aracım arasıra LPG ye geçiyor arasıra geçmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım arasıra LPG ye geçiyor arasıra geçmiyor! Sizce neden olabilir. 2, 5 yıldır LPG takılı. Sabahları genelde geçmiyor LPG ye. motor fanı bile çalışıyor motoru soğutmak için hala LPG ye geçmemiş oluyor. Öğlen bi bakıyorum 2 dk da LPG ye geçmiş. Bazen öğlenleride geçmemek için bayağı uğraştırıyor ? Sizce problem neden olabilir . Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Aracım arasıra LPG ye geçiyor arasıra geçmiyor! Sizce neden olabilir. 2, 5 yıldır LPG takılı. Sabahları genelde geçmiyor LPG ye. motor fanı bile çalışıyor motoru soğutmak için hala LPG ye geçmemiş oluyor. Öğlen bi bakıyorum 2 dk da LPG ye geçmiş. Bazen öğlenleride geçmemek için bayağı uğraştırıyor ? Sizce problem neden olabilir . Saygılar...

Aracın LPG ye geçmemesi ;
    Elektrik bağlantılarının oksitlenmesinden ,
    Sistemin gaz basıncını okuyamamasından,
    Sistemin su ısısını okuyamamasından,
    Sistemin, aracın deviri okuyamamasından olmak üzere farklı sebeplerden dolayı bu sorunu yaşayabilirsiniz.
    En doğrusu ;
    Servisinize giderek aracınızı PC ye bağlatın ve sebebi anında ekranda görün
    Gerisi 5 dk.lık bir operasyon.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Aracım arasıra LPG ye geçiyor arasıra geçmiyor! Sizce neden olabilir. 2, 5 yıldır LPG takılı. Sabahları genelde geçmiyor LPG ye. motor fanı bile çalışıyor motoru soğutmak için hala LPG ye geçmemiş oluyor. Öğlen bi bakıyorum 2 dk da LPG ye geçmiş. Bazen öğlenleride geçmemek için bayağı uğraştırıyor ? Sizce problem neden olabilir . Saygılar...

Aracın LPG ye geçmemesi ;
    Elektrik bağlantılarının oksitlenmesinden ,
    Sistemin gaz basıncını okuyamamasından,
    Sistemin su ısısını okuyamamasından,
    Sistemin, aracın deviri okuyamamasından olmak üzere farklı sebeplerden dolayı bu sorunu yaşayabilirsiniz.
    En doğrusu ;
    Servisinize giderek aracınızı PC ye bağlatın ve sebebi anında ekranda görün
    Gerisi 5 dk.lık bir operasyon.
    Saygılar

Sağolun Faruk bey.

Aacaba aldığım gazdanda olabilirmi ? Bi kaç gün evvel mecburen hiç daha önce bilmediğim biyerden aldım gazı. Ondan sonra başladı bu sorun. bugün bildiğim bi yerden aldım . hiç bi problem yok şu an araçta. bakalım bi kaç gün deneyeyim. Kötü gazda böyle bi problem yaparmı ?

• Gaz dan olması zor ihtimal,
    Radyatör suyunuzu kontrol ettinizmi, çamurluğun üzerindeki genleşme kabının suyu dip te ise aynısını yapar.
  • Bu gün yine gaza geçmedi . Yarın bi servise gideyim. Hatta önce bi radyatör suyuna bakayım. Teşekkürler ilginize Faruk bey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Gaz dan olması zor ihtimal,
    Radyatör suyunuzu kontrol ettinizmi, çamurluğun üzerindeki genleşme kabının suyu dip te ise aynısını yapar.

sağolun Faruk bey ,

Ratyötür suyu eksilmiş. T borularından su kaçırıyormuş . siz yazdıktan sonra baktım . sonra borulardaki kelepceleri sıktırdım şimdilik su eksiltmiyor. T borularu plastikmiş bunları metalle değiştir dedi ustam. bi hafta sonu onları değişdireceğim... saygılar...
  • Herzamanki gibi tam isabet

İyi sürüşler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.