Şimdi Ara

Aracı Ruhsatta yazan yakın tonlara boyatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, benim ruhsatta Koyu Yeşil yazıyor, Orjinal Renk kodu 11N, bu renk kodlu araçlara baktım hepsi de koyu lacivert gibi duruyor, benimki de aynı. Yani orjinal rengi bu. Hepsinin de renk kodu 11N

Acaba direk yeşile boyatsam sıkıntı olur mu ? Polis çevirdi ve renk ölçme cihazı ile baktı vs. ya da muayenede sıkıntı yaşarmıyım ?

Tşk.

• Polisin işi gücü yok, '' ruhsatta yeşil yazıyor, ama bu açık yeşil.. Getirin oradan renk ölçme cihazını rengine bakıcam, '' dicek

Gözle görülür yeşil renk olsun, boyat gitsin. Hiç bir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 14 Haziran 2016; 23:41:18 >
  • Sayko1933 kullanıcısına yanıt
    siyah aracı mat siyah kaplatanlar mavi aracı mat mavi kaplatan arkadaşlarım var ruhsatta değişikliğe gitmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Polisin işi gücü yok, '' ruhsatta yeşil yazıyor, ama bu açık yeşil.. Getirin oradan renk ölçme cihazını rengine bakıcam, '' dicek

:)

Bİlgi için Tşk.

Bi sıkıntı olursa ne gibi şeylerle karışlaşırım acaba ?

Yanlış anlaşılmak istemiyorum, 100 küsür tl lik işletme ücretinden kaçmıyorum, aracı sadece dıştan boyatcağım için araştırmaya girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayko1933

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Polisin işi gücü yok, '' ruhsatta yeşil yazıyor, ama bu açık yeşil.. Getirin oradan renk ölçme cihazını rengine bakıcam, '' dicek

:)

Bİlgi için Tşk.

Bi sıkıntı olursa ne gibi şeylerle karışlaşırım acaba ?

Yanlış anlaşılmak istemiyorum, 100 küsür tl lik işletme ücretinden kaçmıyorum, aracı sadece dıştan boyatcağım için araştırmaya girdim.

Hocam tek sıkıntı satarken olur, devlet ruhsatta - mat yesil, acik yesil, kapalı yesil diye yazdigina suan sahit olmadim hic, yesil der geçer.. Zaten degistirmek icin muayene ye sokman gerekecek araci, orada da adam bakicak yesil dicek.

Dedigim gibi tek sorun satarken olur, oda alici bu arac taklali der.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bir fiesta vardı 2004 ben aldım arabayı 3 sene bindim sonra bir gün muayeneye gittim, ki daha önce gitmiştim zaten, benim arabanın rengi olan magnum gri mi neydi, renk skalasından çıkmış. bu nedenle ruhsat değişmesi lazım. ruhsatta renk değiştirmek için de sanayide bir boyacıdan arabanın boyandığına dair fatura ibrazı zorunlu. lanet olsun sisteminize diyerek bu işlemleri yaptım.

yani başınıza herşey gelebilir, o yüzden alın tedbirinizi.
  • bi tanıdık 320 sini estroil mavisine kaplatmıştı

bi gün polis çevirdi ruhsatta parlament mavisi yazdığı için arabayı bağladılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

bi tanıdık 320 sini estroil mavisine kaplatmıştı

Benim aracım bu, rengi de koyu lacivert gibi. ilk alırken şüphelenmiştim ama 11N renk kodu bu, ve bu renkteki bütün Lantis kullananların ruhsatında KOYU YEŞİL yazıyor ve onlarında rengi bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

bi tanıdık 320 sini estroil mavisine kaplatmıştı

Kaplama olduğu için polis gıcık olmuştur..
    Yoksa estoril ile parlament arasında öyle önemli bir fark yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kaputu kaplatsak aynı renge oluyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.