Şimdi Ara

araca çarptılar ve polis gelene kadar kaçtılar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bayram üzeri dertsiz başa dert arkadaşlar adam vurdu ve kaçtı trafik ekibi gelene kadar adam gitti işim var benim dedi kardeşim....
    arefe günü saat 5 de başıma gelen bu olayda polis geldi ve kardeşim adamı neden gitmesine müsade ettin diyerek fırça attı trafik ekibi böyle işlemlere bakmazmış 2 araç olay yerinde olursa bakarmış adam kaçtı hakkını kaybettin adamı bırakmamam gerekiyormuş bu işler için karakol polisi bakarmış yeni ögrendim karakola gidince zabıt tutturup alkol için çapa ya gidiliyormuş polis memuru bunu söyleyince gitmedim saat olmuş 5 arefe günü ne trafik vardı birde arabada velet vardı zaten araba ya vurulunca velet arkada idi korktu
    birde karakolda saatlerce ugraşmak istemedim hafta başı bakalım ne olacak şimdi arkadaşlar vurulan nokta aracın sag arka tekerlek üstü çamurluk ve nokta şeklinde kapı var acaba bana kaça mal olur ve kaskoyu bozarsak %65 olan kasko indirimi ni ne kadar kaybederiz 5,6 yıldan beri %65 indirim le aracı kasko yaptırıyorduk bu sene galiba 650ytl yada700 ytl ye yaptırmıştık acaba şimdi kaça mal olur araç eski kasa terra2007 dizel toyota arkadaşlar bilginizi paylaşın lütfen...
    aracınızda kelepçe yada kablo bagı bulundurun size çarpan aracın şöförünü etkisiz hale getirin yoksa polis ten benim gibi fırça yersiniz............
    KAZASIZ BELASIZ SABIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM................

• Polisin fırca atması cok yanlış. Bakırköy adliyesine ihbar vericeksin. Pahalı bir işlem. kaskon var diğer arabanında plakası elindeyse zaten kasko o işi üstlenir. Karşı tarafın kaskosu yaptıracağı için pek bişey kaybedeceğini sanmıyorum.
  • maalesef, vurup kaçmalarda plaka alınsa bile; kasko masrafı karşı taraftan almıyor(işlemler çok ve ağır bir süreç v.s. ve de ispatı zor) .kendi poliçenizin hasarsızlığı bozulur ve aracınız kendi kaskonuzdan yapılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: haruncengiz

Polisin fırca atması cok yanlış. Bakırköy adliyesine ihbar vericeksin. Pahalı bir işlem. kaskon var diğer arabanında plakası elindeyse zaten kasko o işi üstlenir. Karşı tarafın kaskosu yaptıracağı için pek bişey kaybedeceğini sanmıyorum.
    Her kalıcı, eser OLAMAZ
  • Geçmiş olsun benzer bir olay benim sattığım megane,nin başına gelmişti minibüs benim aracın kapılarına çarpıp kaçmış plaka ise yoldan geçenler tarafından alınıp bana bildirilmişti çarpan araç kaçtığı için trafik gelmedi karakol ise bu görev bizden alındı dedi beni bakırköy de trafik komisyonu varmış oraya yönlendirdi fakat ben gitmedim ve malesef kendi kaskomdan yaptırdım insanlık ölmüş adam park halindeki araca çarpıp kaçıyor kanun ise adeta o kişi kollar gibi maduru yüz üstü bırakıyor eskiden çarpıp kaçmak en büyük suçtu.
    2019 KIA Ceed CRDİ 7 Speed DCT
  • çok geçmiş olsun kardeş ne kadar saçma işler var bizim türkiye de anlayamıyorum...
  • böyle durumlarda foto. çeken telefonlar işe yarıyor işte ,
    çat çat anında çekiverceksin
    savcılığa bir suç duyurusu
    ondan sonra o ayıklasın pirincin taşını.
  • arkadaşlar teşekkürler benim sizlerden 1 ricam daha var ben yıllardan beri araçlarımda kasko yaptırıyordun bu aracımda zaten kaskolu fakat bu zamana kadar kasko dan 1 kuruş almadım ve bu yüzden 5-6 seneden beri %65 indirimim vardı.ama malesef bu sefer bozulacak gibi gözüküyor acaba %65 indirimin hepsini kaybedermiyim ve aracım terra 2007 dizel bu araç kaç paraya kasko yapılır acaba....
  • hocam böyle bir kaza anında size öneririm hemen birkaç fotoğrafı çekin.çarpanında çapılanında plakaları okunabilsin.
    böyle kaza sırasında işim var der kaçarlar veya arabayı oynatırlar farklı pozisyona alırlar yada ifadelerini değiştirirler.
    uyuşmazlık veya kaza mahalini terk varsa elinizdeki fotolar ile trafik mahkemesine gidersiniz.ordan alacağınız rapor ile kaskonuz karşı tarafla uğraşır.siz uğraşmazsınız.

Orjinalden alıntı: gacara_53

böyle oluyorda sonra bize mafya muhabbeti yapiyorlar ver bana onun pilakasını ben arabasını sana getireyim. onun burnuna halka takıp gezdiririm onu yollarda kaçmak ha

• Geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla, % 65 lik Hasarsızlık indiriminin tamamı düşmez. 5-6 yıllık inrimin varsa eğer sadece bu indirimden son yılın oranı düşer, yani kaybın 1 yıl olur.
  • analamdığım bir şey 2007 model bir aracı nasıl 5-6 senedir kasko yaptırıpta %65 lik hasarsızlık indirimin var. Araç 2007 model diyorsun daha bir yıllık kaskosu olması lazım. Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim. Yani bundan önceki araçalrına yaptırdığın kaskolardaki hasarsızlık indirimi yeni aldığın bir araca da aktarılıyormu? Yoksa yeni bir araba alırsak %0 hasarsızlık indirimi lie yeni baştan mı başlarız? Bilgisizliğimin kusurana bakmayın, bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi Geceler Dilerim.

2005 Scenic II
    1.6 Pirivelige
  • sigorta kanunları değişti. eskiden hasarsızlık sadece kullandığınız araç için geçerli idi,aracı satıp yeni araç aldığınızda 0'dan başlanırdı...
    şimdi ise hasarsızlık sürücüye bağlandı. yani bir aracı aldınız sattınız ,yeni araç aldınız,hasarsızlığınız yeni araca devroluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

analamdığım bir şey 2007 model bir aracı nasıl 5-6 senedir kasko yaptırıpta %65 lik hasarsızlık indirimin var. Araç 2007 model diyorsun daha bir yıllık kaskosu olması lazım. Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim. Yani bundan önceki araçalrına yaptırdığın kaskolardaki hasarsızlık indirimi yeni aldığın bir araca da aktarılıyormu? Yoksa yeni bir araba alırsak %0 hasarsızlık indirimi lie yeni baştan mı başlarız? Bilgisizliğimin kusurana bakmayın, bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi Geceler Dilerim.

• yıllardır öle ztn
    aynı olay benimde başıma geldi. bugün okulda biri sürtmüş arabaya ama allahtan kaportamda göçük veya derin bir çizik yok pasta ile çıkacak heralde. çarşamba denicem bakalım noolcak olmassa gider bozdururum kaskomu daha hasarsızlık yok nede olsa.
    quote:

Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

sigorta kanunları değişti. eskiden hasarsızlık sadece kullandığınız araç için geçerli idi,aracı satıp yeni araç aldığınızda 0'dan başlanırdı...
    şimdi ise hasarsızlık sürücüye bağlandı. yani bir aracı aldınız sattınız ,yeni araç aldınız,hasarsızlığınız yeni araca devroluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

analamdığım bir şey 2007 model bir aracı nasıl 5-6 senedir kasko yaptırıpta %65 lik hasarsızlık indirimin var. Araç 2007 model diyorsun daha bir yıllık kaskosu olması lazım. Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim. Yani bundan önceki araçalrına yaptırdığın kaskolardaki hasarsızlık indirimi yeni aldığın bir araca da aktarılıyormu? Yoksa yeni bir araba alırsak %0 hasarsızlık indirimi lie yeni baştan mı başlarız? Bilgisizliğimin kusurana bakmayın, bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi Geceler Dilerim.

• 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• arkadaşlar ilginizden dolayı TEŞEKKÜRLER.....
    aracı cepten yaptırdık malesef karakola başvurdum fakat tutanagın arefe günü tutturmam gerekirmiş şu anda o aracın üstüne yazamazmış yazmak içinÇORBA parası verilecekmiş ve aracın diger kapısında da hafif bir sürtünme vardı onun için ayrıca daha sonra tutula bilecegini söylediler fakat ne yalan söyleyim işime gelmedi onlara gebe kalmak istemedim kasko şirketi olarak araç koç alianz da sigortalı idi ve eger kaskoyu bozarsam indirim hakkından artık faydalanamayacagımı söyledi şirket merkezive 2 ayda kasko bitecek ve aracı 32 000ytl den kasko yapacaklarmış ve kasko degeri 1 365 ytl olacaktı oysa buyıl 567 ytl vermiştim bende cepten yaptırdım servise gittim düzeltme işlemi yapmadıklarını ve kapı saçı ve çamurluk degişecegini bedeli ise 1 865 ytl olacagını belirttiler bende sanayide yaptırdım düzeltme ve boya bedeli olarak 650 ytl ye yaptırdım ve hoş da oldu ama geçde olsa sigorta şirketini degiştirmeyi ve kaza zamanında ne olursa olsun aracı ve kişiyi polis gelinceye kadar bırakmamam gerektigini ögrendim geç oldu ama TECRÜBE oldu ne yapalım canım sagolsun sizlere TEŞEKKÜR EDERİM bilginizi paylaştınız kazasız beleasız yolculuklar ve iyiSENELER...........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.