Bildirim
Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (27. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Daha almamış ki , bence erken davranmışsınız hayırlı olsun demek için.
Cihan rüya yada kabus görüyor olabilir, uyandıgında bütün mesajlarını silecektir.
Vw yi nasıl olduda bıraktın ya, Passat varken neden S60 -
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneFocus
Cihan rüya yada kabus görüyor olabilir, uyandıgında bütün mesajlarını silecektir.
Vw yi nasıl olduda bıraktın ya, Passat varken neden S60
Ben de bunu merak ediyorum 1.6 TDI DSG Highline Passat 90 bin lirayken neden daha fazla para vererek S60?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo Passatla mücadele edebilmek için fiyatları indirmeli diye düşünüyorum, bu donanımda bir S60 80 bin lira civarında olmalı sonuçta 1.6 dizel motor
Passatla S60'ı aynı kefeye koyanlar var hala :) -
quote:
Orijinalden alıntı: the best or nothing
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneFocus
Vw yi nasıl olduda bıraktın ya, Passat varken neden S60
Ben de bunu merak ediyorum 1.6 TDI DSG Highline Passat 90 bin lirayken neden daha fazla para vererek S60?
Koltuk ::)))) kalite ::)))
higline passatin koltuguna oturdum sonra s60 binince butun dusuncelerim degisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burada tartışılacak bir şey yok:
Benim hoşuma gitmedi Volvo'nun Çinli bir firma olması. (Yabancı firma statüsünden de çıkacaktır zamanı gelince)
İleride nasıl bir karaktere sahip olacağını göreceğiz.
Şu anda S60 çok güzel araç, güle güle kullansın arkadaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: _eRay
Passatla S60'ı aynı kefeye koyanlar var hala :)
İki aracı da detaylı inceledim ikisi de D segmenti araçlar tamam volvo çok daha premium bir marka fakat karşılaştırmayacak birşey yok yani iki araç da 1.6 dizel oldugundan karsilastirdim birde cihanair gibi vw ci bir adam neden bu aracı tercih etti diye merak ettim. Passat mı 320d mi konularını da gördük. Bana kalırsa bu karşılaştırma yanlış. 3 Serisi,C Serisi,A4 ile karşılaştırılmalıdır. Bu 3 aracın yanına Passat Mondeo gelmesi saçma fakat S60 gelebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
higline passatin koltuguna oturdum sonra s60 binince butun dusuncelerim degisti
Eski kasa s60 sportun da koltuğu çok güzel ve rahattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 31 Mart 2012; 17:12:16 > -
quote:
Volvo testleri kendisimi yapiyor
Volvo'ya hoşgeldiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
quote:
Orijinalden alıntı: veteriner69
Tüm savunan arkadaşlara soruyorum:
Volvo hala tamemen İsveç malı olsaydı mı içiniz daha rahat ederdi, yoksa Çinlilere ait olunca mı?
Kendinizi kandırmayın lütfen, sonu İngiliz MG gibi olmasın da Volvo'nun. :(
Bu arada arkadaşın yolladığı metinin en can alıcı cümlesi:
"Technically, you could see that logic. But there's industrial logic and then there's practical reality, and the practical reality is Volvo is owned by a Chinese company."
Tercüme edersem: ... bir endüstiriyel mantık var bir de pratikteki gerçeklik, ve pratikteki gerçek: Volvo'nun sahibi Çinli bir şirkettir.
Dediğim gibi sonu MG gibi olmasın.
Volvo S60'da çok güzel araba, kazasız günler dilerim.
mg rover çinliler almadan önce batmıştı.bmw bile kurtaramadı rover ı
volvo ise ford un finansal krize girmesi sebebi ile satışa çıkarıldı land rover jaguar gibi.arada çok fark var
ayrıca volvo nun elinde okadar çok patent var ki biraz volvo nun geçmişini araştırırsan bunu görebilirsin.
volvoya çinliler kaynak sağlayacak başka birşey yok fabrikalar ve araçlar yerinde duruyor
gidip s60 ı incelediysen sorun yok.
not: volvo çinden gelen para ile başta amerika olmak üzere birçok pazarda yükseliştedir. batan birşey varsa o da birilerine bu olsun
"Volvo Haberleri"nden:
"(Volvo Amerika Başkanı ile yapılan)Röportajda s60'in K.Amerika'daki başarısı dikkat çekiciydi. Volvo Başkanının söylediğine göre S60 gecen yıl satış adedini A4, 3serisi ve Cserisinin satış artışlarının toplamından daha fazla artırmış(19.800 adet artırmış). Toplam satış adedinde S60 hala gerilerde olsa da cok yüksek bir hızla rakiplerine yaklaşıyor. S60 yerine Volvo disinda ilk tercih edilen aracın da 3 serisi olması güzel bir ayrıntı olmuş. 3 serisinin bu segmentin lideri olduğunu ancak 3serisinin 6. jenerasyon iken, S60'in henüz 2. Jenerasyon olduğunu vurgulamış. "
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
quote:
Volvo'ya hoşgeldiniz.
Ogrenicez ::))) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
quote:
Volvo'ya hoşgeldiniz.
Volvo'nun, dünyanın en gelişmiş test merkezi, birçok belgesele konu oldu şimdiye kadar. Araçların çarpışmak için hızlandırıldıkları tünellerden birisi istenen açı için yer değiştirebiliyor bile. Ne satın aldığınızı daha iyi anlamak için şu videoya bir bakın:
-
quote:
quote:
İki aracı da detaylı inceledim ikisi de D segmenti araçlar tamam volvo çok daha premium bir marka fakat karşılaştırmayacak birşey yok yani iki araç da 1.6 dizel oldugundan karsilastirdim birde cihanair gibi vw ci bir adam neden bu aracı tercih etti diye merak ettim. Passat mı 320d mi konularını da gördük. Bana kalırsa bu karşılaştırma yanlış. 3 Serisi,C Serisi,A4 ile karşılaştırılmalıdır. Bu 3 aracın yanına Passat Mondeo gelmesi saçma fakat S60 gelebilir.
Karsilastirilir tabiki ama passatin 90 oldugu yerde s60 100-110 eder.
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
kaynak varmı hocam? merak ettim bu konuyu. sipariş formunda şanzıman modeli yazmıyor...
http://www.getrag.com/media/0000001823.pdf
http://www.getrag.com/en/218.1?criteria1=_DCT_&criteria2=&criteria3=&Ergebnisse=0&x=27&y=11
dct450 diye bir şanzıman görünmüyor yalnız listede...
http://www.getrag.com/media/0000001824.zip
http://www.getrag.com/media/0000001825.zip
üstteki almanca alttaki ingilizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 31 Mart 2012; 20:03:39 >
-
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan sedan mı aldın? -
Volvo'nun araçlarının segmentleri premium olarak algılanabilir. Örneğin S40 D segmenti değildir ama C'nin de üstündedir.quote:
Orijinalden alıntı: _eRayquote:
quote:
Alıntıları Göster
Fiatın da aşağıya dönüktür segment anlayışı. Grande Punto ile Linea'nın aynı segment olduğunu düşünürsek ve Punto EVO'nun Grande Punto'nun devamı olduğunu düşünürsek Linea'nın segmentini çıkarmakta biraz zorluk çekebiliriz.
Fiat örneğini sadece markaların aşağıdan yukarıya dizilişlerinin segment sırası olmadığını göstermek için verdim. 3 serisine C segmenti derseniz i20 ile 1.16 yı aynı kefeye koymuş olursunuz ki bu da pek uygun olmaz.
Edit : Mesajın yanlış yorumlanması...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 31 Mart 2012; 23:33:17 >
-
quote:
quote:
Vw daha dogrusu dogus beni vw soguttu
Kendimizi bir anda volvo bayinde bulduk test ettik kurcaladik begendik 1.6 dizel otomatik oluncada aldik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o çayın yanına tek şeker olayı bardağı taşıran son damla oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
quote:
quote:
quote:
Bence BMW 3 serisinin hangi sınıf olduğunu bir daha araştırın.
Volvo'nun araçlarının segmentleri premium olarak algılanabilir. Örneğin S40 D segmenti değildir ama C'nin de üstündedir.
Fiatın da aşağıya dönüktür segment anlayışı. Grande Punto ile Linea'nın aynı segment olduğunu düşünürsek ve Punto EVO'nun Grande Punto'nun devamı olduğunu düşünürsek Linea'nın segmentini çıkarmakta biraz zorluk çekebiliriz.
Fiat örneğini sadece markaların aşağıdan yukarıya dizilişlerinin segment sırası olmadığını göstermek için verdim. 3 serisine C segmenti derseniz i20 ile 1.16 yı aynı kefeye koymuş olursunuz ki bu da pek uygun olmaz.
3 Serisi,C Serisi,Audi A4 D Premium segmentidir. Nerede yanlışlık var?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X