Şimdi Ara

Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
9.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vw kalitesi ve öte yandan Japon kalitesi :D polo ve yaris arasında seçim yap aveo yaramaz.
  • Üç aracıda bırak, ikinci el güzel bir c sınıfı araç tercih et. Şu fiyatlarla sıfır araç almak gerçekten çılgınlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    quote:

    Orijinalden alıntı: nogretse

    aveo ile poloyu kıyaslamak elma ile elma suyunu kıyaslamaya benziyor.

    made in germany yazan hangisi ise onu almanı öneririm.

    Jetta made in mexico. Üretim yeriyle kalite belirleyen birinden yorum almak? Iphone made in china. Biçok bilgisayar parçası made in taiwan. Almanyada üretilen bir araç başka bişeye dönüşüyorsa herkes orda üretsin madem. Kimsede akıl yok demekki. Fabrikayı oraya kur kaliteli olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fil0zof

    Vw kalitesi ve öte yandan Japon kalitesi :D polo ve yaris arasında seçim yap aveo yaramaz.

    Boş yorum yapmayın.

    VW kalitesiymiş, Japon kalitesiymiş, Polo ve Yaris iyiymiş Aveo kötüymüş.

    Kötüyse neden olduğunu söyleyin. Yorum atıp ortalığı karıştırmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Chevrolet'i bilmeyenler hala chery ile bir tutuyor inanamıyorum. Servisleri opelle aynıdır. Opel satan bayi aynı zamanda Chevrolet bayisidir. İçinde opel motoru vardır. Servis te aynıdır. Eski kasalar daewoo geçiş dönemi araçlardı ve evet çok güvensiz ve çürük araçlardı. O araçlar genelde bizim gibi ülkelere geldi ve yanlış bir intiba uyandırdı. Sonra bu durumun farkına varan firma güvenliği ve sağlamlığı en öne koydu ve cruze da, yeni aveo da sınıfında rekor puanla euro ncaptan ayrıldılar. Şuanki araçlar küresel olarak satılan tek üretim araçlardır. Amerikada, Avrupada neyse burda da o. Sınıfının en güvenli aracıyla biçok ülkede satılmayan çin malı güvensiz bir aracı bir tutmak nasıl bir ön yargı. Bu ön yargı nasıl yıkılır bilemiyorum. 100 yıldır otomobil üreten dünyanın en büyük markalarından birinden bahsediyoruz farkındasınız değil mi?

     Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris
     Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris
     Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris
     Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris


    Gösterdiğiniz araçlar bugün en az 60 70 bin liraya alınan araçlar ki içlerinde 300 400 bin liraya alınan araçlar da var. Siz bu araçları Aveo ile karşılaştırıp 100 yıllık firma diyerek de 1947 kuruluşlu Ferrari gibi bir marka ile 1963 kurukuşlu Lamborghini ile karşılaştırıyorsunuz. O zaman buyrun:

     Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris
     Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris
    [simage]http://www.hayalci.net/wp-content/uploads/2010/06/Lamborghini4.jpg [/simage]
    [simage]http://www.delioyun.net/data/media/76/Lamborghini-4e3243ee61c5f.jpg [/simage]
    [simage]http://www.resimsakla.com/data/media/54/ferrari-enzo-Krmz.jpg [/simage] Araç tercihi yeni aveo-polo-yeni yaris



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 7 Kasım 2011; 12:32:03 >




  • Olaya farklı bir boyut katalım.vw kaliteli araçlar üretir.ok.
    peki ya skoda?vw satın almadan önceki skoda yı kullanan varmı aranızda.rezalet bir araçtı.
    vw satın aldıktan sonra neoldu?araç 10 numara oldu.polo nun golf ün hatta passatın alt yapısını kullandı.hatta kimine göre vw. den daha yakışıklı araçlar üretti.vw. den daha kalitesiz berbat araçlar diyen var mı aranızda.motor şanzıman yürüyen aksam elektronik aksam her şey vw.sadece dizayn farkı var aralarında.

    Peki şimdi de opel e gelelim.opelde yılların markası.yıllardır golf ün en büyük rakibi.zaman zaman golften daha iyi araçlar ürettiğide olmuştur.hatta güncel astra gof ten daha alınası bir araçtır bence.opel in sahibi gm. vw. taklit ederek daewoo firmasını satın almıştır.zamanla bu araçlara kendi teknolojisini uygulamaya koyulmuştur.tıpkı vw. gibi.bugün seat skoda vw. sayesinde nasıl kaliteli güzel araçlar üretiyorlarsa daewoo da general motors un kalitesine uygun araçlar üretmek zorunda dır.gm. burada bir hata yapmıştır bence.o da kaliteyi arttırmadan önce araçlara kendi markasını vermiş olması.keşke kaliteyi arttırdıktan sonra kendi markasını verseydi.platform meselesine geri dönelim.gm. vw taklit etmiştir dedim ya bu taklit sadece başka bir ülkenin otomobil markasını satın almakla kalmayacak tıpkı vw. gibi bütün teknolojisini bu kore imalatındaki ürünlerinde de kullanacaktır.daha yeni yeni başlıyor teknoloji transferine.ilk olarak 2009 da curuze modeline astra platformu kullanmakla başladı bu transfere.2011 de de yeni aveo ya corsa platformunu transfer etti.birkaç sene sonra belki de insignia platformunu transfer edecek kore deki üretimine.

    Sonuç:polo ile seat cordoba ve skoda fabia birbirleriyle kardeş oldukları halde aynı zamanda rakiptirler.aralarında bunun motoru daha iyi veya şunun şanzımanı daha iyi gibi ayırım yapmamız imkansız gibi birşey,çünki nerdeyse birebir aynı.sadece dizayn farkı ve reklam pazarlama farkı var aralarında belki birazda plastik aksam kalitesi olabilir.motor, yürüyen aksam ve sağlamlık açısından ise bir fark olduğunu düşünmüyorum.dolayısıyla yeni aveo ile opel corsa nın opel astra ile de cruze un (tıpkı seat leon-golf,vaya cordoba-polo gibi) sağlamlık ve kalitesinin aynı veya yakın olduğunu düşünüyorum.eski modellerine lafım yok.lacetti kalos gibi modeller kötü dayanıksız veya teneke olabilir.ama yeni aveo nun ve cruze un çürük kalitesiz kötü olabileceklerine inanmıyorum.eğer öyle iseler alman diye övünülen corsa ve astrada çürük kalitesiz kötü araç damgası yerlerdi.dolayısıyla alman ekolünü herzaman bir adım önde görenler (ben de dahil)bu durumu gözardı etmesinler.çünki:
    yeni aveo ve cruze modelleride artık ALMAN.
    Saygılarımla,


    Not:Yanlış düşünüyor olabilirim,iddialı değilim,karşıt fikir sunacaksanız lütfen seviyeli olalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafam33

    quote:

    Orijinalden alıntı: Duratec

    Daewocular dolusmus yine..

    Araclariniza gule gule binin ancak Alman mali arac almadiginiz biraz icinizde kalmis olucakki chevroleti sanki bir mercedes bmw gibi anlatir olmussunuz.

    Hic dusunmedinizmi acaba chevrolet nasil 30 bin liraya esp 8 hava yastigi vb. Vb. Gibi diger markalarin en az 45-50 bin tllik araclarinda olan donanimlari bu fiyata satiyor diye ? Vw malmida 30 binliraya espli zartli zurtlu polo satamiyor ? Ya ford ?

    Kuzenimde onceki kasa aveo var daha 30 bin kmdeki aveoya araba demeye bin sahit gerekir ... Bidaha chevroletmi ? Tovbe...

    Ucuz mal alicak kadar zengin degilim...

    biraz sert olmuş ama haksızda değilsin,

    Öncelikle artık hatırlatmaya bile utanır olduk ama Chevrolet GM'e satıldı ve Eski Aveo ile Yeni Aveo arasında dağlar kadar fark olması bundan.Öte yandan Gm'e yeni satılan ve pazar değeri düşük olan bir marka olduğu için Chev.. fiyatları düşük tutulmakta bunun altında farklı şeyler aramak ya artniyettir ya cahilliktir.Başka açıklaması yok.Kimse Chevroletle Merc.i kıyaslamı.Bunu senin gibiler dışında yapan pek olmaz bu forumda zaten.Sırf alman malı diye bir araca birkaç bin tl fazla para vermek senin umurunda olmaya bilir fakat TR şartlarında bu durum bizi rahatsız ediyor.Ayrıca bazı zihni,evvellerin sırf alman arabası diye araçları tank gibi sanmaları tuhafımıza gidiyor.Ford'un araçlarına TR'de üretiliyo diye burun ucuyla bakanlar Jetta'nın Meksikada üretildiğini ya bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor...Sözün özü.Sırf eleştirmek için boş konuşup kendinizi küçük düşürmek yerine azcık düşünüp sonra yorum yapmayı deneseniz belki saygı görürsünüz...Olmazmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurce34 -- 4 Ocak 2012; 21:18:46 >




  • ltz donanımlı aveo.
  • @asigenc18 Chevrolet kimseye satılmadı. GM'un en büyük markasıdır chevrolet. Yani ana markadır. GM sattığı otomobillerin yarısından fazlası chevrolettir. Yanlış biliyorsunuz. Daewoo'yu GM satın aldı. Dolayısıyla chevrolet almış oldu. Daha fazla bilgi için:

    http://video.ntvmsnbc.com/0-100-18-aralik-2011.html

    http://www.gm.com/vehicles/browseByBrand.html#/?price=120000&brand=chevrolet&type=all&appState=list



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Ocak 2012; 21:42:59 >




  • Aslında kastettiğim buydu ama haklısın yanlış açıkladım.
  • Yeni aveo yu inceleme fırsatım oldu, bende bu seçenekler arsında aveo diyorum.
  • Eski aveolar chevrolet değildi, deweooydu. chevrolet markası adı altında satıldılar, markanın imajını kullandılar. Bu kararı veren adamı o günden beri eşşek sudan gelinceyekadar dövmek lazım aslında, bukadar aptal bir pazarlama stratejisi kullanan başka bir marka olamaz heralde. Chevroletin bir adı vardı, onun kullanıp iyi satmak istediler, tam tersi oldu markanın içnine ettiler. 3 kuruş değeri kalmadı chevroletin. Aveo sınıfının en iyi arabası bile olsa çok satamaz artık. Kaldı ki şöyle bir gerçekte var , hala daweoo fabrikasında üretiliyor bu araçlar. Hernekadar kullanılan şasi sağlam veya motorlar güncel opel -fiat dizel ve benzinlileri olsada, geri kalan aksamlar için aynı güven bende oluşmuyor. Ayrıca geriyekalan bütün markalar o fiyata o donanımı sunamıyorken, chevrolet bu işi nasıl bukadar ucuza yapıyor onu anlamak zor. Birşey duymuştum bir giyim markası çok ucuza satıyormuş mallarını, herkez dandiktir diye almıyormuş. Sonra %50 arttırmış fiyatları satış 2 katına çıkmış aynı ürünlerde. Bilmiyorum belkide böyle birşeydir. Chevrolet okadar ucuzki o donanıma göre insan kıllanıyor. 5 bin tl pahalı olsa bukadar düşünmezdim heralde. Ancak bu 2 bakış açısıda aveonun dandik olup olmadıgıyla ilgili bir bilgi vermiyor. Ancak hem ucuz olması hem hala daweo fabrikasında üretilmesi malesef kalitesizlik riskini dogrular nitelikte.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Eski aveolar chevrolet değildi, deweooydu. chevrolet markası adı altında satıldılar, markanın imajını kullandılar. Bu kararı veren adamı o günden beri eşşek sudan gelinceyekadar dövmek lazım aslında, bukadar aptal bir pazarlama stratejisi kullanan başka bir marka olamaz heralde. Chevroletin bir adı vardı, onun kullanıp iyi satmak istediler, tam tersi oldu markanın içnine ettiler. 3 kuruş değeri kalmadı chevroletin. Aveo sınıfının en iyi arabası bile olsa çok satamaz artık. Kaldı ki şöyle bir gerçekte var , hala daweoo fabrikasında üretiliyor bu araçlar. Hernekadar kullanılan şasi sağlam veya motorlar güncel opel -fiat dizel ve benzinlileri olsada, geri kalan aksamlar için aynı güven bende oluşmuyor. Ayrıca geriyekalan bütün markalar o fiyata o donanımı sunamıyorken, chevrolet bu işi nasıl bukadar ucuza yapıyor onu anlamak zor. Birşey duymuştum bir giyim markası çok ucuza satıyormuş mallarını, herkez dandiktir diye almıyormuş. Sonra %50 arttırmış fiyatları satış 2 katına çıkmış aynı ürünlerde. Bilmiyorum belkide böyle birşeydir. Chevrolet okadar ucuzki o donanıma göre insan kıllanıyor. 5 bin tl pahalı olsa bukadar düşünmezdim heralde. Ancak bu 2 bakış açısıda aveonun dandik olup olmadıgıyla ilgili bir bilgi vermiyor. Ancak hem ucuz olması hem hala daweo fabrikasında üretilmesi malesef kalitesizlik riskini dogrular nitelikte.

    pahalı arac iyidir :) bu mantıktan arabalar dusmez turkiyede




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Eski aveolar chevrolet değildi, deweooydu. chevrolet markası adı altında satıldılar, markanın imajını kullandılar. Bu kararı veren adamı o günden beri eşşek sudan gelinceyekadar dövmek lazım aslında, bukadar aptal bir pazarlama stratejisi kullanan başka bir marka olamaz heralde. Chevroletin bir adı vardı, onun kullanıp iyi satmak istediler, tam tersi oldu markanın içnine ettiler. 3 kuruş değeri kalmadı chevroletin. Aveo sınıfının en iyi arabası bile olsa çok satamaz artık. Kaldı ki şöyle bir gerçekte var , hala daweoo fabrikasında üretiliyor bu araçlar. Hernekadar kullanılan şasi sağlam veya motorlar güncel opel -fiat dizel ve benzinlileri olsada, geri kalan aksamlar için aynı güven bende oluşmuyor. Ayrıca geriyekalan bütün markalar o fiyata o donanımı sunamıyorken, chevrolet bu işi nasıl bukadar ucuza yapıyor onu anlamak zor. Birşey duymuştum bir giyim markası çok ucuza satıyormuş mallarını, herkez dandiktir diye almıyormuş. Sonra %50 arttırmış fiyatları satış 2 katına çıkmış aynı ürünlerde. Bilmiyorum belkide böyle birşeydir. Chevrolet okadar ucuzki o donanıma göre insan kıllanıyor. 5 bin tl pahalı olsa bukadar düşünmezdim heralde. Ancak bu 2 bakış açısıda aveonun dandik olup olmadıgıyla ilgili bir bilgi vermiyor. Ancak hem ucuz olması hem hala daweo fabrikasında üretilmesi malesef kalitesizlik riskini dogrular nitelikte.

    mantıklı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankarametinerr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Eski aveolar chevrolet değildi, deweooydu. chevrolet markası adı altında satıldılar, markanın imajını kullandılar. Bu kararı veren adamı o günden beri eşşek sudan gelinceyekadar dövmek lazım aslında, bukadar aptal bir pazarlama stratejisi kullanan başka bir marka olamaz heralde. Chevroletin bir adı vardı, onun kullanıp iyi satmak istediler, tam tersi oldu markanın içnine ettiler. 3 kuruş değeri kalmadı chevroletin. Aveo sınıfının en iyi arabası bile olsa çok satamaz artık. Kaldı ki şöyle bir gerçekte var , hala daweoo fabrikasında üretiliyor bu araçlar. Hernekadar kullanılan şasi sağlam veya motorlar güncel opel -fiat dizel ve benzinlileri olsada, geri kalan aksamlar için aynı güven bende oluşmuyor. Ayrıca geriyekalan bütün markalar o fiyata o donanımı sunamıyorken, chevrolet bu işi nasıl bukadar ucuza yapıyor onu anlamak zor. Birşey duymuştum bir giyim markası çok ucuza satıyormuş mallarını, herkez dandiktir diye almıyormuş. Sonra %50 arttırmış fiyatları satış 2 katına çıkmış aynı ürünlerde. Bilmiyorum belkide böyle birşeydir. Chevrolet okadar ucuzki o donanıma göre insan kıllanıyor. 5 bin tl pahalı olsa bukadar düşünmezdim heralde. Ancak bu 2 bakış açısıda aveonun dandik olup olmadıgıyla ilgili bir bilgi vermiyor. Ancak hem ucuz olması hem hala daweo fabrikasında üretilmesi malesef kalitesizlik riskini dogrular nitelikte.

    pahalı arac iyidir :) bu mantıktan arabalar dusmez turkiyede


    Oradan bunu mu çıkardınız? Pahalı iyidir dememiş, ucuzlukta bir sey var demiş.

    Kaldı ki bir laf var ama havada uçtuğu için söylememe gerek yok. Polemik olmasin. Saygilarimla...




  • Konuyu hortlatim bari yeni araba alıcaklara fikir olsun bugun topkapı opel odak'tan 2012 model otomatik vites hb yeni aveo aldık:) opel corsa test ettik inceledik ama yeni aveo daha kaliteli işcilikli göründü gözümüze iç mekan plastikleri tasarım olarak daha çok begendik corsa'da cok tutulan satan bi model ama aveo aldık euro ncap'tan 5 yıldız almış olması ve 8 hava yastıgı c control esp felan full özellikleriinin olması etkiledi,bunun dışında kalos kullandım yıllarca çokta memnundum binmeyen insanlar atıp tutuyor kaloslara aveolara hyundai honda toyota lexus sanki uzak doğu arabası değil:)))
    opel'lerde ispanyada üretiliyor artık hangi ülkede ucuzda oralarda yapılıyor araçlar dünya globalleşti daevoo fabrikasında yapılsa ne değişir saçma bi düşünce ww iç malzeme kalitesi yerle bir durumda mum gibi ele yapışıyor 1 yıl gecince şuan en mantıklı b sınıf alınabilicek araç yeni aveo ayrıca amerikada en cok satan b segmenti bilginize




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair


    quote:

    Orijinalden alıntı: rhnzkn

    30.000 TL bütçem var. Bu üç araç arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

    Yeni Aveo Sedan LT 1.4
    Polo 1.2 70 PS Trendline
    Yeni Toyota Yaris 1.0 life

    1.2 polo asla almayin derim

    Yeni aveo ben cok begendim alinir bence

    Cihan aveoyu beğendi.

    Bu dünyada misyonumu tamamladım aga.

    Bu arada yeni aveo 1.4 lt kullanıcısıyım sorularınızı yanıtlamaya çalışırım fakat bir trollük sezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 26 Haziran 2012; 0:19:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiv3n

    quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair


    quote:

    Orijinalden alıntı: rhnzkn

    30.000 TL bütçem var. Bu üç araç arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

    Yeni Aveo Sedan LT 1.4
    Polo 1.2 70 PS Trendline
    Yeni Toyota Yaris 1.0 life

    1.2 polo asla almayin derim

    Yeni aveo ben cok begendim alinir bence

    Cihan aveoyu beğendi.

    Bu dünyada misyonumu tamamladım aga.

    Bu arada yeni aveo 1.4 lt kullanıcısıyım sorularınızı yanıtlamaya çalışırım fakat bir trollük sezdim.

    ŞUANDA çok iyi fiyatı var güvenlik ve donanım olarak iyi bir araç aveo

    bir jazz polo olmaz belki ama iyidir iyi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiv3n

    quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair


    quote:

    Orijinalden alıntı: rhnzkn

    30.000 TL bütçem var. Bu üç araç arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

    Yeni Aveo Sedan LT 1.4
    Polo 1.2 70 PS Trendline
    Yeni Toyota Yaris 1.0 life

    1.2 polo asla almayin derim

    Yeni aveo ben cok begendim alinir bence

    Cihan aveoyu beğendi.

    Bu dünyada misyonumu tamamladım aga.

    Bu arada yeni aveo 1.4 lt kullanıcısıyım sorularınızı yanıtlamaya çalışırım fakat bir trollük sezdim.

    ŞUANDA çok iyi fiyatı var güvenlik ve donanım olarak iyi bir araç aveo

    bir jazz polo olmaz belki ama iyidir iyi

    1.2 TSİ+DSG olsaydı mekanik olarak bir rakibi olamazdı fakat şuan bir aveo değil malesef.

    Az daha param olsa Jazz alacaktım bunu da söylemeden geçmeyeyim dedim.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.