Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Arkadaşlar 95 bin tl ye kadar araç bakıyorum ve sizlerdende bu konu hakkında yardım bekliyorum. Daha önce 2014 golf dizel manuel aracım vardı. Bu aracı aldıktan 2 hafta sonra şanzıman dişli sıyırdı, yakıt depo pompası arzı verdi vs vs bir sürü sıkıntı yarattı bana... Golf sonrasında 1.4 tsi 160 hp otomatik passat aldım. Bu araçta 3 hafta sonra piston kırdı dünyanın masrafı yaptım arabaya. Bu yaşdığım acı tecrübelerden sonra bana masraf çıkartmayacak otomatik vites hatchback araç tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcaga -- 22 Temmuz 2019; 11:28:1 >

• Corolla
  • 75.000 TL’ye az km exclusive full dolu Citroen C4 alabilirsiniz.4 yıl kullandım 0 arıza. Yakıt konusunda çok iyi istatistikleri var.Bir bakın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Hatchback yazmayı unutmuşum şimdi ekledim

• hangi motor paketinden tavsiye edersiniz birde şanzımanı vites geçişlerinde nasıldı?

• 1.6 Hdi motor eski bir motor tavsiye etmem.1.6 e-HDi yeni nesil motor.Az yakan bir motor.1.6 e-HDi tavsiye ederim kesinlikle.Vites geçişleri rahattı.Şanzıman MCP otomatik.MCP şanzımana kötü derler ama alakası yok.Yarı Otomatikti benimki.Sorunsuz bir şanzıman

• mcaga M kullanıcısına yanıt
    O zaman bu Bütçenizi biraz aşıyor tabi yazan fiyatla ama biraz takip biraz pazarlık filan gerçek satıcı birinden bütçenize yakın bulunacağını düşünüyorum.
    sahibinden.com
    Opel / Astra / 1.4 T / Excellence / İLK SAHİBİNDEN BAYANDAN /OPEL ASTRA OTOMATİK /FUUL + FUUL PAKET sahibinden.comda - 710854622
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-bayandan-opel-astra-otomatik-fuul-plus-fuul-paket-710854622/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blue hdi nasıl ?

• Blue hdi ile e HDi arasında pek fark yok. e-Hdi 2014 modele kadar kullanılmış fabrika tarafından.2014 den sonra Citroen motor değişikliği yapmak istemiş.Verim açısından ikisi de çok yakın.Ben şu an olsam 2016 vb Citroen almam 2013 Citroen de vites kolu için almıştım ben . O vites kolu cidden çok güzeldi citroen kaldırdı onu sonra.Ama daha teknolojik olması açısından 2015 2016 kasa çok güzel

• BlueHDi e-HDi'dan 5 BG güçlü ve yeni kullanılan şanzımandan kullanılıyor (EAT6)
    Yani EAT6'lı BlueHDi öneririm.
    O paraya Peugeot 508 Active - 308 Active önerebilirim.
  • Hatchback alacaktım ama sedan kasa bi araba aldım. Tavsiyeleriniz için tesekurler 1,6 ivtec eco elegance honda civic aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcaga -- 6 Ağustos 2019; 14:5:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.