Şimdi Ara

Araç Tavsiyeleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öğrenci bir arkadaşıma 15.000 TL ye kadar dizel bir araç bakıyoruz, İstanbul içinde olması tercihimizdir, malumunuz öğrenci olduğu için az yakmaması ve sürekli masraf çıkarmaması tercih edilir...

Sedan kasa olabilir ve otomobil geçmesi şarttır... tek kapıda tercih etmiyoruz ayrıca, Marka, Model veya ilan olarak yardımcı olabilirseniz çok sevirim, şimdiden teşekkürler

• albea bulabilirsiniz anca

edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-1.3-albea-113310525/detay

daha temizleri bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 30 Ocak 2013; 19:57:12 >

• Corsa yada fiesta olabilir
  • dostum aynı durumdaydım 15750ye 2005 dizel C3 aldım müthiş az yakıyor sürüşü keyifli iç hacmi kendi segmentine göre hafif dar bagajı geniş fazla sorun da çıkarmıyor görüntüsü de kötü değil açıkçası. sonuç olarak tavsiye ederim;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Fiesta bu linkte ki araç uygunmudur kullanan eden var mı bu modeli arkadaşlar
  • arkadaşlar 2002 ghia hb focusum var,arabayı yenilemek istiyorum;şöyleki 30000-35000 tl arası bütçe ile ikinci el 2009-2011 ford focus hb(titanium),vw golf(full paket) arasında kararsız kaldım;internette baya bir araştırma yaptım;genel olarak konfor dersen golf performans dersen focus diyorlar;sizden ricam bu iki araba hakkında fikri olan,veya ikisinide kullananlardan yorum alabilmem;benim için GÜVENLİK-PERFORMANS ön planda geliyor;bu çerçevede hangisini önerirsiniz????yalnız duygusallıktan öte realite istiyorum:))herkes kendinde ailesinde olanı değilde +ları - leri ortaya koyarak fikir beyan ederse sevinirim....kısaca focus hb mi golf mü :)???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.