< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedi Adam -- 3 Kasım 2025; 3:11:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araç Tavsiye - 600.000 Bütçe
1 Mobil
-
-
Opel Corsa sizi sanayide ustalarla fazlası ile haşir neşir eder 2010 modeli vardı geçmiş zaman hararet göstergesi bile yoktu araçta fiyat uygun diye tercih etmiştim her şeyi sorunlu narin bir araçtı.. Toyota Yaris,Ford Fiesta, Hyundai i10, Renault Clio Joy en iyi hatchback seçenekleri mevcut bütçeniz doğrultusunda..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. -
Ezbere bir cevap olmuş, 2008 den beri her zaman 2. aracım opel oldu 1 kere sorun yaşamadım. En son eşim araba kullasın diye corsa 1.4 tam otomatik aldım bakımdan bakıma giriyor servise.
_____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
Km neydi aracın, otomatik alırsam şanzıman beni çok korkutuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bir kaç parça boyalı Egea HB alınabilir.
_____________________________ -
Ağır hasar olmadığı sürece, hava yastığı patlamamış değişen boya fark etmez düşünebilirim. Siz kullandınız mı?
Evet sedan olanını uzunca bir süre kullandım. Ama yalıtım, malzeme kalitesi açısından HB için olan hep daha kaliteli yorumları okudum.
Astra j 1.3 dizel veya 1.4T özellikle cosmo paket almalısınız. Denk gelirse+ sunrooflu olursa bayağı zevk alırsınız. Ufak bir yazılımla atik ve f/p oranı yüksek bir araç haline geliyor. Ama bütçeyi 50-100 arttırmanız gerekebilir temiz araç için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Selamlar 90 binde aldık 1.4 ler tam otomatik, 1.2 ve 1.3 ler easytronic robotize şanzıman bunlara çok girmenizi tavsiye etmem. Araç şu anda 112500 de toplam 5 kere yağ bakımına girdi o kadar. Evimizde 93 senesinden beri otomatik araç mevcut 1 kez bile uğraşmadım.
Bakım aralıkları, kontrolleri zamanında yapıldığı sürece sorun çıkacağını sanmıyorum.
Astra J 1.4 T otomatik tork konvektörlü gayet iyi motor şanzıman kombinasyonuna sahip. Tabi ki astra j nin yorulmamış bir kasası daha iyi tercih olacaktır. 4.5 yıl bindim bir çok kez uzun yol yaptım gayet keyifliydi.
otomatik fiesta akar ya
Otomatik 2011 Mazda 3 1.6 Impressive hb
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt