Şimdi Ara

Araç Takip Sistemleri hakkında bilgisi olan ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arac takip cihazı bakıyorsanız öncelikle markadan ziyade hangi operatörü kullanacağınızı belirleyin derim .vodafone data hattı başına 3-3,5 tl+kdv arası turkcel ise 8-10 tl+kdv arası kullanım ücreti kesiyor.bide bazı firmalar 1 yıldan itibaren bazılarıysa 2nci yıldan sonra server kullanım ücreti almakta tabi bu ödediğiniz ücrete cihazın garantisini o yıl için uzatmakta dahil.

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: turuncuefes

Merhaba,

Ben turuncu Araç Takip Firmasından satış temsilcisiyim. Konu hakkında size bilgi verebiliriz. Sistem üzerinden araçlarınızı 7/24 Takip edebiliyorsunuz. Bekleme, Rölanti, durma, hız ihlali ve bölge ihlali gibi birçok bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Dilerseniz Geçmişe dönük olarak raporlar alabilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgi için bizden randevu alabilirsiniz.

Demo Kullanımı ve sistem hakkında bilgi için sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.www.turuncuaractakip.com

satış temsilcisisin senden randevumu alıcaz ilk defa duyurorum satış temsilcisinden randevumu alınırmış hakikaten müşteriniz varmı sizin

wehrmacht merhaba,

Satış temsilcimizden randevu alırsınız. Firmanızda ziyaret edilirsiniz. ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Referanslarımızı merak ediyorsanız sitemizden görebilirsiniz.

Ve Merak etmeyin HAKİKATEN BİZİM MÜŞTERİMİZ VAR. Bir gün gelin Ofisimize size ikramda bulunalım ve ihtiyacınız varsa ürünlerimize yardımcı olalım

• 105 çekicimiz yurtdışı çalışıyor.Bunlar içib Satko kullanıyoruz gayet memnunuz.Tüm avrupada hiç sıkıntı yaşamıyoruz
    İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncuefes

Merhaba,

Ben turuncu Araç Takip Firmasından satış temsilcisiyim. Konu hakkında size bilgi verebiliriz. Sistem üzerinden araçlarınızı 7/24 Takip edebiliyorsunuz. Bekleme, Rölanti, durma, hız ihlali ve bölge ihlali gibi birçok bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Dilerseniz Geçmişe dönük olarak raporlar alabilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgi için bizden randevu alabilirsiniz.

Demo Kullanımı ve sistem hakkında bilgi için sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.www.turuncuaractakip.com

sizden fiyat aldım

• Cihan biz Alarmnet ile çalışıyoruz, memnunuz.

Orijinalden alıntı: _eRay

Cihan biz Alarmnet ile çalışıyoruz, memnunuz.

sistem nasıl işliyor hocam fiyat nedir

artık takmam lazım bu ay yakıt gideri tavan yaptı kimseyi suçlayamıyorum adam yol yaptım diyor hemde kafam rahat etsin

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

artık takmam lazım bu ay yakıt gideri tavan yaptı kimseyi suçlayamıyorum adam yol yaptım diyor hemde kafam rahat etsin

Her araca cihaz takılıyor, yaptıkarı km, max hız, ort. hız, haritadaki konum, çalıştırma saati, stop etme saati, harita üzerinden güzergah gibi birçok ayrıntı var. Aracın gittiği her yerden sinyal alıp bildirdiği için gitmemesi gereken bir yere gittiğinde görüyorsun bunu. Ya da yaptığı km'ye göre fazla yakıt tüketiyorsa araçta bir problem olduğunu anlayabiliyorsun, tabi şoförün mazotu satma ihtimali de var :))

Fiyatı araç adedine ve istediğin ayrıntıya göre değişiyor, arayıp fiyat alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eRay -- 24 Mart 2012; 12:22:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Her araca cihaz takılıyor, yaptıkarı km, max hız, ort. hız, haritadaki konum, çalıştırma saati, stop etme saati, harita üzerinden güzergah gibi birçok ayrıntı var. Aracın gittiği her yerden sinyal alıp bildirdiği için gitmemesi gereken bir yere gittiğinde görüyorsun bunu. Ya da yaptığı km'ye göre fazla yakıt tüketiyorsa araçta bir problem olduğunu anlayabiliyorsun, tabi şoförün mazotu satma ihtimali de var :))

Fiyatı araç adedine ve istediğin ayrıntıya göre değişiyor, arayıp fiyat alabilirsin.

şimdi arıyorum

• www.arvento.com adresine bakabilirsiniz. henüz alım yapmadıysanız. ben kullanıyorum ve çok menunum evet piyasa fiyatlarının biraz üzerinde ama bu iş yazılım işi servis olayıda harika bir çok firma sadece gsm hattı satıyor araç takip değil bu yüzden yatırım yapılan şeye iyi bakmak lazım.
  • Konu eski ama yazıyım dedim ben de. Eski çalıştığım yerde tüm araçlarda Arvento vardı. Son olarak Arvento IMT 14 taktılar. GRS üzerinden veri gönderimi yapıyor. İnternet bayisi olduğu için Turkcell hat kullanıyorlardı. Hız, güzergah, bulunduğun mevki, kontak açma kapama standart olarak mevcut. Ekstra olarak kapı açma kapama takibi dahi yapabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sistem konum bilgisini GPS uyduları vasıtası ile toplar ve bu konum bilgisini ve diğer yükseklik gibi bilgileri belli paketler halinde sunuculara iletmektedir.
    Sıcaklık, kontak, kapı ve diğer haberleşme birimlerinden almış olduğu verileri iletmektedir.
    En önemli konu ise rölanti bilgisidir.
    15 dk. rölantide bekleyen araç yılda 2 depo benzin harcar.
    Rölanti süresinin uzaması aracın motoruna zarar verir.
    Rölanti süresinin uzaması araçların çevreyi kirletmesine katkı sağlar.
    Araştırmalar 15 sn. üzeri bekleme yapılacağında kontağın kapatılmasının aracın yeniden çalıştırılmasından daha fazla benzin harcadığı kanıtlanmıştır.
    Araçlara takılan acil durum butonu ile durum bilgisini sunucuya iletebilmektedir.
    Tanımlanan bölgelere giriş ve çıkışlar bu sistem sayesinde bulunabilir.
    Hız limitlerini aştığında sistem uyarı verecektir.
    Aracın kontaksız çalıştırılması, çalınması, çekilmesi gibi bilgiler anında bildirilir.
    Araç içi kamera ile resimler aktarılabilir.
    Özellikle kiralık araçlardaki uzaktan durdurma özelliği ile araç durdurulabilir.
    Aracın kötü kullanımı tespit edilebilir. Ani hızlanma, ani duraklama.
    Mesai saatleri içinde ve dışında aracın çalışma süreleri tespit edilebilir.
    Araç deposunda ki yakıt durumu anlık tespit edilebilmektedir.
    Sensörler ile araç sıcaklığı tespit edilebilir.
    Sensörler ile araç içindeki kapı, kaput, bagaj açıldı gibi bilgiler sisteme aktarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenoone -- 28 Temmuz 2012; 2:43:58 >

• Bu arada detaylı bilgi içinwww.kodfeed.com/ adresinde araç takip hakkında yazı dizisi bulunmakta. İnceleyiniz isterseniz. A'dan Z'ye araç takip ile ilgili bir çok teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu sistem sayesinde;
    Aracınızın nerede olduğunu an ve an görebilirsiniz. Geçmişe ait sefer raporlarını (kontak açıldığı andan itibaren kapandığı zamana kadar geçen süre sefer olarak adlandırılır) görebilirsiniz. Nedir bu raporlar? Aracınızın nereden nereye kaç dakikada gittiğini (harita üzerinden de kullandığı güzergahı simülasyon olarak görebilirsiniz) öğrenebilirsiniz. Bu sefer sırasında kaç dakikayı rolanti de geçirdiğini ve bu rolanti süresini nerede geçirdiğini, ne kadar yakıt harcadığını (yakıt sensörü sayesinde % olarak) öğrenirsiniz. Kendiniz bir alan belirleyip (Örneğin aracınızın gün boyu levent bölgesinde olması gerekiyor.) aracınız bu alan dışına çıktığında direk alarm alırsınız. Veya girilmemesi gerek bir bölge belirlediğinizde ve bu bölgeye girildiğinde yine uyarı alırsınız. Sürücülere verilecek ip okuyucular sayesinde aracınızı kimin sürdüğünü öğrenebilecek, ona göre performans değerlendirmesi yapabilirsiniz.
    Ve belkide en can alıcı noktası; aracınızın isteğiniz dışında hareket ettiğini gördüğünüz anda eğer isterseniz anında motoru durdurabilirsiniz.
    Ayrıca; Kendi yazılımız olan haritamız sayesinde araca yerleştirilecek navigasyon cihazı ile tüm önemli noktalara (Banka,Hastane,Okul, Hatta bankamatik, ünlü restoran-cafeler... ki bu haritamız sürekli güncellenmektedir) en kısa yoldan ulaşımı sağlayacak, an ve an güncellenen trafik kontrolü sayeside trafiği çok olan güzergahlardan kaçınabilirsiniz.
    Kısacası iş gücünden, zamandan ve paradan tasarruf etmek isterseniz bu sistem sizin vazgeçilmeziniz olacaktır. Bizimle irtibata geçerseniz yerinizde tüm bu faaliyetler hakkında daha detaylı bir bilgilendirme yapabiliriz.
    Saygılarımızla...

• rhnnnn R kullanıcısına yanıt
    Kişisel aracım için takip sistemi taktırmak istiyorum.

İstediğim özellikler:
    -Motor blokaj
    -Ortam sesi dinleme / kaydetme
    -Gerçek zamanlı Araç takip
    -Son 24 saat içerisinde aracın gittiği güzergah, durduğu yerler.

Çok fazla kullanılan bir araç değil ancak aracımda bulunmasını istiyorum. Geçtiğimiz günlerde anahtarı alarak aracı çaldılar. Çok kısa süre içeriisnde yakaladık. Bu yüzden ne olur ne olmaz araçta bulunsun istiyorum. pm atarsanız cep numaramı verebilirim. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.