Şimdi Ara

araç satış ilanlarındaki kelimeler üzerine. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıkıntıdan kasıt geçim zorluğu, maaşlar yahut bu yıl tatile gidememe falan değil. Öyle bir sıkıntı yok çıkar onu aklından. Burada şair diyor ki "araç arızalı yahut hasarlı ama biz tamir ettirmek istemiyoruz, alan uğraşsın"...

E şimdi benim aracım diyelimki ufak tefek arızaları var. Yazmayayım mı ilana? Ufak tefek masraflarını saklayayım mı?

4. BAYANDAN, DOKTORDAN, MÜHENDİSTEN, ÖĞRETMENDEN, MEMURDAN, ASKERDEN SATILIK ARABA
    Araba ilanlarında meslek yahut cinsiyet belirtmenin ne gibi getirisi olduğu hala biliminsanlarınca araştırılmaktadır. Doktorsun da ne yaptın yani hararet yükselince serum mu bağladın hayır ne yaptın ne? Peki sen mühendis, 30bin bakımını kendin mi yaptın? Hey sen asker sen bununla operasyona mı gittin intikal mi yaptın canım kardeşim? Sen öğretmen huop! Öğrenci servisi mi çektin bununla nedir bu neyin peşindesiniz?

Meslek belirtmek "Ben memurum, arabayla evden işe işten eve giderim. Arada bir pinkik, eş dost ziyareti falan yaparım. Arabayı üzmem, hor kullanmam, yapacağım kilometre bellidir. Ayrıca yerim belli yurdum belli" imajı yaratmak için. Tabii ki bunun da suyunu çıkartıyorlar ama, esas kullanım amacı odur.

5. ARACIMIZ KESİNLİKLE ORİJİNALDİR

İlan verenlerin genelinin bilmediği bir nokta da; araca yapılan en ufak müdahalenin aracı orijinallikten çıkarıyor olduğudur. Yani ister kaputa ATATÜRK imza stickerı yapıştırın; ister aracın rengini tamamen değiştirin, ister jantları değiştirin; o araç artık orijinal değildir.

Orijinalden kasıt, kaza ve benzeri işlem yok demektir. Yoksa bir sticker yapıştırınca orijinallik bozulmaz. "Fabrikadan çıktığı gibi orijinal" derseniz o başka.

11. TAVAN DAHİL KOMPLE TEMİZLİK BOYASI VARDIR
    Aklı başında hiç bir araç sahibi, sırf temizlik olsun diye tavan dahil aracın tamamına temizlik boyası yaptırmaz. Bu ibareyi gördüğünüz an anlayın ki bu araç ya takla atmıştır ya da delinin teki, sahibine gıcık olduğu için aracı çizik içinde bırakmıştır ancak satıcı sizden bunu gizlemektedir.

16 yaşında aracım var. Tavanı dahil kaportasının çoğu yerinde ufak tefek gamzeler, dolu izleri, çizikler (Evet tavanda dahi) ve benzeri bir çok kusur mevcut. Sonuçta 16 yıldır trafikte geziniyor. Bir tek güneş yanığı yok. Şimdi ben bu arabayı bütçem müsait olsa boyatmaz mıyım? Binicisi isem boyatırım. Peki araç takla mı atmış olacak? Ya da ben mi deli olacağım?

Daha 21 maddenin bi 12-13 tanesine yazacağım var da... Neyse...

• Bende beğwndim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazanlardn ziyade

Keyfe keder satilik keyfe keder kazali keyfe keder pert bunlarida gordum ama arabasinda calismayan aksam olup bunu belirtmeyen ufak tefek kazasi olup soylemeyen cok bunlara uyuz oluyorum

• O degil de su resim fena olmus

Pazarlik arac basinda olur. Resim bangbrosdan alinti

araç satış ilanlarındaki kelimeler üzerine.   :)

• tatava yapma al geç

• bu kelimeleri sahibinden.comda yasaklasan ortada ilan kalmaz la

benim favorilerim:semtin gözebeği (haşat reno flash), istanbulun incisi (apaçi spec 96 civic), satma b€nii bashkasına, eLLerde gorür üzüLürsünnn... (genellikle şayin), Şéhrin dédikodusu ... (buda şayin), bebekler bebeği (izmir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 24 Haziran 2015; 18:19:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şeytanı ayrıntıda yakalamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

bu kelimeleri sahibinden.comda yasaklasan ortada ilan kalmaz la

benim favorilerim:semtin gözebeği (haşat reno flash), istanbulun incisi (apaçi spec 96 civic), satma b€nii bashkasına, eLLerde gorür üzüLürsünnn... (genellikle şayin), Şéhrin dédikodusu ... (buda şayin), bebekler bebeği (izmir)

Yaw şu "bebekler bebeği" diye başlık görünce acayip bi gülme geliyor bana. Genelde bmw ilanlarında oluyor

• apaçiyim ama honda bende

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Şeytanı ayrıntıda yakalamışsın

Siteyle alakam yoktur yalniz

• Benim favorim de;

İlgiden sıkılacaksın. Arabayı palyaço gibi yaparsan tabi gözler üzerinde olacak.

Aha fırından yeni çıktı;güzelim Gt'yi ne hale getirmiş yahu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-kocak-otomotivden-alfa-romeo-gt-otomatik-full-plusfull-218163299/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.