Şimdi Ara

Araç sahibi olmak artık lüks oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

ben her zaman 50 liralık alıyorum sorun olmuyor

yavaş yavaş zam geldiği için daha az km yaptığınıda anlamıyosun demi

• quote:

Orijinalden alıntı: frtpasali

quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Artan benzin fiyatları, vergiler, vs. arabayı ihtiyaç değil artık lüks ihtiyaç oldu. Eskiden de böyleydi. Sonra herkes araba sahibi olmaya başladı. Ama şimdi benzinli arabaya binmek bile zenginlik göstergesi olacak neredeyse.

Düzeleceğimize iyice batıyoruz.

peki neden millet doğuş otonun önünde kuyruğa girmiş? tüpgaz kuyruğu değil ya bu..

doğuşun ne alakası var şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

Orijinalden alıntı: frtpasali

quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Artan benzin fiyatları, vergiler, vs. arabayı ihtiyaç değil artık lüks ihtiyaç oldu. Eskiden de böyleydi. Sonra herkes araba sahibi olmaya başladı. Ama şimdi benzinli arabaya binmek bile zenginlik göstergesi olacak neredeyse.

Düzeleceğimize iyice batıyoruz.

peki neden millet doğuş otonun önünde kuyruğa girmiş? tüpgaz kuyruğu değil ya bu..

doğuşun ne alakası var şimdi

alanlara sor demek istemiştim.

• Valla ben baş edemez oldum...
    Yakıtı,Vergisi,Bakımı,Muayenesi,Sigortası,Kaskosu...........
  • Memleket bence gayet iyiyi gidio, durmadan elestirenler "genelde" tembel kesim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW'ci

Memleket bence gayet iyiyi gidio, durmadan elestirenler "genelde" tembel kesim..

senin ku yedin vardı değilmi?. Neyle aldın sen onu bakem? baban mı aldı yoksa?
  • Ben evlenmekten vazgeçtim. 2 taraflı masrafı kaldıracak gücüm yok. 3 çocuğu başka yerden bulsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Nisan 2012; 16:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

ben her zaman 50 liralık alıyorum sorun olmuyor

yavaş yavaş zam geldiği için daha az km yaptığınıda anlamıyosun demi

kinaye yaptık

• Arkadaslar belkı buradakı baska arkadaslarda bılıyordur.Ben unıversıteden gecen temmuz mezun oldum 1 sene dınlenıcegım dedım agustos gıbı ıse baslıyacagım stajım yuznden babamın odedıgı ssk yı staj sırketı odemeye basladı stajım bıttıkten sonrada babama odettırmedım.

Gelelım gunumuze belkı kımse farkında degıl ama suan herkes sıgorta adı altında en az 35 en fazla 212 lıra devlete borclanıyor bende basvurumu daha yenı yaptım ıse gırene kadar bun odemek zorundayım bıraz ınternette arastırın gelırı olamayan ınsanlara 160 lıra prım faturası 400 ıle 1000 lıra arası borclar cıkarıldı.Artık devlet parayı nereden toplayacagını sasırdı gercekten kotuye gıdıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW'ci

Memleket bence gayet iyiyi gidio, durmadan elestirenler "genelde" tembel kesim..

bugüne kadar hayatında kayda değer ne yaptın çok merak ediyorum çalışkan çocuk ?
  • BELÇİKA'DA GAZ DAĞITIM ŞİRKETLERİ ZAM YAPTI; HÜKUMET, HALKA "ÖDEMEYİN!" ÇAĞRISI YAPTI.
  • avrupada özellikle amerikada satılan araçların donanımlarına bakıyorum; alaşım jant, navigasyon
    ısıtmalı deri koltuklar vs..
    bir de bizimkilere bakın onlardan çok daha fazla para veriyoruz ve layık görülen;
    kapak jant basit konsol utanmasalar klima bile opsiyon olacak.
    yakıt fiyatlarına hiç değinmeye bile gerek yok.
    şimdi şöyle bir düşünüyorum ve halkına bunları reva görenlerin
    kahraman edasıyla dolaşmalarını içime sindiremiyorum.
  • Bu ülkede devlet halka, halk da devlete güvenmez. Devlet, özel vergileri kaldırsam ve kdv yi düşürsem, kimse bu ülkede vergi vermez, bu halktan ancak zorla alınır diye düşünür. Halk da fırsatını bulunca bu devleti sömüreceksin, nasıl olsa o da benim anamı ağlatıyor, adam gibi vergi versem bana hizmet olarak dönecek değil ya, baştakiler cebe indirecek diye düşünür. Temel problem bence budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_ankara -- 6 Nisan 2012; 16:52:55 >
  • Yok hocam temel problem birinin cebinden çıkıp diğerinin cebine girmesidir ;) Durmak yok yola devam, cehenneme kaç km kaldı şoför emmi?
  • çok sevdiğim arabamı satasım geliyor (yakasım gelmiyor çünkü benzin pahalı)
  • hesapladım aylık araç kullanma km mi 550 civarına düşürdüm gibi birşey

Almak bir dert binmek ayrı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

BELÇİKA'DA GAZ DAĞITIM ŞİRKETLERİ ZAM YAPTI; HÜKUMET, HALKA "ÖDEMEYİN!" ÇAĞRISI YAPTI.

Türkiye'de bırakın hükümeti,halk olarak toplanıp ödemeyelim desek adımız anarşiste çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

quote:

Orijinalden alıntı: tubul

BELÇİKA'DA GAZ DAĞITIM ŞİRKETLERİ ZAM YAPTI; HÜKUMET, HALKA "ÖDEMEYİN!" ÇAĞRISI YAPTI.

Türkiye'de bırakın hükümeti,halk olarak toplanıp ödemeyelim desek adımız anarşiste çıkar.

+1 ayrıca her türlü gazlı sopalı temiz bir destek gelir arkamıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Valla ben baş edemez oldum...
    Yakıtı,Vergisi,Bakımı,Muayenesi,Sigortası,Kaskosu...........

Otoparkı, Yıkaması, Eksoz Muayenesi, OGS/KGS'si, Trafik Cezası............. Liste uzun.
  • Yok abi ben araba almaktan vazgeçtim.
    Kafam rahat olur en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 6 Nisan 2012; 17:49:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.