Şimdi Ara

ARAÇ RENK DEĞİŞİMİ RUHSAT İŞLEMLERİ REHBERİ,İPUÇLARI (Kendim Yaptım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
13
Favori
132.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svshndr

Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.
    Ben farklı bir şey sorayım bilen cevaplasın. Benim aracım siyah renk ve beyaz kaplatmak istiyorum. Ama sonrasında tekrar siyaha cevirdiğimde tekrar ruhsatla uğraşmamak için ruhsata çift renk yani siyah beyaz yazdırmak istiyorum. Bir kaç parçasını siyah bırakacağım bu durumda.(Tavan, spoiler, marşbiyel gibi) Bunun içinde herhalde aynı işlemler geçerlidir diye düşünüyorum..

Tekrar siyaha cevirdiginde, arabanın hangi bölgelerinı beyaz renkte bırakacaksın? Kötü bır görüntü olusmaz mı?
  • güzel paylaşım tşk
  • Teşekkürler yazı için. Araç güzel olmuş.
  • benmde bir sorum olucak sıfır olarak aldıgımız aracımıza tavan filmi yada kaplaması ve cam filmi uygulaması yapmıslar.Aracın faturasında arac sıyah beyaz , ruhsatında ıse sadece beyaz gozukuyor.Herhangı olası bır cevırmede tavan kaplamasından dolayı sorun yaratırlarsan faturayı gosterıp yırtma sansım olabılırmı acaba:)ruhsata ıslenmesı gerekmıyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestlibres

benmde bir sorum olucak sıfır olarak aldıgımız aracımıza tavan filmi yada kaplaması ve cam filmi uygulaması yapmıslar.Aracın faturasında arac sıyah beyaz , ruhsatında ıse sadece beyaz gozukuyor.Herhangı olası bır cevırmede tavan kaplamasından dolayı sorun yaratırlarsan faturayı gosterıp yırtma sansım olabılırmı acaba:)ruhsata ıslenmesı gerekmıyor ama..

Fatura kale alınmaz. Ruhsata işli olmalı lazım. Ruhsata bakarlar.
  • tesekkurler sagolun:)
  • arkadaşımız gri aracının tavanını parlak siyah kaplatmıştı. çevirme esnasında, ruhsatta neden çift renk yazmıyor? diye ceza yedi.

ya söktürecek yada ruhsata işletecekti. ruhsata işletmeyi seçti....
  • Aradaşım Tavanı Folyo kaplatınca NEYE göre YASAK veya neye göre YASAK değil onuda belirtirmisiniz?

Birisi çıkmış Yasak değil demiş eyvallah sen yasamısın diyesim geldi fikrini belirt ama fetva vermeyin

YASAK DEĞİLSE NEYE GÖRE DEĞİL durumunu lütfen açıkça belirtin. Teşekkürler.

Ben aracımın tavanına folyo kaplaymayı düşünüyordum. Araç beyaz folyo siyah olacaktı. formu bir araştırayım dedim sağolsun bütün arkadaşlar bir şeyler yazmışlar iyice kafam karıştı. Serbest ruhsata işletmeye gerek yok diyen var neye göre dediği belli değil ceza yiyen var hangi maddeye göre neden ceza yediğini belirtmemiş. iyice kafam karıştı.
  • arkadaslar araci devir aldigimizda ruhsat yenileniyor. Ek masraf cikmamasi acisindan araci satin alacagimiz kisiyle anlasip once kaplatsak daha sonra ustumuze alsak bu durumda ruhsatin 2 kez degismesi masrafindan kurtulabilir miyiz?
  • Güzel paylaşım , bilgilendirdiğiniz için teşekkürler . Bu arada araba cillop
  • Çok gerilere gitmeden konuyu yukarı çekeyim biraz,tavan kaplama için arkadaş gerek yok yazmış ama sanırım 3 sene öncesine ait.
    Bugün hiç kimse bu konunun aslını bilmiyor sanırım ;
    Kimisi %20 üzeri için geçerli,%30 için geçerli,her halükarda yapılmalı,yapılmasına gerek yok,polis bağlar,yok bağlama hakkı yok ; sökmek için süre verir vs.vs.

bu konunun güncel hali ne bilen yok herhalde?
  • Çok güzel konu teşekkürler.

Ortalama bir araç kaplatma için ne kadar istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim çok teşekkür ederim, çok faydalı bir konu olmuş. Ellerine sağlık.
  • aracımın muayenesi bitiyor bu arada rengide degiştirsen , hepsi bir arada çıkarmı.. muayene ucretinden ve ruhsat değişim ücretinden baska bişey çıkmaz sanırım yapan varsa bilgi verirse sevinirim ...
  • Hocam faydalı bi konu olmuş emeğinize sağlık ama Eski rengi çok daha güzelmiş Alfa nın gerçi her renk yakışır Alfa Romeo ya orası ayrıda. O mavinin tonu hep favorim olmuştur
  • benim tavanımda cam tavan görünümlü folyo var. hiçbir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. muayeneden bile geçtim.
  • Peki aracı çift renk boyatabiliyormuyuz ? Muayene bir sorun çıkarmı ? Veya Ruhsatta işletebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Çok güzel konu teşekkürler.

Ortalama bir araç kaplatma için ne kadar istiyorlar?

1300 1700 arası
  • öğretmen olsan süper olurmus herşey gayet net eksiksiz kocaman bir alkış yürekten bir teşekkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah peugeot 107 aracım var tavanımın sağ üst tarafında kimyasal bir yanık var aldığımda vardı.boyatsam taklalı diyecekler bende beyaz şerit yaptırayım dıyorum boyası bozuk yer kapanacak şekilde.beyaz renk düşünüyorum ruhsata işletmeye gerek varmı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.