Şimdi Ara

araç önerisi / clio / pejo 301 / citroen c-elyse / fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senede 25bin km yapiyorum ortalama. 50bin tl civarı bütçe ile alınabilecek az yakan çok kaçan bir araç arıyorum. Kararsız kaldım yukarıda saydığım araçlar ile sınırlı değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiestayı eleyin, yerinden kalkmaya nazlanan bi araba

Ben 90 beygirlik clio tercih ederdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-Elysee sahibiyim hocam, sorun varsa sorabilirsin. Amacın A noktasından B noktasına gitmekse ve çok da bir beklentin yoksa alınır. Ama güvensiz araçlar.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    C_elysee ile 301 ı çok düşündüm ama her forumda bu güvensizlik iddiası var. Kastamonuda yaşıyorum soğuk memleket ne olacağı belli olmaz biraz geri plana gitti benim için o araçlar.

• hepsi hantal, zaten o fiyata oyle cok kacan bir araba da yok.
    1.3 d aveo al.
    donanım + tuketim + guvenlik = volvo
    performans = clio.
  • Hb Clio , sedan ise Celysse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Fiestayı eleyin, yerinden kalkmaya nazlanan bi araba

Ben 90 beygirlik clio tercih ederdim
    90 beygir clio nun ve ve diğerlerinin içinden geçer 1.4 70lik 1.5 75lik fiesta. 1.25 den bahsediyosan ona bişey diyemem. O hantal olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Clio - Egea - 301 Kararsızlık
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    He anam he geçer, kendi araban ya, 120 hp 1.6 mutlijeti de geçer senin fiestan

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

He anam he geçer, kendi araban ya, 120 hp 1.6 mutlijeti de geçer senin fiestan
    1.3 multijet egea tokatlıyo. 1.6 multijet egea ile 1.6 tdci fiestayı sahneye alabiliriz ama

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Egea tokatlarken şoförün haberi var mıydı peki

1.6 Egea ile 1.6 tdci fiesta bahsine varım, Egea geri viteste başlayacak ama, fiestanın belki şansı olur o vakit

Neyse komik sohbetti teşekkürler, 14 saniye 0-100'ü olan aracın ile iyi tokatlamalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Şubat 2019; 23:58:16 >
  • Şöförün haberi var şirket şöförümüz kendisi

Tmm senin egea uçar kaçar boş muhabbet bunlar yollarda görüyoruz uçan kaçan egea ları adamlar arabayı yolda tutabilmek için ter döküyo

• Clio olabilir ama dikkat etmek gerek genelde hepsi filo aracı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki lpg li 1.6 cruze nasıl olur bunların yanında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

90 beygir clio nun ve ve diğerlerinin içinden geçer 1.4 70lik 1.5 75lik fiesta. 1.25 den bahsediyosan ona bişey diyemem. O hantal olabilir.

Alıntıları Göster
    70 lik Fiesta, 90 lik Clio nun nasıl içinden geçiyor onu anlamadım ? Clio park halindeyken mi solluyorsun arabayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 3 Şubat 2019; 12:27:56 >
  • 1.3 dizel corsa bile hantal geldi bana. 75 hp 170 tork olmasına rağmen. 1.5 sene sabredemeden sattım. Tamam yakıtı çok iyi ama çekiş şehir içinde 2 bin devir altında adamı kanser ediyor. Marka önemli değil bence. Ne aşırsan al ama en az 1.4 atmosferik motor al. Yaris ve jazz 1.3 olabilir. Çünkü 99-102 hp. 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 bundan sonra hayatta almam. Dizellerin tork mork hikaye. Şehir içinde dönüşlerde ve sıkışık trafikte 2 bin devir çeviremiyorsun ki. Turbo da 2bin devirin üzerinde kendini gösteriyor. Şimdi dizelciler ve tsi ciler gelecek, yok öyle değil falan diyecekler. Sakın inanma.

• Bana göre Alınabilecek b sınıfı araçlar. 1.4 corsa, ibiza, polo, fiesta, i20, punto veya 1.3 yaris, 1.3 jazz, 1.5 jazz.
    0.9, 1.0,1.1, 1.2 atmosferik ve tubo benzinli be dizel tüm arabalrı kesinlikle BEN almam. Ben bunu tavsiye ediyorum.

• Baktığımda 1.6 ibiza da alabilirmişim gibime geliyor güvenlik testlerinde benzerlerine oranla iyi seviyede sürüşü konforu vs nasıl acaba?

• 301 ve C-Elyze aynı araç zaten nerdeyse. Şehir içi atak, hafif, az yakan araçlar. Güvenlik soru işareti. Üstelik beyaz renk olursa şirket aracı görüntüsü negatif.

Ben olsam Clio 4 alırdım.
  • 70lik fiesta 90lık clioyu geçemez boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok.

fluence de bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Alıntıları Göster
    Forumdaşım çok geçtin; biraz geri gel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.