Şimdi Ara

Araç Önerisi bütce 30.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar yaza doğru arabamı değiştirmek istiyorum suan kullandıgım arac getz 2005 model 1.3 gls

Suan ögrenciyim aynı zamanda da part tıme calısıyorum , yalnız yazın mezun olucağım inş ve mezun olana kadar da 3-5 bısı bırıktırmeye çalışıyorum. Mezun olduktan sonra arabayı satıp ustunudekredı ıle tamamlayıp 30000 cıvarı bısı almak ıstıyorum.

Önceliklerim:
    kesinlikle dizel olmayacak
    bezinli tsi motorlar tercih ediyorum yalnız 1.2 tsi ya da 1.4 tsi yada 0.9 turbo vb. ( hiç biri olmazsa 1.6 atmosferık son tercıhım olacak)
    otomatıkte tercıh etmıyorum manuel olacak.
    yılda max 13000 km yaparım.
    acıkcası genc oldugum ıcın bıraz performanslı olması tercıhımdır.
    donanımsal olarak da orta duzey esp abs bluetooth navıgasyon vb.
    birde mumkun oldugunca az yaksın performanslı kullanmadıgım zamanlarda

edit:
    mezun oldum sonunda arkadaslar ısede basladım artık arabanın degısme vaktı geldı :) öncekı yazdıklarımdan değişik olarak 3 kapalı spor bır aracta alabılırım . aklımda astra gtc 1.6 atmosferık var . sızın önerebılecegınız ıkıncı elıde kuvvetlı araclar nelerdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 18 Haziran 2013; 23:39:18 >

• O fiyata cruze alip lpg taktirabilirsiniz.

Bu arada niye dizel ve atmosferik istemiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

O fiyata cruze alip lpg taktirabilirsiniz.

öncelikle yorum ıcın tskler. cruze bır ara dusundum ama genel olarak cruze sevılmıyor sanırım nedenını tam olarak bılmıyorum :)

acıkcası dizel arac hem fıyat farkı var hem 2. el alıcam ve bı sorun cıkarsa bana masraf cıkartmasın hemde yılda 13000 falan yapıyorum max.

atmosferik içinde biraz performanslı ıstıyorum acıkcası getz kullanıyorum 2.5 senedır ve artık sıkıldım yanı :) şöle arada bastımmı gıtsın ıstıyorum ama duruma gore belkı atmosferıkte tercıh edebılırım.

1.6 motor ustu mtv yuksek ondan 1.6 altında en uygun tsilar gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 20 Nisan 2013; 13:38:41 >
  • up :) yorumlarinizi bekliyorum :)

• Ibiza 1.4 alabilirsiniz 28bin gibi bi sıfır fiyatı var

• 2008 model civari C4 alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

2008 model civari C4 alabilirsin.

aklımda hıc yoktu ama atmosferikler için listeye konulabilir.

performansı yakıtı vs nasıldır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    geçen ay açıldı
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cruze'a lpg takılmıyor biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

yalnız lpglı ılanlar sahıbındende mevcut ama takılıyor mu takılmaz mı orasını bılemıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

quote:

quote:

yalnız lpglı ılanlar sahıbındende mevcut ama takılıyor mu takılmaz mı orasını bılemıcem

Eskilerine bilmiyorum ama şuan 0 olanlar euro 5 olduğu için takılmıyor duydum

• quote:

up :) yorumlarinizi bekliyorum :)

Açıklamalarınızı okuyunca direk aklıma Seat LEON geldi. Bu fiyata tahminimce 2008+ model bi tane bulunabilir. Hem 1.4 TSI motor, hem de genç işi...
  • quote:

quote:

nerden uydurmuşlar anlamıyorum...

takılıyor hatta çok uyumlu sistemler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

up :) yorumlarinizi bekliyorum :)

Açıklamalarınızı okuyunca direk aklıma Seat LEON geldi. Bu fiyata tahminimce 2008+ model bi tane bulunabilir. Hem 1.4 TSI motor, hem de genç işi...

leon aklımda olan araclar arasında ama ıbızanın 2010+ modellerı de o fıyata alınabılıyor . Ibıza ıle leonu kıyaslarsanız arada model farkı var oncelıkle ama ne gıbı artı eksısı olur ?
  • Bu tamamen tercih meselesi. Evet, aralarında 2-3 yaş fark olur ama en önemlisi leon C, İbiza B sınıf bir araç. Leon daha oturaklı görünüyor, 2. eli daha iyi, daha performanslı... kullananlara kıyaslatırsanız daha net bilgiler edinebilirsiniz.
  • quote:

Bu tamamen tercih meselesi. Evet, aralarında 2-3 yaş fark olur ama en önemlisi leon C, İbiza B sınıf bir araç. Leon daha oturaklı görünüyor, 2. eli daha iyi, daha performanslı... kullananlara kıyaslatırsanız daha net bilgiler edinebilirsiniz.

o bakımdan dusunecek olursak haklısınız sınıf farkı var bı kere :)
    ama ne bılıyım ıkıncı arabam olacak ve ılkı 2005 modeldı bunuda almısken en azından 2011 civarı bısı alayım fıkrı daha cok mantıgıma yatmıyor degil bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum acaba :)
  • quote:

quote:

Bu tamamen tercih meselesi. Evet, aralarında 2-3 yaş fark olur ama en önemlisi leon C, İbiza B sınıf bir araç. Leon daha oturaklı görünüyor, 2. eli daha iyi, daha performanslı... kullananlara kıyaslatırsanız daha net bilgiler edinebilirsiniz.

ama ne bılıyım ıkıncı arabam olacak ve ılkı 2005 modeldı bunuda almısken en azından 2011 civarı bısı alayım fıkrı daha cok mantıgıma yatmıyor degil bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum acaba :)

İbiza alırsanız kesinlikle mantıksız bir tercih yapmış olmayacaksınız. genç işi, performanslı, TSI falan diyince Leon önereyim dedim. yüksek model istiyorsanız ve TSI dışına da çıkabilirim derseniz 2010+ Astra H da düşünülebilir.

• quote:

quote:

quote:

İbiza alırsanız kesinlikle mantıksız bir tercih yapmış olmayacaksınız. genç işi, performanslı, TSI falan diyince Leon önereyim dedim. yüksek model istiyorsanız ve TSI dışına da çıkabilirim derseniz 2010+ Astra H da düşünülebilir.

tskler yorumlarınız için :) bir sey sorucam su dsg olayı hakkında fıkrınız var mı sorunlu falan dıyorlar?
    sırf o yuzden almak ıstemıyorum ıbıza leonda manuel var sanırım leon daha mantıklı gelıor :)

bırde astra yenı modellerı sanırım j idi çok hosuma gıdıor ama fıyatları cok ucuk kacık :D eskı kasalar bıraz daha uygun ama her yerde onlar var sıktı artık :D

• Hiç kullanmadığım için DSG olayı hakkında ne söylesem boş. Bende sizin gibi sadece okuduğum ve duyduğum kadarıyla biliyorum. Kimisi çok memnun kimisi sorunlar yaşadığı için çok şikayetçi... Ben otomatik araç sevmediğim için kafam rahat:) Bu tür şeyler için kullanıcılarından bilgi almak lazım. Astra J ler evet çok güzel ama limitinizi aşıyor işte:) Siz bence leon'u tekrar düşünün
  • c4 lpg iyi gider
  • 3 senedir c4 kullanıyorum brc taktırdım.. su ana kadar bi sıkıntı yaşamadım. donanım olarak bu aracı f/p oranı olarak geçebilecek aracın olduğunu düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.