Şimdi Ara

Araç öneri tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, mevcutta 1.3-1.4 milyon bütçem var. Kredi imkanı zorlayarak w212fl kasa e180 düşünüyorum çünkü araç gerçekten hoşuma gidiyor ve aklımda yer eden bir araç. Ancak aklıma takılan konu kredisiz olarak bütçeme uygun w204fl kasa c180 mi baksam diye düşünüyorum ancak temizlerine yüksek fiyat istenilince kararsız kaldım. Gönlümde yatan araç e250 ancak daha uygun fiyatlısı olan e180 bakabiliyorum bütçeye göre.

Danışmak istediğim konu kredi çekmeden daha güncel araçlar bulabiliyor olmam. Civic baktım ancak yol sesi alıyor deniliyor. Accord güzel araç ancak piyasası ağır. 508 de öneriliyor o fiyatlara ancak o da accord ile aynı kaderi paylaşıyor. Superb ve passat baktım ama onun da temizleri yüksek fiyata satılıyor. Baktığım araçlar arasında genellikle bunlar var. Ancak dediğim gibi hiçbiri beni e kasa mercedes kadae heyecanlandırmıyor. Akıl ve gönül ayrı şeyler söylüyor. 2017 temiz superb parasına zorlayıp 2014 e180 bulunabiliyor. Biraz uzun boylu olduğum için b segment araçlara bakmıyorum. Corolla hybrit ve megane da değerlendirdim ancak hiçbiri tatmin etmedi. Sizce 10-11 yaşlarında e kasa mı mantıklı olur yoksa diğer saydığım 5 yaşlarında araçlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben w204fl sahibiydim. Piyasası son zamanlarda arttı ne hikmetse. 1.2 max ederi olmalı. Yerinizde olsam temiz bir e180 denerdim. Zaten aynı motor, motoru problemsiz gönül rahatlığıyla alınır şanzımanda öyle. Araba teknoloji namına birşey sunmuyor donanım evet zengin fakat teknoloji fakiri. Safi kalite ve konfor için alın rahat rahat biner değerinde satarsınız. Bu arada e180 o motor ile gitmiyor ama maalesef yakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Evet temiz bir e180 ben de düşünüyorum şu anda. Çevremde çok 10 yaşında arabaya o para verilmez diyen var ama sanırım dinlemeyeceğim. 2017 model temiz civiclere bile 1300 lira istenilen seviyeye geldik. Şu anda suni bir yükselme var gibi görüyorum. Araç satılmamasına rağmen fiyatlar yukarı çıkıyor. 24 Temmuz toplantısında açıklanacak faiz kararından sonra daha yukarı gider diye de düşünmüyor değilim.

Teknoloji konusunda ise ben araçlarda çok teknoloji seven biri değilim. Tesla ekran büyük, kocaman paneller bana arabada çok abartı geliyor açıkçası. Standart donanımlar yeterli geliyor multimedya ekranı, navigasyon ve bluetooth bağlantısı ki bunlar baz modellerde bile var.

Peki hocam diğer düşündüğüm modeller için ne diyorsunuz? Siz yeni ve güncel ama segment olarak daha düşük arabalara ne dersiniz?

• mkul61 M kullanıcısına yanıt

Temiz , bakımlı bir e180in her zaman piyasası olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Suv ? (Tercih Yardım)
    6 yıl önce açıldı
    Araç tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.