Şimdi Ara

Araç nasıl bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pek fazla birşey yazılmamış,fiyat model ve km sine göre uygun mu yardımlarınız için teşekkürler.
    Tramer sonucunuda yazan olursa çok iyi olur. İyi forumlar...

• Öncelikle tramer kayıtlarına sizin bakmanız gerekir, kimse burada para harcamaz sizin merak ettiğiniz araç için.

69000 km'de olmasına ihtimal vermiyorum aracın.

Ayrıca ön panjurun siyaha boyatılması da aracın hor kullanılmış olabileceğinin göstergesi
  • m.C.k. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Haklısınız ben zaten ücret olmadan bakılan bir yer varsa ordan bakabilir diye düşündüğüm için öyle yazmıştım. E-Devlet şifrem olmadığı için yani. Teşekkürler tekrar..
  • 2005 model dizel bir aracın km'si 69.000de olunca insana direk acaba km'sini düşürdüler mi ihtimali geliyor. Ancak araç sahibi belki fazla kullanmaya zamanı olmadı veya sadece şehir içinde kullandı. Bu tür ön yargılardan artık kurtulmalıyız diye düşünüyorum. Bu işin altında hemen bir art niyet aramak çok yanlış. Eğer aracı ciddi düşünüyorsanız öncesinde bir servise gösterirsiniz.
  • Bu araba şekil irtibarıyla canlı bir bomba kilometresi 250.000 km civarından aşağı değildir satılamadığı için bayandan takdiği ve kilometre düşürülme yoluna başvurulmuş.
  • araba yıkık durmuyor mu yahu?
  • Ben beğenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu o fiyata gidin sıfır benzinli araçlardan alın. Araba ölmüş de ağlayanı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Millet sıfır araba fiyatlarına laf ediyor ama şu ikinci el arabaları ve fiyatları görünce gülüyorum genelde.

O paraya gidip sıfır km benzinli araba almak varken ne diyeyim, her tercihe saygımız var...

Aynen ikinci el coşmuş. Sıfır araçlar daha mı ucuz ne? Yada insanlar tok satıcı...
  • Araba okeye dönüyor gibi görünüyor.
  • Bi arkadaşım ciddi ciddi düşünüyordu. "Arama bi foruma yazayım" dedim. Faydalı oldu şimdiden teşekkürler..

Bende incelerken arka tamponun tam oturmadığını farkettim. Ön tamponda da sanki farın altı ayrık gibi.
  • valla ne yalan söyliyim jant a cant mp3 e ep3 diyen adamdan ben araba almam, foruma yazmıyor ki şu ilan verirken zahmet edip 2 cümleyi doğru yazmaya zahmet etmeyen adam arabada neyi doğru yapıyordurki, arayacaksın nesi var nesi yok diye soracaksın doğru düzgün cevap bile alamayacaksın tahminen, dürüst adam herşeyini yazar arabanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bu araba şekil irtibarıyla canlı bir bomba kilometresi 250.000 km civarından aşağı değildir satılamadığı için bayandan takdiği ve kilometre düşürülme yoluna başvurulmuş.

Sanki bana da öyle geldi.
    Ayrıca bu paralara (ustune birkaçç bin) yüksek model Fiat bravo 1.6 multijet varken bunun yüzüne bile bakmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 tdi bineceksen suberbye bin barı.
  • Kilometre çok sırıtıyor.
  • kilometresinin orijinal olduğuna ihtimal vermiyorum + araç hor kullanılmış + açıklamadan belli ne olduğu
  • altına imza atıyorum yazdılarınızın.
  • Teşekkürler. Aracı almaktan vazgeçti arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

http://www.sahibin...146545212/detay

pek fazla birşey yazılmamış,fiyat model ve km sine göre uygun mu yardımlarınız için teşekkürler.
    Tramer sonucunuda yazan olursa çok iyi olur. İyi forumlar...

araç çok yorgun görünüyor 200 binden aşağı değil ayrıca arka koltuk döşemelerine col cocuk yada it kopuk leş etmiş... ben bu tarz bir arabayı kesinlikle sorgulamazdım bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.