Merhaba aracım Dacia Logan 1.4 benzin lpg sıralı sistem bir araç. Aracım 1 ay öncesine kadar yolda giderken vites değiştirince stop etmeler, akşam aracı bırakıp sabah çalıştırınca çalışmamalar, devirde dengesizlik, benzindeyken gaz yememe stop etme vs sıkıntılar yaşatıyordu. Bu 1 aydır herhangi bir problem yoktu fakat bundan 3 gün önce araç komple çalışmadı ve hemen hemen kaputun altındaki her şeyi elleyince araç çalıştı. Bugün ise yine aynı şey oldu ve araç çalışmadı. Motor soğuyunca hemen çalıştı benzin pompasından ise ses geliyordu. O sırada kaputta açıktı. Kaputu kapatınca rölanti düştü ve stop etti. Bir daha çalıştırınca hararetin 2 tik olduğunu fark ettim ve benzin pompasından da ses gelmiyordu. Ama lpg'ye geçince hiç bir problem olmuyor, benzine alınca stop ediyor. Krank sensöründen şüpheleniyorum ama ilk aracım, henüz 2 aydır kullanıyorum ve araç mekaniğine pek hakim değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqsez -- 26 Ağustos 2025; 1:6:15 > |