Şimdi Ara

araç lastik tamir kiti hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
17.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marketlerde satışlan araç lastik tamir kitleri nasıldır. aracım lpgli olduğu için istetmem bagajda çok yer kaplamakta. acaba 1 adet bu kitten bulundursam aracımda da istetmeyi eve çıkarsam nasıl olur sizce? bir de bu kitler lastiğe sıkıldıktan sonra lastiğin patlayan yerini onarmaktamıdır yani ayrıyeten daha sonrasında gene lastik tamircisine gitmek gerekiyormu?

• Bizim araçta lpg li.Bagajda yedek lastik iyi yer kapladığı için aldım bende.Lastiği çıkardım şimdi bagaj biraz daha açıldı.
    Bence iyi bir alet.Yalnız yarılmalara karşı etkisi yok.Sıktıktan sonrada lastiğin içide temizlenmesi gerekir.Bence şehir içi için iyi bir şey.
  • yedek lastiğin yerini tutmaz,arkadaşın dediği gibi yarılmalarda işe yaramaz ancak şehir içinde tercih edilebilir.uzun yola yedek lastik olmadan çıkmak bence risk.dağın başında lastik yarılırda kalırsanız tamir kiti falan kurtarmaz.
  • Arkadaşımın aracının lastiği uzunyolda patlamış. Lastik tamir kiti varmış onu sıkmış, en yakın lastikçiye kadar götürmüş. Fakat lastiği çöpe atmak ve çıkma lastik almak zorunda kalmış. Çünkü kullandığı kitteki sıvı lastiği kullanılmaz hale getirmiş. Bende almayı düşünüyordum, stepne taşıma derdi yüzünden bu olaydan sonra vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 26 Aralık 2011; 18:36:09 >
  • tam olarak anlıyamadığım şey bu kiti kullanarak hem yolumuza devam edip hem de kalıcı olarak lastik tamir mi edilmiş oluyor.. bir daha lastik tamir ettirmeye gerek kalmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlı

marketlerde satışlan araç lastik tamir kitleri nasıldır. aracım lpgli olduğu için istetmem bagajda çok yer kaplamakta. acaba 1 adet bu kitten bulundursam aracımda da istetmeyi eve çıkarsam nasıl olur sizce? bir de bu kitler lastiğe sıkıldıktan sonra lastiğin patlayan yerini onarmaktamıdır yani ayrıyeten daha sonrasında gene lastik tamircisine gitmek gerekiyormu?

istetme nedir?
  • bence LPG li araçlarda bu tarz STEPNE kullanılabilir.

http://www.ministepne.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Tamir Kiti kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

bence LPG li araçlarda bu tarz STEPNE kullanılabilir.

http://www.ministepne.com.tr/

ben aldım bundan gerçekten çok ince hiç yer kaplamıyo bagajda dikine sabitledim yer kaybı sıfır oldu
    Şehir içinde pek sorun olmaz stepne olmaması ama ben uzun yola çıkmadan evvel aldım ne olur ne olmaz diye
    150 tl ye aldım çok para ama eğer bir defa lastik yarılır yolda kalırsanız 150tl birkaç misliyle çıkar cebimden diyerek önlemimi aldım.

İnternette millet ikinci eline 150 lira istiyo bunların ben sıfırını 150 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 26 Aralık 2011; 19:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BARRACUDAY

Arkadaşımın aracının lastiği uzunyolda patlamış. Lastik tamir kiti varmış onu sıkmış, en yakın lastikçiye kadar götürmüş. Fakat lastiği çöpe atmak ve çıkma lastik almak zorunda kalmış. Çünkü kullandığı kitteki sıvı lastiği kullanılmaz hale getirmiş. Bende almayı düşünüyordum, stepne taşıma derdi yüzünden bu olaydan sonra vazgeçtim.

mesela benim aracım da (yeni chevrolet aveo) yedek lastik koymamışlar yerine lastik tamir kiti var.Bunların kullanma kılavuzunda da yazıyor kullandıktan sonra lastiği çöpe atın diye.Lastiği çöpe atmıyacağınız tamir kitleri de var ben ondan almak istedim ama babam stepne alalım daha mantıklı dedi ve lastikçiden 3000 km kullanılmış demir jantlı lastik +bijon anahtarı+kriko'yu 100 tl'ye aldık.

Bahsettiğim lastik tamir kiti mesela şöyle bişey :

yorumları okuyun genelde alanlar memnun,lastiğe sıktıktan sonra tamirciye gitmeyen bile var.

• Stepne demek istemiş arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önerebileceğiniz lastik tamir kiti var mı?
  • İnternette bir sürü marka satıyo, hem de çok ucuza. Bence çok da işe yarıyor, lastiğe yama özelliği özellikle süper.
  • Tamam anladım ben de işte kullanmak istiyorum, ama bi kaç markadan aldım kullanımı zor geldi. Kolay ve pratik bildiğiniz bir marka yok mu?
  • bauhouse da patlak önleyici diye satılan başka bir ürün daha satılıyor.
  • Ben de yeni katıldım, şu an iş yerindeyim sevgilimin arabasında bi tane var ama adını hatırlamıyorum. Öğrenince buradan yazarım. Bi kere beraberken lastiğe bişey girmiş ve lastik inmişti. O aleti kullandık ve idare etti bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olricmiss

Ben de yeni katıldım, şu an iş yerindeyim sevgilimin arabasında bi tane var ama adını hatırlamıyorum. Öğrenince buradan yazarım. Bi kere beraberken lastiğe bişey girmiş ve lastik inmişti. O aleti kullandık ve idare etti bizi.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Defalarca kullandım bu spreylerden. Kullandıktan sonra lastiği çöpe atma saçmalığını ilk defa duydum. Köpüğü temizlemeye üşenen lastikçilerin uydurması olabilir. Ayrıca lastiği tamir falan etmez. Sadece lastikçiye kadar sizi götürü o kadar. Yarılma durumlarında işe yaramaz. Dikkat edilmesi gereken konu lastik tamamen inmişse, spreyin tamamını sıktıktan sonra kompresörle hava basmanız gerekir. Yoksa etkili olmaz.
  • Ben de ilk defa Sonax diye bir markayı kullandım, şimdi de araba da Carpex diye bir marka var. Kolay pratik ucuz gibi. Piyasada seçenek çok ve hepi ucuz. Alsanız zararı olmaz.
  • Erkek arkadaşım da galiba Carpex var ama nasıldır bilemiyorum, ucuz galiba bir sigara parası:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.