Şimdi Ara

Araç kiralayarak Bosna Hersek ve Sırbistan turu-Sınır geçişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Mayıs ayında Saraybosnadan araç kiralayarak bosnayı gezip birkaç günlüğüne de belgrada uğramayı düşünüyoruz. Aracı yolcu360 üzerinden Budget firmasından kiraladık. Sormak istediğim konu şu: Araç kiralama esnasında ve Bosna-Sırbistan sınırından geçişte ekstra ücret ödemek durumunda kalır mıyız? Bu ücretler çok fahiş fiyatlar mı? ekstra evrak bulundurmalımıyız? (kısacası ne yapmam gerekiyor ??). Yolcu 360 bununla ilgili Budgetla görüşmemi söylüyor ama firmayla iletişim kurmam çok mümkün görünmüyor şu aşamada. Yakın zamanda böyle bir tecrübesi olan varsa yardım edebilir mi?




  • Peki green kart sigortasını aracı kiraladığımız şirketten mi yaptıracağım yoksa başka bir yerde mi? Cevabınız için teşekkürler.

  • The return location must be in the same country unless specified and authorized at pick up of vehicle, in this case a charge, dependent on distance will apply. 

    Fee: .50 EUR per km. Cars cannot enter Kosovo, Albania, Greece.


    Budget Bosna ofisinin kiralama sözleşmesinde yazan bilgi; Kosova, Arnavutluk ve Yunanistan'a giremiyorsunuz.

    Onun dışındaki ülkelerde km başına 50 Cent ücret alıyorlar. Bu şekilde çok pahalıya gelir. Başka bir firmadan kiralamanızı tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.