Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
327
Favori
487.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • enterprise prime %50 indirimli yardımcı olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Kasım 2017; 11:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    budget tan 3008 kadjar alacaktım onlar yoktu yerine tsi dsg comfortline Passat verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmaya göre hocam, şuan en uygunu enterprise gibi gözüküyor.

    Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar

    Enterprise prime kampanyası ile 127 TL'ye geliyor günlüğü.

    Budget red kampanyası ile 130 TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

    Trendline yazıyor hocam.



    Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar

    boşline yani hocam kısaca :)




  • Arkadaşlar avisten daha önce sorunsuz bir defa araç kiraladım, yeni çıkarttığım kredi kartı ile, üstünden 1 yıl falan geçti, kart gecikmeye girdi vs, şimdi tekrar kiralasam kredi notunu kontrol edip red verme durumları var mı? kiralayıp kiralayamayacağımı nasıl kesinleştirebilirim? birde kartın borcunu tamamen tek seferde ödesem bu findeks notu yükselir mi?
    Ek olarak findeks notuna bakmadan araç kiralama imkanım olan bir şirket var mı?
    İnternetten sadece ilk defa kiralamalarda bu findeks notu kontrol ediliyor diye duydum ama kesinleştirmek istiyorum.
  • Hocam bildiğim kadarıyla enterprise bakmıyor ama tam emin değilim. Akbank yada Halkbank müşterisiyseniz findeks notunuza ücretsiz bakabilirsiniz. Yoksada bkmexpress ile 1 TL'ye bakabiliyorsunuz kampanya vardı. Eğer kart 1 defa falan gecikmeye girdiyse yani son ödeme tarihini geçtiyseniz pek birşey olacağını zannetmiyorum. Ama borçlar takibe alındıysa sorun olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 30 Kasım 2017; 0:40:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

    Hocam bildiğim kadarıyla enterprise bakmıyor ama tam emin değilim. Akbank yada Halkbank müşterisiyseniz findeks notunuza ücretsiz bakabilirsiniz. Yoksada bkmexpress ile 1 TL'ye bakabiliyorsunuz kampanya vardı. Eğer kart 1 defa falan gecikmeye girdiyse yani son ödeme tarihini geçtiyseniz pek birşey olacağını zannetmiyorum. Ama borçlar takibe alındıysa sorun olabilir.

    Anladım hocam, peki findeks notunun en düşük kaç olması gerekiyor avis ve benzeri firmalar için?
  • Net bilgim yok fakat 1000 ve altı puan en riskli konumunda oluyor. 1000+ puanda sorun olmaz heralde diye düşünüyorum. Ayrıca bizimde kiralamamız oldu karta 2000 TL civarı borç vardı ve ödeme gecikmişti kiralama yaparken.
  • yillik 1000 TL gibi fiyata nerden kiralayabilirim. bebek var araba lazim. merdivenalti tiplere bulasmak istemiyorum. aracin modeli dusuk olsa da olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter61


    quote:

    Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

    Hocam bildiğim kadarıyla enterprise bakmıyor ama tam emin değilim. Akbank yada Halkbank müşterisiyseniz findeks notunuza ücretsiz bakabilirsiniz. Yoksada bkmexpress ile 1 TL'ye bakabiliyorsunuz kampanya vardı. Eğer kart 1 defa falan gecikmeye girdiyse yani son ödeme tarihini geçtiyseniz pek birşey olacağını zannetmiyorum. Ama borçlar takibe alındıysa sorun olabilir.

    Anladım hocam, peki findeks notunun en düşük kaç olması gerekiyor avis ve benzeri firmalar için?

    garentada 800 puan üstü istiyor sitesinde kiralama aşamasında yazıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    yillik 1000 TL gibi fiyata nerden kiralayabilirim. bebek var araba lazim. merdivenalti tiplere bulasmak istemiyorum. aracin modeli dusuk olsa da olur.

    yıllık 1000 tl imkansız gibi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn


    quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    yillik 1000 TL gibi fiyata nerden kiralayabilirim. bebek var araba lazim. merdivenalti tiplere bulasmak istemiyorum. aracin modeli dusuk olsa da olur.

    yıllık 1000 tl imkansız gibi hocam

    Hocam sanırım yıllık sözleşme ile aylık 1000 TL diyor arkadaş.
  • Evet aylık 1000 lira. 12 aylık sözleşme ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir günlük araç kiralaması oluyormu pazar düğün var konvoy icin sabah alıp aksam teslim edeceğimiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    avis tarzı kurumsal firmaların internet sitelerinden 3-5 gün önceden kiralayıp alabilirsiniz..

    Sıkıntı olmaz..
  • Günlük 99 TL'den Linea dizel kiraladım, bonus - maximum 6 taksit yapıyorlar.
    https://www.eurocarturkiye.com/fiyatlar
  • Kiralık araçla kaza yaptım.

    Allah göstermesin ama başınıza gelirse hem yardımı olur hemde kiraladığım firma hakkında bilgi vermek istedim..

    Ne zamandır bu konuya; başımdan geçen olayı yazacaktım ama sürecin takibinde sıkıntı çıkarsa sonradan ekleme yapmamak herşeyi bir kerede bildirmek istedim. Öyleki kiralık araç ile kaza yapıp 7 ay sonra evine fatura yollayanlar dahi olmuş okuduğum konularda..

    Başımdan geçeni ayrıntısıyla paylaşmak istiyorum.

    İstanbul içinde beni idare eden aracım var, konu komşu arkadaşlarımdada istersem ödünç bulabileceğim araçlar var. Koca yıl, 15 günü bekleyipde yollarda, ailem ile sıkıntı çıkmasın diye yaklaşık 10 yıldır araç kiralarım.
    Etrafımdaki insanlar, senin paran çok, parayı neden sokağa atıyorsun, kendi arabanla git, al benim arabamı banada bişeyler verirsin tarzı cümleleri her araba kiralamamdan önce duyarım..

    Zengin birisi değilim, Askeri ücretin biraz üstüne çalışan işçiyim. Herkezin bi sefası zevki var ise, bende koca bir yıl çalışıp biriktirip, ailem ile tatilde yiyorum.
    Benim için araba kiralamada en önemli nokta kurumsal olması, fiyatta diyeniniz vardır belki ama inanın başınızdan kötü durum geçince hak veriyor insan. Şimdi mahalle arasındaki rentegarcı abime sorsan en krumsalı benim der ama Allah düşürmesin ellerine.

    Haziran yada temmuz gibi Avisin sitesinden yanlış olmasın net hatırlamıyorum 21 ağustosa opel astra araç kiraladım. Günü geldiğinde sabah 9 gibi aracı aldım, eve dönüp ailemi ve yanımıza alacağımız eşyaları yükleyip Sinoba doğru yola çıktık.
    Her yıl gittiğimdem yolu iyi bilirm, yola çıkmadan taa bir ay önceden yol esnasında; nerede duracağımı, nerede vakit geçireceğimi, nerede mola vereceğime hangi benzin istasyonunda benzin alacağıma kadar, hatta hatta bir iki gün kala hava durumuna ve yol çalışmalarına kadar bakarım incelerim.
    Kargı-Saraydüzü arasında bir yol var,bilen bilir tek şeritli ama çok geniş.Yolun ilerleyen yerleri çok virajlı ama kaza yaptığım yer daha 3 yada 5. kilometresi. O yola girdim, çoluk-çocuk güle oynaya ilerliyorum, 500 metre ileride sol şeritteki çelik bariyerin hemen yanında bir köpek gördüm, çoçuklar biraz heyecanlansın diye bakın ileride tilki var dedim. Yok yok köpek deselerde, ben iddaa ediyorum, amacım onlar kazansın sevinsinler işte. köpeğe 20 yada 30 metre kala hızım 80 den, 40 yada 50 ye indirdimki, ben hala iddaada bulunacam köpeğe benzeyen tilki diye çocuklara.
    Nasıl oldu ise, muhtemelen köpek arkasında bişey hissetti, son sürat yola koştu karşıya geçmek için ve benim önüme atıldı. Çarpmamak için sağa kırdım, amacım köpeğe çarpmayıp, köpek ile sağdaki bariyer arasından geçmek, ama köpek o kadar çok üstüme doğru geldiki bende arabayı komple ağdaki çelik bariyere sürttüm.
    Sürtmemle arabanın içinin toz duman olması bir oldu. ön sağ koltuktaki 3 hava yastığı açıldı. Fakat köpeğe vurmamıştım.. ( Bu olayı anlattıklarımda eşe dosta, keşke köpeğe vursaydın diyorlar ama o anki refleksle yine aynısı olsa yine sola atarım diye düşünüyorum kendim)
    O toz duman ile 4-5 metre gidip sağa çektim, indim aşağı ne bir araç geçiyor ne insan var, dağın eteği..
    Çocuklarım sakindi ama eşim hava yastıkları açıldığından bayağı etkilendi.
    arabadan aşağı inip avisin yol yardımın aradım sıcağı sıcağına.

    Geçmiş olsun dileklerini iletip, bizim sağlık durumumuzu sordular.

    Herhangi bir durumun olmadığını, arabanın sağ tarafının komple çizildiğini, hava yastıklarının açıldığını ve yine sağ ön kapının çok zor açıldığını dile getirdim.
    Konum olarak tahmini nerede olduğumu sordular,

    Yolun ismini ve mevkimi belirttim.

    Oraya jandarmanın baktığını, jandarmayı aramamı, tutanak tutturmamı hemen akabinde onları tekrar arayıp yol yardımı ekibinin en kısa yerden bize araç araç temin edecekelrini söylediler.

    Jandarmayı aradım yarım saat içinde ekip geldi, araç başında ölçüm, fotoğraf ve alkol muayenesi yaptı.

    Jandarmada görevli memur sağolsun yardımcı oldu, kargı jandarmaya gidip tutanağı hazırladı. (Jandarma nereye gittiğimi sordu, uzak mevki olduğu için tutanağı, onlarla karakola gitmem halinde hemen vereceklerini izah etti. Aklınızda olsun tutanak için memurun peşini bırakmayın, bir gün sonrada verebilirler ama tutanağın üzerine atılacak eksik bir mühür yada imza dahi kasko şirketinin hasar bedelini size yansıtmasına sebep oluyor)

    Jandarmaya gittiğimiz anda ben tekrardan avisin ilk yardımını arayıp tutanağın hazır olduğunu söyledim. Anlaştıkları firma Çorum Osmancıktan geleceklerini bir çekici ile beraber bir ticari taksi yollayacaklarını söylediler. Zaten erken aradığımdan rapor hazırlanana kadar gelirler diye düşündüm öylede oldu. Başka bir sıkıntı daha vardı, onuda söyledim, 4 kişi olduğumuzu arabada çok eşya olduğunu bir taksiye sığamayacağımızı söyledğimde, hiç sıkıntı yok, isterseniz 2 ticari araç yollayabilecekelrini duydugumda o kadar rahatladımki.. Gerek olmadığını, cornet yada doblo tarzı yollamalarını rica ettim , sağolsun onayladılar.
    Çekici hasarlı arabayı yükleyip samsun opel servisine doğru hareket etti, bizde dobloya yerleştik, sinop merkezdeki evimizin kapısına kadar bıraktılar.
    Aklınızda olsun, çekici aracı yukledikten sonra arabayı aldığına dair belge verecek, o belgeyi kaybetmeyin, opel servisi istiyor, ben aldım kaybettim yada hiç almadım, bir gün sonra osmancık yol yardımından istedim sağolsunlar resmini yolladılar.
    Bir gün sonra sabah arayıp ulaşamasamda bana döndüler, servise giden aracın kısa sürede çıkmayacağını bildiğimden ikame araç isteğinde bulundum. Yakın illere bakıp bana dönceklerini söylediler. Aradan 2-3 saat geçti, dönüş yaptılar. 2 gün beklersem trabzondan araç geleceğini yoksa hemen araç almak istiyorsam samsuna gitmem gerektiğini söylediler. Gitmeden Samsun yetkilisiyle görüştüm, hazır hazır gelin alın dediler. Bindim otobüse, samsunda avis bayisini buldum ama 1 saat 15 dk orada bekledim. Yok efendim araç otoparkta yok efendim araç oto yıkamada, avise hıç yakıştıramadığım zaten ileride anlatacağım mahalle arası tarzı bir şube idi avis samsun şubesi.
    Araç geldi en sonunda amagüya aynı segmentte, 2016 , km bayağı yapılmış, içerisi pislik içinde bir araçtı. hani oto yıkamadaydı, kem küm ettiler, eli mahkum aldım, alırkende tekrardan sağı solu bişey varmı diye tutanak belge düzenleniyor, hayatta bakmam ama bagajına bakmak istedim stepnesi yok aracın. Hemen belgede işaratlettirdim stepne yok diye. Aracı alıp Sinobun yolunu tuttum.
    15 gün sürdükten sonra ist Havalimanına ikame aracı teslim ederken, alan arkadaş direk bagajı açıp stepneye baktı, olmadığını görünce bana dönerken hemen belgeyi uzattım.. Genç arkadaşa dönüp, yıllardır avisten araç kiraladığımı bugune kadar bir kere dahi bagaja bakılmadığını, şuan neden baktığını sordum. Abi Samsun yada Trabzon dan gelen ikame araçların yüzde 90 ının hep bu şekilde olduğunu, oradaki şube elemanlarının müşteri anlamaz ise çaktırmadan stepnesiz verdiklerini, sonradan burada bizde otomatikmen müşteri ile çarpıştıklarını ve masraflarını aldıklarını söylediler...

    Bu süre zarfında birçok galerici ve sigortacı arkadaşımla, hatta hatta Samsun Opel Servisi Hasar Danışmanı ile iki üç kere görüştüm. Benlik bi sıkıntı olmadığını, Kasko şirketinin hasarı karşıladığını söyledi

    ALLaha şükür Kaza yapsakda belasız olarak tatili sonlandırdık bu senede..

    Edit; Taksi söförü durumumu anlayınca sohbete başladık, avis ile beraber bir iki firmaylada çalıştıklarını söyledi ve onların bu tarz kaza anında gidecekleri noktaya kadar değilde, en yakın yerleşim birimindeki otogara durağa diye belirtti. Atıyorum avis yerine o tarz bir firma ile kaza yapmış olsam, beni çoluk çocuk ve dünyanın eşyası ile kargıdaki otogara bırakacaklar ve sinoba gitmem için o ilçede sabahlayacaktım..
    Edit 2; Avis babamın oğlu değil, yaptıklarını nasıl övdü isem, mahalle arasına benzer samsun şubelerinide buradan kötülüyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsitaneTR -- 1 Aralık 2017; 16:23:1 >




  • 1. ercan da araç kiralama için önerebileceginiz güvenilir kurumsal bir firma var mı 2 gün araç kiralayacagım.

    2. Avisten freemont kiralanması halinde upgrade olarak hangi aracı veriyorlar bilgisi tecrübesi olan varmı. Şubelerde araç bulunmadığına eminim. Fiyat olarak nissan qq den yüksek xc60 dan daha düşük tutarla kiralanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 4 Aralık 2017; 10:29:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    Evet aylık 1000 lira. 12 aylık sözleşme ile.

    aylık 1000 tlye hangi firma veriyor aracın markası nedir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü İstanbul da 6 veya 7 günlük araç kiralamayı düşünüyorum yardımcı olabilecek olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecher.badboy -- 7 Aralık 2017; 14:15:0 >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.